Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den maminky, chtěla bych se podívat do freeport Hatě a pokoupit tam nějaké dárky, když už pojedu tím směrem.
zkoumám obchody na netu a je tam toho opravdu hodně.
Chci se zeptat zda tam někdo jezdí nakupovat nebo bydlí třeba poblíž? a jaké obchody nebo co by jste mi tam doporučily???určitě to neprojdu všechno.
nebo na co tam ted mají slevy???
Ahoj, nejvíc je tam oblečeního a bot, hračky jen Pompo..Slevy jsou tam takřka vlastně pořád dá se říct, jde o to, co chceš kupovat? Značkové oblečení? Nebo ti bude stačit terranova…
Je tam pár opravdu drahých obchodů, Diesel, Tommy Hilfiger, ani to Retro není zrovna levné…ale je tam Tom Tailor, Envy, Sam…a pěkný rohový obchod s věcma různýma do domácnosti Home@Deco,tam dárky seženeš…
@Anonymní píše:
Ahoj, nejvíc je tam oblečeního a bot, hračky jen Pompo..Slevy jsou tam takřka vlastně pořád dá se říct, jde o to, co chceš kupovat? Značkové oblečení? Nebo ti bude stačit terranova…Je tam pár opravdu drahých obchodů, Diesel, Tommy Hilfiger, ani to Retro není zrovna levné…ale je tam Tom Tailor, Envy, Sam…a pěkný rohový obchod s věcma různýma do domácnosti Home@Deco,tam dárky seženeš…
diky terranova neznám mrknu se, ne ne ty moc drahe obchody tam nic kupovat nebudu max. mrknu na adidas a pumu oblečeni pro manžela. já ted koukala na netu na to Home@Deco tam mrknu určitě.
právě s ev těch dost drahých obchodech nevyznam vůbec takové obchody neznám. do Pompa půjdu určitě když už tam budu. děkuji
a v tom hlídacim koutku si děti neměla???asi dám malou k babičce ikdyž ona miluje růzdné koutky, tak ještě uvidím.
Slevy mají všude.
Já chodím nejvíc do Pumy, Alpine. Terranova je taky dobrá. I v Mangu mají dobrý slevy.
Nevidím problém to projít celé. Nebo spíš co tě zajímá. Jen pozor víkendy kolem oběda je tam narváno.
Dítě jsem v koutku neměla, ale vypadá dobře, to je fakt…ale nebývá pořád otevřený! tuším jen o víkendu ale nechci kecat. Pěkné nakupování přeji.
@Anonymní píše:
Dítě jsem v koutku neměla, ale vypadá dobře, to je fakt…ale nebývá pořád otevřený! tuším jen o víkendu ale nechci kecat. Pěkné nakupování přeji.
děkuji tak pojedu raději bez malé.
Mám s eprý i zastavit na tržnici k tamancum že tam na děti pokoupim oblečeni tak snad i tu tržnici tam najdu, nejddřív mrknu do Freeportu a pak do tržnice to by bylo abych něco nepokoupila kdyý už jedu bez dětí.
Vietnamci to mají dražší než na freeportě.
Tržnici najdeš v pohodě. Když vyjdeš z freeportu, pújdeš rovno takovým krytým chodníkem, dojdeš k DM drogerii a vlevo je tržnice.
@Mava děkuji tak do tržnice mrknu na nějakÉ oblečeni pro děti Hlavně starší do školky-
u nás jsou normální tržnice-ne padělky. a také některé věci až moc drahé, možná tam bude u vás větší výběr,,,
já u nás většiou dětem kupuji v KIK, Taku, CaA, V TESCU když už tak něco s mickey mousem…
Já hodně oblečení na děti kupuji v té Terranově. Ale chce to se tím probrat, někdy /hlavně o víkendu/ je to tam rozvrtané. Minulý týden jsem tam měla štěstí na svetr pro holku za 38kč ![]()
Freeport ma ceny spiš nizke. Je to outlet takže většinou už proběhle kolekce za vyprodejove cenny. Plus každy měsíc nějake specialní akce bud v ruznych obchodech nebo na konretní část oblečení- viz skandalní vyprodej- to byvaji třeba akce na kalhoty, nebo na košile nebo na boty atd…
Holky co ted říkáte na nákupy ve Freeportu? Je to stále tak levné? Hlavně mě zajímá sportovní oblečení? ![]()
Já tam byla po dlouhé době tedka min víkend a supre, zase jsem toho nakoupila mraky…do Vánoc mám vyčerpáno ![]()
Mají tam všude akce tyjo…fakt se tam vyplatí zajet.
Také do Freeportu jezdíme. Ted nedávno jsme tam zase byli celá rodina a fakt hodně jsme toho koupili i dětem oblečení do školy.A spojili jsme to s výletem po okolí.