Foxteriér a morče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
26.12.19 19:09
@AY87 píše:
Dobře. My tam jedeme hlavně kvůli mořskému vzduchu, ten je pro zdraví moc dobrý. :srdce:

To morčata žijící cca dva roky dokázou ocenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.12.19 19:10
@g.sandova píše:
@AY87 psala jsem ti, co papillon? He maly, ale hodně aktivní.
Co ten havansky psik?

Papillon je sympaťák. Takový spravňácký kukuč. Dávám si ho na seznam. Trochu běhu asi taky zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
26.12.19 19:10

i

@Russet píše:
Takže zavřít morče do metrové klece je láska? :roll:

to snad psala v souvislosti s přepravou, to si přebere každý, jen ty musíš trapně rýpat a chytat se každého slova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.12.19 19:11

@AY87 zkušenost mám a nedopadlo to dobře. Je to teriér a velmi ostrý pes, který potřebuje velmi důslednou ruku. (u nás to nedalo více zvířat, nejen morčata a to nebyli volně puštění, ale zabezpečení a neuvěřili by jsme přes co všechno je schopen se dostat když ho vedou lov. pudy) My sice jsme už zkušenosti s loveckými psi měli, ale na foxteriéra jsme byli krátcí.
Nedoporučovala bych žádného psa s loveckými vlohy

• Citovat
  • Upravit
19388
26.12.19 19:12

@Russet morcr se dožívá víc a nepodceňovali bych je. Jsou fajn a proč je nevzit s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 19:12
@Zwetta píše:
to snad psala v souvislosti s přepravou, to si přebere každý, jen ty musíš trapně rýpat a chytat se každého slova ;)

Dobře a v čem je má doma? V kleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.12.19 19:13
@Russet píše:
To morčata žijící cca dva roky dokázou ocenit.

Ani náhodou. Kamarádka měla morčáka, žil přes 10 let. :palec: samozřejmě je to výjimka, ale při pozitivním životním stylu, a boží pomoci, aspoň těch 7 let zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.12.19 19:13
@AY87 píše:
Papillon je sympaťák. Takový spravňácký kukuč. Dávám si ho na seznam. Trochu běhu asi taky zvládne.

Trochu behu? Vtdyt jsou to skvělí agilitaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
26.12.19 19:14
@Russet píše:
Dobře a v čem je má doma? V kleci.

jdi trollit do jiné diskuze, když ti to téma není blízké..
Nebudu to tu dál plevelit na úkor zakladatelky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 19:15
@g.sandova píše:
@Russet morcr se dožívá víc a nepodceňovali bych je. Jsou fajn a proč je nevzit s sebou?

Já jsem celkem taky cestovní člověk, ale nikde jsem neviděla praštěnou ženskou se dvěma morčaty, co cestují za mořským vzduchem
Pro ně to musí být každopádně stres. A pochybuju, že morčata běžně cestují přes hranice. I kdyby se dožilo 5 let, je to nevhodné tahat je na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 19:16
@Zwetta píše:
jdi trollit do jiné diskuze, když ti to téma není blízké..
Nebudu to tu dál plevelit na úkor zakladatelky.. :mavam:

Já jsem jí, mimochodem, odpověla dvě rasy psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.12.19 19:17
@smajlik345 píše:
@AY87 zkušenost mám a nedopadlo to dobře. Je to teriér a velmi ostrý pes, který potřebuje velmi důslednou ruku. (u nás to nedalo více zvířat, nejen morčata a to nebyli volně puštění, ale zabezpečení a neuvěřili by jsme přes co všechno je schopen se dostat když ho vedou lov. pudy) My sice jsme už zkušenosti s loveckými psi měli, ale na foxteriéra jsme byli krátcí.
Nedoporučovala bych žádného psa s loveckými vlohy

Ok díky! Určitě si ho pořizovat nebudu. My totiž potkali jednoho krásného na stedry den, když jsme šli na procházku. Je to sympatický pejsek na pohled. Moc sympaticky!

Takže teriér jako teriér asi, co? Mě se líbí i mini bulTERIER. Máte nějaké info o něm, myslím přímo zkušenost, třeba ho má někdo z Vašich známých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 19:21
@AY87 píše:
Ani náhodou. Kamarádka měla morčáka, žil přes 10 let. :palec: samozřejmě je to výjimka, ale při pozitivním životním stylu, a boží pomoci, aspoň těch 7 let zvládneme.

Boží pomocí? Aha :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.19 19:22
@AY87 píše:
Ok díky! Určitě si ho pořizovat nebudu. My totiž potkali jednoho krásného na stedry den, když jsme šli na procházku. Je to sympatický pejsek na pohled. Moc sympaticky!Takže teriér jako teriér asi, co? Mě se líbí i mini bulTERIER. Máte nějaké info o něm, myslím přímo zkušenost, třeba ho má někdo z Vašich známých?

Pes není kabela, kterou jsi viděla za výlohou. Co je vidět nahoře, je nepodstatné. Podstatná je povaha. A tu nezaručí ani rasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.12.19 19:25
@g.sandova píše:
Trochu behu? Vtdyt jsou to skvělí agilitaci

Tak paráda, kde bydlím navazuje park do lesa, takže v létě do lesa na lítaní :dance: děláme i tůry 15 km po okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný