Hlad u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
4.1.12 21:27

holky dekuji za rady a slova povzbuzeni. Rano to bude zase o. k. az uvidim jak se na me smeje. Obcas mam krizi a proste nevim kudy kam.
Nemyslim si ze by to byl rustovy spurt to by se budil casteji snad i v noci, ale jista si nejsem :-( Chlap by byl rad s nami doma, ale nekdo vydelavat penize musi, takze jsem doma na vsechno sama a bohuzel to na me nekdy padne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.1.12 22:22
Manticora píše:
Tak to mame dvojcata :mrgreen: syn od narození taky nespí, do dvou měsíců mu stačilo 6-7 hodin, teď ve 4,5 měsících udělá max. 10 hodin. Přes den spí jen asi 3× 20 minut a zbytek času vyžaduje aktivní zabavení. Nestíhám nic a navíc se strašně protivný, jak je nevyspalý. Aspoň, že ti v noci trochu spí, mně se budí po 1,5-2 hodinách.
Jediná útěcha, v poslední době vidím trochu se zlepšující tendenci, vydrží chvíli bez mé přítomnosti a občas ho zaujme i nějaká hračka. Tak vydrž, hodně trpělivosti.

Odbočím od tématu, ale tohle je jako u nás. Byla jsem z toho na prášky a pak přišla rada, která mi poslední tři dny neuvěřitelně pomáhá. Prcek spí i třikrát denně hodinu!! To je hrooozně moc. Při spaní mu dát plínu mezi ručičky a on si jí zmuchlá k obličeji. A s manželem jsme to ještě zdokonalili, v puse dudlík, plínu přes obličej a je tuhý hned. Prosím nesuď te mě, vím že je to hraniční metoda, ale jsme po tom všichni více v pohodě. Monitor dechu zapnutý a ještě chodíme kontrolovat jestli se nedusí. Když usne natvrdo plínu sundaváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.1.12 22:50
hefilka píše:
Manticora píše:
Tak to mame dvojcata :mrgreen: syn od narození taky nespí, do dvou měsíců mu stačilo 6-7 hodin, teď ve 4,5 měsících udělá max. 10 hodin. Přes den spí jen asi 3× 20 minut a zbytek času vyžaduje aktivní zabavení. Nestíhám nic a navíc se strašně protivný, jak je nevyspalý. Aspoň, že ti v noci trochu spí, mně se budí po 1,5-2 hodinách.
Jediná útěcha, v poslední době vidím trochu se zlepšující tendenci, vydrží chvíli bez mé přítomnosti a občas ho zaujme i nějaká hračka. Tak vydrž, hodně trpělivosti.
Odbočím od tématu, ale tohle je jako u nás. Byla jsem z toho na prášky a pak přišla rada, která mi poslední tři dny neuvěřitelně pomáhá. Prcek spí i třikrát denně hodinu!! To je hrooozně moc. Při spaní mu dát plínu mezi ručičky a on si jí zmuchlá k obličeji. A s manželem jsme to ještě zdokonalili, v puse dudlík, plínu přes obličej a je tuhý hned. Prosím nesuď te mě, vím že je to hraniční metoda, ale jsme po tom všichni více v pohodě. Monitor dechu zapnutý a ještě chodíme kontrolovat jestli se nedusí. Když usne natvrdo plínu sundaváme.

Zajímavý, dudlíka praktikuju, s usínáním celkem problém nemá, jen se prostě za těch 20 minut probudí a tváří se, že víc spát nepotřebuje. PLínu vyzkouším, nemyslím, že by se lehkou plínou mohl udusit, tak jako tak ho průběžně přes den kontroluju. Dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
4.1.12 23:04
Manticora píše:
hefilka píše:
Manticora píše:
Zajímavý, dudlíka praktikuju, s usínáním celkem problém nemá, jen se prostě za těch 20 minut probudí a tváří se, že víc spát nepotřebuje. PLínu vyzkouším, nemyslím, že by se lehkou plínou mohl udusit, tak jako tak ho průběžně přes den kontroluju. Dík za tip.

Ráda poradím, mám z té rady hroznou radost a proto ji musím šířit dále. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.1.12 23:28

Hef, takhle spí dodnes obě moje holky, bez plínky ani ránu. Ta starší už bez dudlíka, mladší dudlík, plínka a chrní. Ale délku spánku nám to neovlivnilo. Někdy spí půl hodiny, jindy dvě, plínka neplínka.

Jen nerozumím, proč by to měla být hraniční metoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.1.12 01:18

zkousela jsem ale jeste asi nechape co s Tou plinou :-D Malej ma v postylce normalni antiakergickou deku pro dospele akorat slabouckou a na pul prelozenou, na spani se vzdy pod ni schova. Nikoho nesoudim sama nejsem dokonala, jsem ze sesti deti a vsichni jsme spali s plinou pres oblicej ;-) ale taky mu ji zkusim pres den davat jestli to pomuze nebo ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
7.1.12 00:16
Karleon píše:
Hef, takhle spí dodnes obě moje holky, bez plínky ani ránu. Ta starší už bez dudlíka, mladší dudlík, plínka a chrní. Ale délku spánku nám to neovlivnilo. Někdy spí půl hodiny, jindy dvě, plínka neplínka.Jen nerozumím, proč by to měla být hraniční metoda?

No když jsem viděla poprvé prcka bez hlavy, tak mi to připadalo jako týrání. A nevěděla jsem že je to tak běžné. Moje babička mě za to seřvala, že si udusím dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.1.12 11:04

To decko se neudusi. behem jednoho dne se naucil na plinku. Od te doby hezky spinka tak trikrat denne kolem hodiny a pul takze nebreci kvuli kazde blbosti. Ja uz se konecne vyznam v tom, co po me chce :-) A pomalu ustavaji i bolesti briska :-D Ale dalsi uz ani nahodou za ty tri mesice revu jsem snad zestarla o deset let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí