Kapičky Emulips

47759
5.1.12 08:48

kapicky emulips

Ahoj holky prosim Vas kdo a jake mate zkusenosti s kapkami emulips ? Uz jsme vyzkouseli vsechno na bolesti briska a dochazi mi sily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
5.1.12 09:47

Asi nebudeš chtít odpověď od distributorky, ale mám spousty maminek - nebo spíše miminek, kterým emulips na bolesti bříška opravdu pomohl. Jsi kojící maminka, nebo dáváš UM? Kojící maminky musí sami užívat, plus ještě dávat kapičku miminku před kojením (tam záleží na tom, jak moc na bolesti trpí). Pokud papká UM, tak přidávat kapičky do UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.1.12 10:00

jenom kojim ale uz jsem z maleho napul silena to je desny co predvadi kazdy den. No asi mi nezbude nic jineho nez vyzkouset. Jen doufam ze to nebudou dalsi vyhozene penize protoze zkrz prdiky u nas uz rupla silena castka ani baby gaia nepomahaji ale ty mu neublizi takze alespon pres zimu je budu davat dal. Mohu se tedy zeptat na dackovani u 3,5 mesicniho mimi a za jak dlouho se asi prokaze ucinek. Jinak jsem se docetla ze muzou byt i na hubnuti tak se jen bojim aby to nemelo na jeho vahu nejaky spatny dopad protoze vahove prirustky jsou u nas na hranici ale neni se cemu divit nema pokom byt tlusty ja i pritel jsme vysoci a na svou vysku mame podvahu ale ja jsem rada kdyz se dostanu od maleho k jidlu trikrat denne hlavne piju aby mel dost mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
5.1.12 11:01

Doporučuji, abys ty užívala 2 x denně 10 kapiček, a maličkému dávat 1 - 2 kapičky před kojením (kápnout buď rovnou do pusinky, nebo na bradavku - to možná bude lepší). Některým dětem to stačí 1 x denně, některé potřebují třeba 2 - 3 x, ale to sama uvidíš, jak to na malého funguje ;)
Co se týče úbytků na váze, tak u drobečka se bát nemusíš. Aby se s emulipsem hublo, tak musíš užívat minimálně 3 x - 4 x denně 15 kapek,… U maličkého je nepravděpodobné, že by ti hubnul.
Jinak doporučuji pít nebublinkové vody, ale to asi víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.1.12 11:04

vim jsem si netroufla dat o vanocich ani coca colu. No dekuji zkusim a uvidim jestli ani to nezabere tak to budeme muset nejak vydrzet :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.1.12 21:05

Jeste jsem se chtela zeptat kde se daji koupit. Co jsem koukala na netu tak v lekarne se pry koupit nedaji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.1.12 12:58

Ivanko, bohužel (nebo bohudík :think: ) je seženeš jen přes distributora OKG. Takže kdekoliv na internetu. Případně sehnat distributora v okolí svého bydliště a odkoupit osobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.1.12 12:59

:lol: A teď mě napadá, že vlastně vůbec nemusíš být Ivanka :oops: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.1.12 18:03

jo jsem ale ono to krouceni je sice proto ze ho boli brisko ale z duvodu bakterie. Delali nam vytery dneska prisli vysledky a bohuzel mu tam neco radi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.12 17:44

Ahoj,jaké máte zkušenosti s výrobkem Emulips?
Já si jej koupila asi před dvěma měsíci aby mě pomohl při kojení. Dodnes žádná pozitivní změna nenastala :( . Ani v kojení ani v hubnutí snad jen na zažívání ale to nemohu potvrdi, protože zažívání mám dobrý :) . Myslím, že jsou to vyhozené peníze a výrobek má fungovat jen jako PLACEBO EFEKT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
21.2.12 20:46

Gabčo, není pravda, že emulips funguje jako placebo efekt. Naopak funguje moc dobře. Ono dost záleží na tom, jak výrobek užíváte, jaký je váš celkový zdravotní stav, stravovací a pitný režim…
Dostala jste k emulipsu letáček s instrukcemi k užívání? Pokud ne, ráda vám ho zašlu, případně poradím, jak užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.5.13 22:43

@tterka Mohu vás poprosit o ten letacek nebo informace jak emulips používat? koupila jsem si ho na zvyseni laktace, mala má růstový spurt a já mam málo mlíčka! Samozdřejmě doufám, že nám pomůžou i na prdíky, protože ten každodenní pláč je neúnosný! Vy s kapkami máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.7.14 22:11

@tterka mola bych poprosit o info jak užívat? děkujii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
16.7.14 22:18

Nevím, ale Emulips na mě působí jen jako předražený olej :think: Na bolení bych dávala spíš něco opravdu ověřeného a z lékárny. Hodně se osvědčují kapky BabyCalm (u posledního syna to bylo jediné co zabralo ),je to také olejnatá směs, ale s přídavkem bylin opravdu ulevujících a ve vyzkoušeném poměru, ale hlavně prošlo to nějakým testováním. ačkoli jsem alternativec a hodně přírodě věřím, už tolik mojí důvěru nemají „doplňky“ stravy jako je třeba právě Emulips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.7.14 21:14

@i_ivankaa víte prosím, jak nejlépe užívat? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí