Zkušenosti s tímto prstenem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10862
6.12.14 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
6.12.14 22:36

Ha, tak sklo radši neškrábat, ale stačí dýchnout nebo zahřát v dlani
Výš jsem vytahla pár rad jak poznat diamant od skla a perlu od korálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 22:38

@Luciferda ja uz se tomu musim smat…jooooo, ma to byl Thaitska perla a 3 diamanty… Diky moc za odkazy :hug: jdu to prozkoumat

• Citovat
  • Upravit
10862
6.12.14 22:44

Pokud se ti podaří přečíst ta čísla zkontroluj je s čísly na certifikátu. Jestli jsou stejná (mělo by tam být napsáno jaký kov to je - číslo) a jestli tam neni to CZ nebo co to v tom článku píšou.
Jestli jde o podvod, tak jsem zvědavá jak to vyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.12.14 22:54

Není možné, že přítel dobře ví, že je to jakási napodobenina? Nechci malovat čerta na zeď, ale ve filmech to tak bývá. :think:

• Citovat
  • Upravit
8020
6.12.14 22:58

@Kobliha51 taky mě to napadlo, ale myslíš, že by měl účtenku na tolik peněz k tomu?
Nebo jako myslíš, že mu ji dal kamarád od jiného prstenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.12.14 23:03
@luciekal píše:
@Kobliha51 taky mě to napadlo, ale myslíš, že by měl účtenku na tolik peněz k tomu?
Nebo jako myslíš, že mu ji dal kamarád od jiného prstenu?

Kamarád napíše kamarádovi cokoliv. Ale stejně je to divné. To by snad i plechový prsten vydržel víc jak týden. Jak ti tu radí ostatní - šla bych to ověřit ke klenotníkovi a buď připravená na všechno.

• Citovat
  • Upravit
8020
6.12.14 23:10

Já jsem dostala prsten od Swarovski nebyl drahy jejich jeden z nejlevnějších za 1290, po roce vypadl kamínek a bez problému vyměnen prsten drží další rok poté.
Nedá mě to abych se nezeptala, ale normálně si dáváte takhle drahé dary?
Jak pises že je ještě dražší než v odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 23:18

@Kobliha51 ;))) ze by??!;) jako taky by me napadlo jako prvni, ale my mame spolecny ucet, takze bohuzel toto mozne neni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8020
6.12.14 23:19

@JulkaD a nemohl tam nakoupit ještě neco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 23:21

@luciekal no uvidime :(,snad budu mit stejnou zkusenost. Ja jsem ho dostala jako zasnubni.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
@JulkaD píše:
@Kobliha51 ;))) ze by??!;) jako taky by me napadlo jako prvni, ale my mame spolecny ucet, takze bohuzel toto mozne neni :nevim:

Není problém poslat kamarádovi peníze za prsten a potom si je od něj vyzvednout a nebo tím v podstatě splatit třeba kamarádovi nějaký dluh. Ale to jsou spekulace, které mi nepřísluší. Jen, že dá se udělat všechno. Třeba je to nějaký druh zlata, který tvoje pokožka rozežírá. Taky spekulace. Když budeš chtít, nějaký klenotník to přezkouší a uvidíš. Pak už si jistě poradíte.

• Citovat
  • Upravit
7626

Prsten je normalni sunt. divim se, ze mu to klenotnictvi jeste funguje, pokud takhle prodava, coz si nemyslim, spis to bylo pod rukou a napalil ti pritele. Reklamovala bych popr zadala jiny prsten v odpovidajici cene na uctence :jazyk:
P. S. svatebni prsteny mame z bileho zlata, ja tam mam vsazene 3 malinke diamanty a prsten je stale jako novy a to ho nosim, peru, pracuju, varim, myju uz skor 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 23:27

@luciekal to mohl :mrgreen: treba ma milenku, milenky..a koupil tech suntu vic do te finalni castky :mrgreen:.noo, to me nenapadlo :mrgreen: neee, jako na 10000% to samozrejme rict nemuzu, ale my se o tom i bavili atd. a myslim si, ze ho znam. Nelhal by mi. A vubec, todle on by proste neudelal, nemapadlo by ho to a fakt na to ani nema cas, povahu. Nema to zapotrebi. On je spis desne uspechanej a nic neresi, je az moc hodnej…takze idealni pro takovouto hnusotu :cert:. Ale zeotam se ho na to osobne az prijde domu :))) pak napisu

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
6.12.14 23:32
@JulkaD píše:
@luciekal to mohl :mrgreen: treba ma milenku, milenky..a koupil tech suntu vic do te finalni castky :mrgreen:.noo, to me nenapadlo :mrgreen: neee, jako na 10000% to samozrejme rict nemuzu, ale my se o tom i bavili atd. a myslim si, ze ho znam. Nelhal by mi. A vubec, todle on by proste neudelal, nemapadlo by ho to a fakt na to ani nema cas, povahu. Nema to zapotrebi. On je spis desne uspechanej a nic neresi, je az moc hodnej…takze idealni pro takovouto hnusotu :cert:. Ale zeotam se ho na to osobne az prijde domu :))) pak napisu

Zatím sama nevíš, jestli je to šunt a nebo se mu prostě nelíbí na tvém prstě. Napřed bych ho nechala posoudit odborníkovi (oni to mají hned, mají na to vodičky) a teprve pak bych promluvila s přítelem. Ale jak myslíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák