Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smajlik345 píše:
On pěkný je to jo, ale i lidé co ho mají, mají co dělat aby ho drželi krátce. On potřebuje fakt pevnou ruku a nejen on, ale teriéři obecně. Já osobně do teriéra, kterého by jste měla doma bych nešla. Ono upřímně a to nemyslím nijak špatně. Teriér potřebuje pevnou ruku, hodně pohybu a zaměstnat a to si myslím že pro vás podle toho co jste tu psala není
Ano, máte pravdu. Budu se opakovat, ale opravdu se raději stokrát zeptám, než udělám rozhodnutí, kor když jde o pejska. Chci, aby se mi líbil a aby se mnou měl spokojený život.
@Zwetta píše:
na fb je dost skupin s pejskaři ne?co se poradit tam?
Za mě, je to těžká volba, jelikož v každém psu je skryta šelma a jak už tu psaly ostatní, hodně záleží na povaze a výchově.. Nemile překvapit může i pekinéz, naopak skvělý společník může být právě třeba i trpasličí jezevčík, to ti dopředu asi nikdo nezaručí..Ale každopádně hodně štěstí, chtěla bych mít takovou „trhlou“ kámošku, jako jsi ty
![]()
![]()
Díky
určitě budu vybírat a zvažovat. Také bych byla moc ráda, aby to dopadlo nakonec tak, že až si výběru určité plemeno, tak aby chovná stanice byla blízko mého města, abych se mohla podívat i na rodiče štěňátka. Jaký jsou, jak se chovají. Chci i být v kontaktu s majiteli chovné stanice. Takhle jsem to provozovala i s majitelkou mé první morčetky. Posílali jsme jí fotografie první rok, co byla u mě.
@g.sandova píše:
Hledej ve spolecenskych plemenech, bych rekla
Jdu koumat společenská plemena
@Zwetta píše:
na fb je dost skupin s pejskaři ne?co se poradit tam?
Za mě, je to těžká volba, jelikož v každém psu je skryta šelma a jak už tu psaly ostatní, hodně záleží na povaze a výchově.. Nemile překvapit může i pekinéz, naopak skvělý společník může být právě třeba i trpasličí jezevčík, to ti dopředu asi nikdo nezaručí..Ale každopádně hodně štěstí, chtěla bych mít takovou „trhlou“ kámošku, jako jsi ty
![]()
![]()
Na FB sleduji pár plemen. ![]()
@AY87 mně se třeba líbí a jsem ve skupině na fcbku malých bílých kniracu. Jsou šikovní sportovci, jsou moc pekni, chytří a při správné úpravě srsti nelinaji.
@g.sandova píše:
@AY87 mně se třeba líbí a jsem ve skupině na fcbku malých bílých kniracu. Jsou šikovní sportovci, jsou moc pekni, chytří a při správné úpravě srsti nelinaji.
Koukám teď na knírače, jak jste psala. Líbí se mi. Asi bude úplně jiný, ikdyž je vizuálně podobný foxíkovi, ale není to teriér. Má pěkné tělo, pevné a vypadá svižně.
Z těch společenských plemen mi roztavil srdce mops. Je to takový “pán” pes. Líbí se mi jak mají mohutný hrudník, přidává to na důstojnosti a vzhledem ke krátkému a malému čumáku jsou bezpečná k morčatům. Jenže zase není sportovec. Ikdyž procházky potřebuje hodně. (To jsem teď stihla pochytit)
@AY87 k. iraci jsou chytří a dobře vycvicitelni.
Na mopse zapomeň, pokud chceš sportovce. A v létě bude trpět. Léto nedává ani moje kavalirka.
A týmem mi, tady si tykame!
@g.sandova píše:
@AY87 k. iraci jsou chytří a dobře vycvicitelni.
Na mopse zapomeň, pokud chceš sportovce. A v létě bude trpět. Léto nedává ani moje kavalirka.
A týmem mi, tady si tykame!
Tak teda tykání!
Hm, trpí kvůli nosu, co? Kavalírci jsou také krásní, videla jsem jednoho, když jsem byla malá, a hned jsem si říkala, že by se mi líbil.
Na knírače se podívám, na chovné stanice okolo mého bydliště.
@AY87 jo, a chce to vybírat dobré, trpí na srdeční vady. Já mám tedy zachranenou z mnozirny.
Mám ještě kokra a to je úžasnej pes, hodnej, vydrží hodně velkou zátěž, ale i výlet se na gauči.
Pudl to samé, jen je to lovkyne. Doma teda ne, jak jsem psala.
Prosím tě, jen bych morcata fakt hlídala. Já bych bez dozoru našeho králíka se psy nenechala, pro jistotu.
@AY87 míče je krásný. Když budeš mít psa od štěněte, zvykne si.
Výborem si chovky i podle toho, jak se čtenářům věnují.
Prodej se na fcbk skupiny a tam ziskas kontakty.
@g.sandova píše:
@AY87 jo, a chce to vybírat dobré, trpí na srdeční vady. Já mám tedy zachranenou z mnozirny.
Mám ještě kokra a to je úžasnej pes, hodnej, vydrží hodně velkou zátěž, ale i výlet se na gauči.
Pudl to samé, jen je to lovkyne. Doma teda ne, jak jsem psala.
Prosím tě, jen bych morcata fakt hlídala. Já bych bez dozoru našeho králíka se psy nenechala, pro jistotu.
Určitě, ať možná vypadám pro nekoho bezstarostně, není tomu tak. Všechno 3 krát zkontroluju apod. A s tím necháváním pejska s morčátky to taky budu brát vážně. 100000% budu pozorovat a nechávat je spinkat spolu v mé přítomnosti v době, kdy štěněti budou tři měsíce. jen jak mám zkušenost s tím našim čivavákem, ten si lehl a spal v klidku, zvířata ho nezajimala, ale asi protoze kromě cestování se mnou žil i na statku mezi slepicemi, husami, kozou, prasetem. A věděl, že třeba od samce housera mohl dostat pěkný štípanec do zadku.
Ty jo, to byly časy na statku. Věčná škoda, že jsou ty časy pryč.
On pěkný je to jo, ale i lidé co ho mají, mají co dělat aby ho drželi krátce. On potřebuje fakt pevnou ruku a nejen on, ale teriéři obecně. Já osobně do teriéra, kterého by jste měla doma bych nešla. Ono upřímně a to nemyslím nijak špatně. Teriér potřebuje pevnou ruku, hodně pohybu a zaměstnat a to si myslím že pro vás podle toho co jste tu psala není