Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky ![]()
Maminky mohu dát frejkovu peřinku až na dupačky? Nebo musí být prostě hned na plínce (jednorázové)?? Dala jsme na dupačky a má ty nožky taky tak od sebe…prosím o radu, děkuji ![]()
Jo jo, klidně na dupačky. Mně to i doporučovala doktorka, aby to netlačilo přímo na kůži.
Vydrž, i když je to boj, rychle to uteče, uvidíš
![]()
taky jsem dávala až na dupačky. první den jsem obrečela, ale nakonec to uteklo.
Ahoj,taky jsme peřinku měli přes dupačky,zvolila jsem vždycky trošku větší velikost dupaček,jinak teď už ji máme jen na noc,snad při další prohlídce to už bude ok,jinak přeji ať se vám to taky brzy srovná a kyčle máte v pořádku
Ortoped mi řekl, ať dávám volnější dupačky a peřinku navrch. Taky to bylo praktičtjší, protože malá se často prokaká až na záda a takhle to tu peřinku většinou nezasáhlo.
Dobry den chci se zeptat, mala ted ve dvou tydnech dostala Frejkovu perinku, bohuzel se s ni vubec nemuze szit, boli ji brisko furt se v ni krouti a jakmile ji to sundam tak se i vyprdi a vykadi…navic mi prijde ze podle ortopedky to hak to ma nosit je strasne moc stahle a reze ji to do ramen, tak mam i strach at ji to nejak neponici zada…z diskuzi tady ale ctu nejcasteji, ze kdo ji mel tak dite v pohode a podle obrazku co vidivam mi prijde ze to nikdo tak stahle hrozne nemel…tak se chci zeptat na vas nazor…navic jeste nakojit ji s tim je neskutecny problem, zacne se kroutit a vse to z ni hned vyleti…a to to ma nosit 23 hodin denne…uz jsem z toho zoufala
a to mame zatim jen tyden…mate nekdo podobnou zkusenost? Dekuji za jakoukoliv odpoved