Nákupy v Makru

5misa6
4.11.11 17:12

Nákupy v makru

Ahoj ženy,dnes mi přišly letáky z makra.Zajímalo by mě co tam jezdíte nakupovat.Jak tak čučím do letáku tak mi ty ceny příjdou šílený,i když jsou ve slevě.Třeba je tam Hera za 15kč a tady ji koupím za 10kč ve slevě.Je tam pohodlné nakupování,vše jde lehce,žádné tlačenice,ale asi třeba v Tescu bych nakoupila levněji.A chci se ještě zeptat,jestli všechny slevy jsou v letácích nebo ne?Manžel mi říkal,že v letáku není všechno napsané.Děkuji :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
4.11.11 17:18

Ja tam chodim nakupovat hlavne kuracie prsia a kuraciu sunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.11 17:29

Sýry, paštiky, čaje, kávu, sušenky, drogerie jak co… Opravdu o dost levnější než tady v Hrušce (a do žádného jiného obchodu se na běžný nákup nedostanu).

Máslo, mlíko, mouku, cukr, vajíčka - to tam není levnější než tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
4.11.11 17:59

ja tam spis jezdim kvuli bohatemu sortimentu. že tam seženu věco co jinde ne. :palec: levnejsi to moc nemaj a kdyz jo tak je to vyprodany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.11.11 18:01

Všechny slevy v letáku uvedeny nejsou. Nicméně už delší dobu se tam rozhodně nevyplatí nic moc nakupovat. Ceny tam šly hodně nahoru…My tam jezdíme pro maso (to už taky jen občas), kupuju tam aviváž, vlhčené ubrousky ARO (ne pro miminko, ale na ruce tříleťákovi), někdy v akci sirupy Jupí a Yo sirupy…Nic jiného mě nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.11 18:03
Pipet píše:
Sýry, paštiky, čaje, kávu, sušenky, drogerie jak co… Opravdu o dost levnější než tady v Hrušce (a do žádného jiného obchodu se na běžný nákup nedostanu).

Taky tak, souhlasim.

Jinak ja v Makru nakupuji jen to, co treba neni v jinych obchodech.

Veci tam o moc levnejsi nejsou a s tlacenici, no zalezi, v jakou denni dobu tam jedes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.11.11 18:13

No právě,manžel tam chce jet tak mě dal za úkol ať napíšu seznam co potřebujeme.Jenže jak letáky prohlížím,tak si říkám,že je lepší jet Kauflandu,do kterého jezdím jednou za rok :-D

• Citovat
  • Upravit
13503
4.11.11 18:20
levmah28 píše:
No právě,manžel tam chce jet tak mě dal za úkol ať napíšu seznam co potřebujeme.Jenže jak letáky prohlížím,tak si říkám,že je lepší jet Kauflandu,do kterého jezdím jednou za rok :-D

Uprimne? Ja radeji Kaufland nez Makro.

Mmch co Polsko, jak bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.11.11 18:24

Och,to bylo naposledy co jsem tam jela na dušičky,moje nervy :-D jinak kočár máme,byl o 500kč levnější než tady,takže bída.Jinak jsem si koupila 5 masel a 2 uzené makrely a na benzince bagetu :-D ale jelo nás víc,tak byla sranda.

• Citovat
  • Upravit
26460
4.11.11 18:40

většinou velkobalení mouky, cukru, oleje, prostě věci, co se nekazí … toaleťák, papírové kapesníky, mražené filety, vodu, kolu … ovšem velmi se rozmýšlím a většinou beru věci ve slevě. Jo a ještě jogurty a sýry v neomezeném množství, kobylky je milují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.11 18:54

No prostě naberu věci, co mají dlouhou dobu trvanlivosti a určitě se spotřebujou… A pak chodím tady jen pro rohlíky, jogurty, zeleninu a spol.
Než pokaždé tahat velký nákup.
Kdybych měla třeba ten Kauf za rohem, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.11.11 19:33

My tam jezdíme pro levnou drogerii v akci - toal.papír, děts.pleny, prášky na praní, aviváže atd. Pak taky pro kvalitní maso, spotřební zboží v akci a levný alkohol hlavně před vánoč.svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.11.11 19:49

Všechny akce v letáku nemáte, speciální Gastro například chodí jen restauracím, jiný speciální jen maloobchodům. Já nakupuju jen to, co jinde nemají nebo mají za nepoměrně vyšší cenu: sušená rajčata v oleji, dobrý kečup, parmazán, zeleninu (cukrový hrášek, chřest, míchané salátové listy apod.), kachní prsa, steaky, teňoučké hranolky, tortily, chlazené těstoviny a ryby. Na klasický nákup je rozhodně lepší Kaufland - ceny má nižší a prodává po kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
4.11.11 20:28

jednou za čas tam určitě jsou super akce, já tam kupuju ryby, prací prášek, aviváž a vína.

• Citovat
  • Upravit
876
5.11.11 21:00

Ahoj
jezdíme tam pro chlazenýho lososa- ted zrovna akce neco kolem 220 Kč. za kilo, jinak tortily, těstoviny a pod. ale spíš koukáme na leták a když se neco hodne vyplatí. jinak je to tam docela drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák