Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Courtney píše:
Dobre rano, bla bla bla říká kdyz nerozumí, mluvíme furbsky i anglicky i cesky, on reaguje furbsky postupne pridava anglicke slovíčka, kdyz je zlej tak ma hrubý hlas, kazde oko jiné, brka a prdí, kdyz je jako miminko tak ma v očích kachnicky a srdicka a zpívá takovým miminkovskym hlaskem.
Páni, to je jak z hororu ![]()
Dobrý večer chci se jen zeptat jak vám ve furbym vydrží dlouho baterky..nám totiž tak dva dny a to si myslim že je malo..děkuji za odpověd
Tak to je divný. Určitě byly baterie vybitý, nám se stalo, že jsme ho vezli autem a jak se natřásal, tak po 3 hodinách jízdy se zdál taky „vybitý“, ale stačilo ho jen restartovat, při zpáteční jízdě se stalo to samý. Takže buď máte slabé baterky nebo ho restartujte.
Mám ale dotaz - jak docílit toho, aby opakoval slova???
Děkuji a jak dlouho vám tedy vydrží..my k furbymu dostaly slovník nějakých sloviček..které jsou ve furbštině..njprve se dorozumívá tímto jazykem..ale ted se po tom pídim taky..dá se to stáhnout někde na internetu..jelikož kamarádky furby říká už i něco česky..al my ho máme od vánoc a moc tomu nerozumím..:/
MY ho máme taky od Vánoce, baterky máme alkalické od Panasonic, a pořád to funguje - 2 dny je fakt blbost.
jsou oficiální stránky myslím furby.com a furby.cz, ty český ale nefungujou. Ale ani na těch anglickejch toho moc není. To opakování slov nám nějak nejde, tak třeba nám někdo poradí.
Když vyndáš baterky, tak tam je takovej malinkej čudlík - te´d přesně nevím jestli jsem to dokonce zapínala tužkou, prstem to myslím ani nejde.
Ahojte,
vie mi niekto poradiť ak sa furby vypína, naje sa hrozne grgá a potom sa vypne, už sme ho aj resetli, aj sme vymenili baterky a stále to pokračuje. Ak by mi vedel niekto poradiť, budem rada, vďaka ![]()
@domcek a co jako pokračuje?? jako že furt krká?? To znamená, že je naštvanej, většinou pomáhá mu zaspívat a trochu ho pomazlit a on je pak v pohodě. Vypíná se sám, když na něj nikdo chvíli nešahá…
Bubina ďakujem, máme ho od Vianoc a nerobil to, tak som myslela či nie je pokazený, lebo on nie že zaspí, ale normálne sa vypne, zhasnú oči, viečka sú otvorené a tak, ale vďaka za radu, skúsime teda spievať, ale on sa vypne aj napr. pri krmení. ![]()
Ahojte, a ešte sa stáva, že sa vypne aj počas pesničky, keď napríklad predtým sa na tom zabával, tancoval atď.
@domcek tak to je buď rozbitý a nebo jsou slabé baterky, tohle by normálně dělat neměl.
Vidíte to moji kluci mají Furbího ještě po mě a funguje v pohodě.. i když akorát když se vybijou baterky tak se zblázní a vrčí… ![]()