Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
přemýšlím nad dárkem pro manžela na vánoce a chci mu dát něco aby věděl, že si vážím jeho péče o malýho a že je prostě dobrý táta
existuje nějaká kniha, kde by třeba byli hry pro děti a tatínky, nebo něco, kde by neřešili maminku, ale důležitou roli tatínka?
nebo co by jste mu koupili vy? je to super táta a chci mu dát něco co bude mít na památku ![]()
Hm, a co mu udělat hrnek nebo tričko s fotkou malého nebo jich obou a nápisem „super táta“ „nejlepší táta na světě“ apod.
tak nevím jestli ta kniha bude to pravý, podle toho o čem to je, to bude na nás asi moc chytrý ![]()
hrnek,tričko-no přijde mě to už dost profláklý
napadl mě i řetízek-jenže je nenosí a nechat tam něco vyrýt
leda by jsem ho donutila ho nosit
Tak jestli JE dobrý táta, pravděpodobně k tomu nepotřebuje příručku pod stromeček… ne?
Využila bych Vánoce k tomu, abych mu právě naopak dala najevo, že i když je skvělý tatínek, je to stále ještě můj muž. Muž, který tátovstvím nepřišel o svoje zájmy, neztratil svoje kouzlo a jeho role se nezredukovala na (byť neocenitelnou a perfektní) pomoc v péči o syna.
Jistě má nějaké zájmy a koníčky, ze kterých musel narozením dítěte slevit, nemá na ně tolik času, financí, atd. Osobně bych dárek směrovala do této roviny…
Beru to trochu podle sebe - jak já bych se cítila, kdybych dostala čistě „maminkovský“ dárek…
už jsem na to asi přišla, když něco ke koníčku-tak koupím dárkový poukaz na RC modely-já ho sama nevyberu a on to zbožňuje tak ať si vybere sám