Freeport Hatě

6064
7.12.14 17:03

freeport Hatě

Dobrý den maminky, chtěla bych se podívat do freeport Hatě a pokoupit tam nějaké dárky, když už pojedu tím směrem.
zkoumám obchody na netu a je tam toho opravdu hodně.
Chci se zeptat zda tam někdo jezdí nakupovat nebo bydlí třeba poblíž? a jaké obchody nebo co by jste mi tam doporučily???určitě to neprojdu všechno.
nebo na co tam ted mají slevy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.12.14 17:23

Ahoj, nejvíc je tam oblečeního a bot, hračky jen Pompo..Slevy jsou tam takřka vlastně pořád dá se říct, jde o to, co chceš kupovat? Značkové oblečení? Nebo ti bude stačit terranova… :nevim: Je tam pár opravdu drahých obchodů, Diesel, Tommy Hilfiger, ani to Retro není zrovna levné…ale je tam Tom Tailor, Envy, Sam…a pěkný rohový obchod s věcma různýma do domácnosti Home@Deco,tam dárky seženeš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.14 17:31
@Anonymní píše:
Ahoj, nejvíc je tam oblečeního a bot, hračky jen Pompo..Slevy jsou tam takřka vlastně pořád dá se říct, jde o to, co chceš kupovat? Značkové oblečení? Nebo ti bude stačit terranova… :nevim: Je tam pár opravdu drahých obchodů, Diesel, Tommy Hilfiger, ani to Retro není zrovna levné…ale je tam Tom Tailor, Envy, Sam…a pěkný rohový obchod s věcma různýma do domácnosti Home@Deco,tam dárky seženeš…

diky terranova neznám mrknu se, ne ne ty moc drahe obchody tam nic kupovat nebudu max. mrknu na adidas a pumu oblečeni pro manžela. já ted koukala na netu na to Home@Deco tam mrknu určitě.
právě s ev těch dost drahých obchodech nevyznam vůbec takové obchody neznám. do Pompa půjdu určitě když už tam budu. děkuji
a v tom hlídacim koutku si děti neměla???asi dám malou k babičce ikdyž ona miluje růzdné koutky, tak ještě uvidím.

• Citovat
  • Upravit
25182
7.12.14 17:36

Slevy mají všude.
Já chodím nejvíc do Pumy, Alpine. Terranova je taky dobrá. I v Mangu mají dobrý slevy.
Nevidím problém to projít celé. Nebo spíš co tě zajímá. Jen pozor víkendy kolem oběda je tam narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 17:41

Dítě jsem v koutku neměla, ale vypadá dobře, to je fakt…ale nebývá pořád otevřený! tuším jen o víkendu ale nechci kecat. Pěkné nakupování přeji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.14 17:43
@Anonymní píše:
Dítě jsem v koutku neměla, ale vypadá dobře, to je fakt…ale nebývá pořád otevřený! tuším jen o víkendu ale nechci kecat. Pěkné nakupování přeji.

děkuji tak pojedu raději bez malé.

• Citovat
  • Upravit
25182
7.12.14 18:16

Koutek je jen o víkendu. Taky jsme nevyzkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
7.12.14 18:45

Mám s eprý i zastavit na tržnici k tamancum že tam na děti pokoupim oblečeni tak snad i tu tržnici tam najdu, nejddřív mrknu do Freeportu a pak do tržnice to by bylo abych něco nepokoupila kdyý už jedu bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
7.12.14 18:50

Vietnamci to mají dražší než na freeportě.
Tržnici najdeš v pohodě. Když vyjdeš z freeportu, pújdeš rovno takovým krytým chodníkem, dojdeš k DM drogerii a vlevo je tržnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 19:02

@Mava děkuji tak do tržnice mrknu na nějakÉ oblečeni pro děti Hlavně starší do školky-
u nás jsou normální tržnice-ne padělky. a také některé věci až moc drahé, možná tam bude u vás větší výběr,,,
já u nás většiou dětem kupuji v KIK, Taku, CaA, V TESCU když už tak něco s mickey mousem…

• Citovat
  • Upravit
25182
7.12.14 19:19

Já hodně oblečení na děti kupuji v té Terranově. Ale chce to se tím probrat, někdy /hlavně o víkendu/ je to tam rozvrtané. Minulý týden jsem tam měla štěstí na svetr pro holku za 38kč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.5.16 18:48

Freeport ma ceny spiš nizke. Je to outlet takže většinou už proběhle kolekce za vyprodejove cenny. Plus každy měsíc nějake specialní akce bud v ruznych obchodech nebo na konretní část oblečení- viz skandalní vyprodej- to byvaji třeba akce na kalhoty, nebo na košile nebo na boty atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.3.17 10:27

Holky co ted říkáte na nákupy ve Freeportu? Je to stále tak levné? Hlavně mě zajímá sportovní oblečení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.18 08:27

Já tam byla po dlouhé době tedka min víkend a supre, zase jsem toho nakoupila mraky…do Vánoc mám vyčerpáno :lol:
Mají tam všude akce tyjo…fakt se tam vyplatí zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.8.18 10:06

Také do Freeportu jezdíme. Ted nedávno jsme tam zase byli celá rodina a fakt hodně jsme toho koupili i dětem oblečení do školy.A spojili jsme to s výletem po okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák