Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No tak koukam, ze v Nachode maji asi veselo,co ![]()
Muj manzel tam take volal,jelikoz ja se prej nemam uz rocilovat a rekli mu, ze se jedna o celou radu M a ze to jsou ty fosforeskujici pruhy na vane jak jsi psala…a vyber si,pry s podvozkem to nema nic spolecneho
Ja to resit nebudu,jelikoz podle me na kazdem kocarku neco najdou a to by jsme opravdu za chvili nemohli nic jist, pit a nic si kupovat, jelikoz vsude je neco nebezpecneho.
Muz rikal,ze ta pani byla ale hrozne ochotna a ze mu posle vyjadreji od COI co dostali oni a odkazi na stranky v zahranici. Pry ty kocarky normalne prosli kontrolou EU, jen u nas ne…to je taky co
Jo, ze jeste nejsem v unoru, to je proto,ze jsem hrozna a vzdycky kdyz tam chci jit,tak na to zapomenu…ale poplepsim se slibuju
Szelvi: tak to fakt nechapu proc si tam nenajedou stejnou rec! Mam toho vazne pokrk! ![]()
Mam fakt dojem, ze tam mluvi podle toho jaky typ te vany mas..
Kdyz mas vsechny jine nez to „M“ reknou ti, ze je vadna cela serka „M“ a kdyz mas prave „M“ ale nemas ten hnedy..tak ti reknou, ze jde pouze o ten hnedy! ![]()
Jestli mu poslou to vyjadreni, myslis, ze bys mi to mohla poslat ???
No a na strankach COI je navic uplne neco jineho.. tak cemu mame vlastne verit?
Jasnacka,ze pokud poslou,tak ti to klidne poslu a nebo to do teto diskuse vlozim.....
No proste se nedohodnou a je jim to ulne jedno..... ![]()
Ja uz se s tim nebudu rozcilovat,jelikoz bych klidne mohla zacit rodit a malej ma jeste cas,tak at tam v klidu je a hotovo.....
nechapu, co resite. na strankach coi je jasne uvedeno, ze se jedna mimo jine o popruhy. okamzite reklamovat a chtit penize zpet a to i po zaruce neb je zrejme, ze tato vada tam byla jiz od vyroby. jakekoli vyjadreni dovozce je bezpredmetne… naopak bych na nej podal zalobu za poskozovani zdravi…
Anonymni: resime to, ze tam je na strankach vylozene uveden JEDEN TYP PODVOZKU A JEDEN TYP BARVY!
Jenze tech barvicek je samo vic.. a neverime, ze jde pouze o tu jednu barvu, kdyz jde o plastove casti kocaru…ktere samozrejme davaj do vsech (nebudme naivni, ze ne).
Navic i info na COI se lisi. V celkovem rozpisu jde o „popruhy a drzak“ do do obsahu ftalatu a na detailnim rozpisu uz jde o popruhy z transparetni cerne folie (coz netusim o co jde).
Dovozce tvrdi vsem co maji „M“ typy ze jde skutecne jen o tu jednu barvu M… a tem co reknou ze maji jine typy nez „M“ reknou, ze jde o celou serii typu M… Takze resime to - nebo aspon ja - ze nemam presny typ, ktery je uveden v COI strankach a ze by mi to proste nevymeni - nevrati penize apod … protoze ty informace se strasen lisi.. a clovek nevi, cemu tedy ma v podstate verit..
Pricemz ja bych byla radsi, kdybych nic takoveho resit nemusela, protoze clovek vybiral kocar strasne dlouho, pak vyplázl balík penez a tedka se par dni pred porodem dozvi, ze je to vsechno spatne ! ![]()
chapu, ze resit takove veci je neprijemne, nicmene spolehat se na jakekoli vyjadreni vyrobce/dovozce je zcela smesne…(pokud tedy nechcete jen uklidnit) na strankach coi je zcela jasne uvedeno madlo a popruhy. ty jsou vsude stejne, takze se to tezko tyka jen serie M, ze? co tvrdi dovozce je samozrejme ucelove zkreslena informace. to snad nemusim vysvetlovat
Ahoj holky. Mohla by jste mi některá napsat tel. číslo nebo kontakní email na ČOI, na jejich stránkách jsem nic nenašla. Zřejmě vlastníme jeden z těch zázraků
Tech Rider …
Moc děkuji.
cau lidi,
pokud chcete mit 100% jistotu tak vam nezbude nez se obratit na certifikovanou zkusebnu, kde vam kocar otestujou. Pokud to vyjde blbe, tak vzit vysledek a kocar reklamovat. Jinak je to vzdy v poloze dohadu nebo ucelove zkreslene informace.
Pro info prikladam odpoved z Institutu testovani a certifikace:
Vážený pane,
provádíme testování obsahu esterů kyseliny ftalové ve hmotě v cenové relaci 3200,– Kč bez DPH za jeden testovaný vzorek. K anaylýze potřebujeme dodat 5 až 10 g vzorku. Pokud budete mít zájem o další informace můžete mě kontaktovat e-mailem nebo na tel. 577601535.
S pozdravem Iveta Řezníčková
(akorat nevim, jak vezmu z kocaru tolik hmoty, aby to tam pak nechybelo ) ![]()
cau lidi,
pokud chcete mit 100% jistotu tak vam nezbude nez se obratit na certifikovanou zkusebnu, kde vam kocar otestujou. Pokud to vyjde blbe, tak vzit vysledek a kocar reklamovat. Jinak je to vzdy v poloze dohadu nebo ucelove zkreslene informace.
Pro info prikladam odpoved z Institutu testovani a certifikace:
Vážený pane,
provádíme testování obsahu esterů kyseliny ftalové ve hmotě v cenové relaci 3200,– Kč bez DPH za jeden testovaný vzorek. K anaylýze potřebujeme dodat 5 až 10 g vzorku. Pokud budete mít zájem o další informace můžete mě kontaktovat e-mailem nebo na tel. 577601535.
S pozdravem Iveta Řezníčková
(akorat nevim, jak vezmu z kocaru tolik hmoty, aby to tam pak nechybelo ) ![]()
Adresy a kontakty pracovišť ČOI : Ústřední inspektorát
Adresa : Štěpánská 15
120 00 Praha 2
Telefon : +420 - 296 366 360 Fax : +420 - 296 366 236
Toto je adresa, kterou jsem našla na www.coi.cz
Fik
Já už jsem to našla, je to na ofiko stránkách ČOI pod „inspektoráty“.
Anonymní - ty firmy si snad myslí, že si koupíme 2 kočárky. Jeden na rozřezání a otestování všech jejich součástí a druhý pak na normální ježdění.
Anonymní - a co kdybychom všechny, co máme kočár Bebecar, reklamovaly… Protože je to prostě Bebecar… Hrozba ftalátů je bohužel u všeho, nikdo si nemůže být jistý, že nedává např. dítěti polévku plastovou lžičkou bez ftalátů… To mi potom přítomnost ftalátů ve fólii na nožičky(Tako) nepřijde jako hrozba… I když ftaláty samy o sobě svinstvo jsou, to bezpochyby…