FU přeplatek daně 2017

30
8.4.17 12:11

FU preplatek dane 2017

Zdravim vas vsechny, vim ze je jeste brzo ale i tak se chci zeptat jestly uz nekomu prisel preplatek dani z financniho uradu?? kdo si podaval sam a z jakeho okresu jste dekuji
:D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
8.4.17 12:26

@Lussy1995
Jsem se tu na to taky ptala, ale prý nic nezáleží na čase podání (já chtěla podávat brzo, kvůli brzké vratce). Prý opravdu až v květnu…
I když jsem měa za to, že loni měli někteří právě dřív díky brzkému podání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.4.17 12:28
@zvidavajanca píše:
@Lussy1995
Jsem se tu na to taky ptala, ale prý nic nezáleží na čase podání (já chtěla podávat brzo, kvůli brzké vratce). Prý opravdu až v květnu…
I když jsem měa za to, že loni měli někteří právě dřív díky brzkému podání :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.4.17 12:29

.

Nam to prave minuly rok prislo k 15dubnu na slozenku, vim akorat ze kazde mesto ma jine vyplatni terminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.4.17 12:55

PODLE ZÁKONA BUDOU VRATKY do třiceti dnů od zákonného termínu předložení, tj. nejpozději 4.5.2017. Na termínu předložená přiznání vůbec nezáleží.

Ale pokud nutně peníze potřebujete, zkuste je přesvědčit, at vám přeplatek pošlou dřív nez se celostátně planuje. Mě takto vyhověli když jsem potřebovala, byla jsem po úraze dlouhodobě nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.4.17 13:01

My jsme taky minulý rok dostali daně v dubnu, ale to nezáleží, kdy jsi je podala. Kámoška měla daně podané asi o měsíc dříve než my a vyplacené je dostala asi o 14 dní po nás, takže fakt nevím jak to mají ošetřené nebo jak to berou to pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
8.4.17 13:21

@beruska777 Berou to v pořadí „jak to přijde pod ruku“ resp. není daný žádný systém a je celkem na každé úřednici či úředníkovi v jakém pořadí ta „svoje“ DP zpracuje a pak jak se odbaví vratky, protože to ještě někdo další kontroluje/verifikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
8.4.17 13:48

Někdo má systém podle abecedy, někdo podle obcí (aby se vyhnulo telefonátům, že soused už má, tak proč já ne), někdo nemá systém žádný. Podáte brzo = přiznání je vespod hromádky, přijde na řadu později :-)
Vzhledem k tomu, že letos byl termín až 3.4. není technicky možné, aby přeplatky přišly dříve než 10. Spíš si myslím, že reálný termín je po Velikonocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.4.17 18:46

Nám loni vraceli v Opavě 17.4. takže letos to bude určitě po velikonocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.4.17 13:36

Minuly rok jsem dane dostala az prvni tyden v kvetnu…Šumperk..takze letos s tim terminem taky pocitam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
25.4.17 14:42

@j.a.n.i1 jj přesně, my už máme vyplaceno a to jsme to podávali i v jiném městě než po které spadáme a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.17 16:41

Kdyz mam splatnost 3.5 a napsala mi pani z fu ze uz jsem skontrolovana a penize boli poukazane na ucet se splatnosti 3.5 tak mi to prijede v ten den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.4.17 17:09

Silene jim to trva konec dubna a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.17 17:40
@Anonymní píše:
Silene jim to trva konec dubna a nic.
:( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.4.17 19:13

..

Nám také pořád nic nedošlo máme to daný složenku počítám tenhle nebo přisty týden spíš :) jinak taťka už dostal včera složenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák