Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, jakou máte zkušenost s fotokalendáři od www.24print.eu, byly jste s němi spokojené?
jsou super, měli jsme je poslední dva roky a budem mít zas!
Takhle firma dělá i fotky, dělá je rychle, levně, ale prostě to jsou takové hůř barevné a na divném papíře. Třeba u Rossmana jsou fotky nádherné. Ale kalendáře dělá tahle firma prostě skvěle! Doporučuju. A taky dělají 1/4 A4 v kroužkové vazbě, říkají tomu minialbum, takové kabelkové, moc fajn věc.
Petorka píše:
Maximální spokojenost, už tam tisknu třetím rokem
Moc díky za radu, fotokalendář objednávám poprvé, tak jsem nechtěla objednat u někoho naslepo. ![]()
rychnov3 píše:
jsou super, měli jsme je poslední dva roky a budem mít zas!Takhle firma dělá i fotky, dělá je rychle, levně, ale prostě to jsou takové hůř barevné a na divném papíře. Třeba u Rossmana jsou fotky nádherné. Ale kalendáře dělá tahle firma prostě skvěle! Doporučuju. A taky dělají 1/4 A4 v kroužkové vazbě, říkají tomu minialbum, takové kabelkové, moc fajn věc.
Taky díky za radu ![]()
taky tisknu u nich už druhým rokem (i kalendáře, i fotky). Fotky jsem jednou reklamovala, reklamaci uznali a poslali bez problému nové. Na kalendáře před Vánoci se vyplatí ta jejich akce 4 za cenu 3. Jo a ještě hodně využívám pohledy s fotkou i s odesláním ![]()
také jsem s nimi nadmíru spokojená,doporučuji.Letos nechám od nich kalendáře opět udělat ![]()
Táta od nich hodně objednává, hlavně velké fotky. Já si taky nechala udělat velké, ale z ateliéru, ty byly pěkné. Když jsme nechala dělat normální fotky, tak kvalita hrozná. Naši od nich mají i kalendář a pěknej, ale táta teda fotí zrcadlovkou, tak má mnohem kvalitnější fotky než já z digitálu.
Jinak teda obchod jako takový můžu jedině doporučit, komunikace bez problémů, žádné dlouhé čekání, fotky přišly perfektně zabalené, aby se nepoškodily.
Taky budu už třetím rokem objednávat kalendář u nich a jsem spokojená. Letos bych měla zálusk na ty plátna s fotkou, nemáte zkušenost?
tak mi od nich přišel kalendář na rok 2012 a jsem opět naprosto nadšená a ještě to byl fakt fofr,za 4 dny od zadání,jsem kalendáře měla doma ![]()
tak to já mám teda s kalendáři u této firmy dost špatnou zkušenost. Loni jsem nechala udělat 7 kalendářů, a ta kvalita tisku fakt hnus! A to tam byly nádherné kvalitní fotky focené zrcadlovkou a taky co jsme měli profifotky z ateliéru a to co mi pak přišlo v tom kalendáři za fotky, fakt děs. Normálně jsem to loni obrečela, protože už bylo krátce před vánocema, když mi dorazily, tak jsem už neměla kdy to reklamovat. Kalendáře byly slíbené pod stromeček jako dárky, tudíž mě to fakt nas…
Letos už na to kašlu, u této firmy už teda opravdu objednávat nebudu. Docela mě překvapilo, že jste tady psaly, že super kalendáře ![]()
Tak proč jsi je nereklamovala (a nenechala si vrátit peníze) a neudělalas je někde „na počkání“?
Mě taky jednou přišly fotky špatný, ale reklamace naprosto v pohodě
mooch píše:
Tak proč jsi je nereklamovala (a nenechala si vrátit peníze) a neudělalas je někde „na počkání“?
Mě taky jednou přišly fotky špatný, ale reklamace naprosto v pohodě
no vždyť jsem psala že mi přišly krátce před vánocema, nestihlo by se to. Na vyřízení reklamace mají 30 dnů a i kdyby mi je vytiskli znova, tak je asi dost blbé rozdávat kalendáře až někdy v únoru? To už má přece každý kalendáře nakoupené! Navíc jsem to roztroubila po rodině že si nikdo nemá kupovat, že kalendáře dostanou na vánoce ![]()