Zkušenosti s tímto prstenem?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JulkaD
6.12.14 20:56

Zkusenosti s timto prstenem?

Nemate prosim nekdo tento prsten?

http://www.czechcrystal.com/…031/d-80665/

Mam ten z odkazu, jen v jinem designu a po tydnu noseni jsou na nem hrozne cerne vydreniny, ryhy, skrabance. Tak premyslim, jestli je to „normalni“,nebo mam jit reklamovat.( Koupeno v jinem klenotnictvi nez je odkaz) dekuju
Prilozim foto meho, ale je to tam hrozne spatne videt, musi se to priblizit :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JulkaD
6.12.14 20:56

Na teto je to asi videt lip

• Citovat
  • Upravit
440
6.12.14 21:03

Prsten v odkazu a ten na vlozene fotce je podle me uplne jiny. U prstenu by melo byt v certifikatu uvedeno, z ceho je vyroben. Pokud jsou na nem drahe kameny a perla, melo by vse mit certifikat pravosti. Takze za me pokud to vse mate, reklamovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
6.12.14 21:04

Šla bych reklamovat…teda nevím, ale u šperku za 40tis bych čekala větší kvalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.12.14 21:06

Ne to neni normalni. Mela jsem z bileho zlata, je fakt, ze po asi svou letech uz byl poskrabany a i zohybany, ale po tydnu, to je fakt mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
6.12.14 21:17

Mám prstýnky z bílého zlata, některé roky, dělám s nimi naprosto všechno, sundavám jen na spaní. Nikdy nevypadal takhle, maximálně trochu zažloutlý nebo poškrábaný. Ve zlatě se nemůžou udělat takové vydřeniny, to by spíš vypadalo, jako pozlacený kov a to pozlacení slezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9321
6.12.14 21:21

Nevěřila bych tomu, že tohle se dá někde reklamovat. :| Opravdu jste ho koupili v normálním klenotnictví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.12.14 21:22

A ten tvuj prsten ma byt z bileho zlata? Ja myslim, ze v pravem zlate se cerne vydreniny a dokonce behem tydne neudelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 21:23

Achjo ;(((. Mam vsechny dokumenty, uctenku. Ja si prave myslim, ze ani nejde o „original“ :(. Nasla jsem pres google podobne prsteny, ktere spis vypadaji jako ten muj a cenove..4-6.tis.

• Citovat
  • Upravit
15413
6.12.14 21:25
@Gorlami píše:
A ten tvuj prsten ma byt z bileho zlata? Ja myslim, ze v pravem zlate se cerne vydreniny a dokonce behem tydne neudelaji.

Taky myslim. Může se udělat vryp ale stále to bude zlato a ne černý kov. Bojím se, že tohle byl podvod, jestli to prodávali jako zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 21:27

Ja ho dostala. Kupoval mi ho pritel na doporuceni jeho znameho v jednom klenotnictvi. (Majitel je jeho kamarad). Ten znamy je trochu pofoderni, takze bych se nedivila, kdyby…ho podvedli. Je mi z toho spatne!! Ale uctenku mam normalne na to klenotnictvi, takze ja nevim, zase se mi nechce verit, ze by riskoval ostudu. Je to „luxusni“ klenotnictvi, teda…aspon tak se prezentuje :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3681
@JulkaD píše:
Achjo ;(((. Mam vsechny dokumenty, uctenku. Ja si prave myslim, ze ani nejde o „original“ :(. Nasla jsem pres google podobne prsteny, ktere spis vypadaji jako ten muj a cenove..4-6.tis.

A ten tvuj stal tech 40k jako v odkazu? A kupovala si to u normalniho klenotnika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD

Jjj ma to byt prave zlato

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
6.12.14 21:29

@Gorlami vic nez 40, prave!!! Je teda kupovany na Slovensku, takze v eurech. Ale to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
3681
6.12.14 21:30
@JulkaD píše:
Ja ho dostala. Kupoval mi ho pritel na doporuceni jeho znameho v jednom klenotnictvi. (Majitel je jeho kamarad). Ten znamy je trochu pofoderni, takze bych se nedivila, kdyby…ho podvedli. Je mi z toho spatne!! Ale uctenku mam normalne na to klenotnictvi, takze ja nevim, zase se mi nechce verit, ze by riskoval ostudu. Je to „luxusni“ klenotnictvi, teda…aspon tak se prezentuje :cert: :cert:

Pokud mas certifikaty pravosti, tedy, ze se jedna o pravou perlu a zlato, tak bych to pred reklamaci jeste zasla overit do jineho klenotnictvii. Zkuseny klenotnik by mel poznat, zda to nahodou neni fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák