Hlad u miminka

47759
4.1.12 19:23

hlad u miminka

holky jak jste poznali ze ma Vase mimi hlad ? Malemu jsou tri mesice, po kojeni ho dam odrihnout a zkousim znovu prilozit k prsu ale to uz nechce. Do pul hodiny se zacne kroutit a knourat to vim ze ho boli brisko ale takhle se krouti a pobrekava dalsi hodinu pak s placem na pul hodiny usne, po probuzeni ho znovu nakojim. Ted vecer jsem mu dala najist po hodine a pul pil pet minut a usnul. Je to me druhe dite s prvnim nebyly vubec zadne problemy ale k tomuhle druhemu bych potrebovala navod :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
4.1.12 19:42

a nemá zrovna růstový spurt? to chcějí pak pořád a špatně pijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 19:45

nevim spal dvacet minut a uz je zase vzhuru dala jsem mu dudlik a je klid ale kdyz mu vypadne tak tam musim znovu dat mu ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.1.12 19:46

Prostě ho podle mě po celou dobu bolí bříško :nevim: Dáváš kapičky? Nebo je to ukňourané miminko.Nebo prostě jen potřebuje být pořád u mámy. Hlad to dle mého nebude.To by bylo znát na váze, poznala bys, že neprospívá.Ale pokud ti to nedá, skoč ho v doktoru převážit - a uvidíš, jak přibírá.
Jinak kamarádka testovala, jestli má dítě hlad tak, že mu dala malíček do pusy - když sálo, mělo prý hlad.Mno, nevím nevím, já když to zkoušela, tak sál ten malíček 24 h denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.1.12 19:47
tinuszka píše:
a nemá zrovna růstový spurt? to chcějí pak pořád a špatně pijou…

No vida, na spurt jsem zapomněla.To je pravda, ve 3 měsících jsem měla dítě přilepené na prsu celé dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 19:52

davam kapicky dokonce mu davam fenyklovy caj, ale s prdikama se potykame od tri tydnu, krome homeopatik jsem uz vyzkousela uplne vse :-( Od zacatku pribyral malo kolem 120 gramu tydne. Ted za posledni tri tydny pribral 450 gramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.1.12 19:54

To s tím malíčkem není pravda, i když se to říká. Dítě bude sát cokoliv, kdykoliv, i když nemá hlas, je to reflex.
To kňourání budou asi koliky, nám ohromně pomohly probiotika. Kapičky proti prdíkům ani ne, ale to je individuální.
Jinak hladové dítě se hlásí o jídlo trochu odlišným brekem než když má prdíky nebo jiný problém. Většinou křičí beee nebo neee. To mám z dunston baby language, zkoušela jsem to na synovi a fakt má různé druhy pláče. Dá se to najít na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 19:58

dostava kazdy den probiotika bio gaia zadny extra uspech. Ten plac nedokazu rozlisit :-( ale dekuju na ten youtube se urcite podivam.Uz premyslim ze s tim kojenim prastim a prejdu na um :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.1.12 20:13

Když ono není jisté, že se zlepší po UM, možná je to opravdu ten spurtík a za pár dní se to upraví. Nejsem žádný expert, ale co třeba zkusit změnit polohu při kojení? Nám LP říkala, že v některých polohách mimča polykají víc vzduchu než v jiných a pak je bolí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 20:18

v klasicke v sede pije jen chvili pak se pousti a prisava porad dokola v leze jsem to jeste nezkousela mam mala prsa takze si myslim ze to nepujde takze kojim v bocni fotbalove to je snad jedina kterou akceptuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.1.12 20:22

Ne každý pláč značí hlad. Koj jak často chceš a jak často zvládneš, jednou to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 20:26

no to jenom doufam, protoze uz jsem z nej psychicky vycerpana, doma nic nestiham, chlap porad v praci, na starsiho kluka nemam vubec cas. Si pripadam jak v blazinci :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.1.12 20:29
ivana-domca píše:
v klasicke v sede pije jen chvili pak se pousti a prisava porad dokola v leze jsem to jeste nezkousela mam mala prsa takze si myslim ze to nepujde takze kojim v bocni fotbalove to je snad jedina kterou akceptuje :-(

Tak přesně takhle mi jednu dobu syn taky pil. Vsedě se často pouští a jednu dobu se nechtěl vůbec přisát. Boční fotbalová mu celkem vyhovovala a nebo vleže. Mám taky malý prsa, ale jde to. Víc se nad něj nakloním, není mi to moc příjemný, bolí z toho záda, ale jemu to vyhovovalo. Zkus, co bude vyhovovat vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.12 20:48

tak ja to teda taky zkusim bud bude pit nebo ne, ale nekdy je to s nim horor. Pres den spi po pul hodinach takze neni moznost si odpocinout v kocarku taky spi jenom chvili. Dopoledne a tak od ctyr hodin odpoledne az do osmi vecer do vecera je na zabiti. Pak usne a v noci se budi tak po ctyrech hodinach. Kdyz v noci hned neusne tak je veselej a upovidanej a je mu dobre ale pres den nikdy neni tak spokojeny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.1.12 21:17

Tak to mame dvojcata :mrgreen: syn od narození taky nespí, do dvou měsíců mu stačilo 6-7 hodin, teď ve 4,5 měsících udělá max. 10 hodin. Přes den spí jen asi 3× 20 minut a zbytek času vyžaduje aktivní zabavení. Nestíhám nic a navíc se strašně protivný, jak je nevyspalý. Aspoň, že ti v noci trochu spí, mně se budí po 1,5-2 hodinách.
Jediná útěcha, v poslední době vidím trochu se zlepšující tendenci, vydrží chvíli bez mé přítomnosti a občas ho zaujme i nějaká hračka. Tak vydrž, hodně trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí