Červená stolice u 15měsíčního prcka

963
4.1.12 15:36

červená stolice u 15-ti měsíčního prcka

Ahojda maminy,

mám doma téměř 15-ti měsíční dítko, dnes měla sytě červenou stolici - ne na povrchum prostě celou červenou, žádné krvavé hleny, nic. Včera jedla rajskou omáčku, měla ji již několikrát a nikdy nic a teď tohle, tak nevím, docela se bojím, ale manžel je na služebce, návrat nejdříve za 3,5 hodiny a já jsem u našich, bez auta. Jsem docela vyplašená. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
4.1.12 15:38

Podle mě je to z jídla, kdyby to byla krev tak to poznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
4.1.12 15:43

Po řepě a větším množství rajčat bývá stolice zbarvená do červena. Důležité podle mě je, jak se jinak dítě jeví, teplota, chuť k jídlu, pohybu. Pokud by se Vám ještě něco nezdálo, doporučila bych konzultovat alespoň telefonicky s PLDD dítěte anebo lékařem na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
4.1.12 15:43

cervenou moc dela hodne cervena repa, tu nemela?

• Citovat
  • Upravit
963
4.1.12 15:48
TehotnaTerezka píše:
cervenou moc dela hodne cervena repa, tu nemela?

nn, neměla, moč byla normální, ale stolice byla celá červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
4.1.12 15:54

my to rajcatech v jakekoli podobe a cervene repe mame vzdycky i cervene kakani :D moc jen 1 po repe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.1.12 13:40

Je to z rajčat, máme vždy červenou stoličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
16.1.12 16:33

Opožděně děkuji za všechny odpovědi, nám se to totiž nikdy předtím nestalo. Nikde neměla žádnou čerstvou tekoucí krev a ani červený hlen, nic, jen prostě vytlačila sytě červenou stolici, vyděsilo mě to pekelně. Od té doby rajčata neměla, až dnes, tak se děsím. Bavila jsem se o tom s naší dr. a ta říkala, že to bylo nejspíš jídlo, protože kdyby to byla čerstvá krev, měla by toho krom stoličky i plnou plínku. Tak nevím. Jinak žádný takový problémy nemáme, jen ten den po rajský. Tak se uklidňuji, že být to krev, máme to víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí