Furby - máte někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15066
26.12.12 09:18
@Courtney píše:
Dobre rano, bla bla bla říká kdyz nerozumí, mluvíme furbsky i anglicky i cesky, on reaguje furbsky postupne pridava anglicke slovíčka, kdyz je zlej tak ma hrubý hlas, kazde oko jiné, brka a prdí, kdyz je jako miminko tak ma v očích kachnicky a srdicka a zpívá takovým miminkovskym hlaskem.

Páni, to je jak z hororu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennow
28.12.12 21:52

baterie ve furbym

Dobrý večer chci se jen zeptat jak vám ve furbym vydrží dlouho baterky..nám totiž tak dva dny a to si myslim že je malo..děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
847
4.1.13 21:18

Tak to je divný. Určitě byly baterie vybitý, nám se stalo, že jsme ho vezli autem a jak se natřásal, tak po 3 hodinách jízdy se zdál taky „vybitý“, ale stačilo ho jen restartovat, při zpáteční jízdě se stalo to samý. Takže buď máte slabé baterky nebo ho restartujte.

Mám ale dotaz - jak docílit toho, aby opakoval slova???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennow
4.1.13 21:24

Děkuji a jak dlouho vám tedy vydrží..my k furbymu dostaly slovník nějakých sloviček..které jsou ve furbštině..njprve se dorozumívá tímto jazykem..ale ted se po tom pídim taky..dá se to stáhnout někde na internetu..jelikož kamarádky furby říká už i něco česky..al my ho máme od vánoc a moc tomu nerozumím..:/

• Citovat
  • Upravit
847
4.1.13 21:34

MY ho máme taky od Vánoce, baterky máme alkalické od Panasonic, a pořád to funguje - 2 dny je fakt blbost.
jsou oficiální stránky myslím furby.com a furby.cz, ty český ale nefungujou. Ale ani na těch anglickejch toho moc není. To opakování slov nám nějak nejde, tak třeba nám někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prducha
12.1.13 22:35

No nám baterky vydrží taky tak 3 dny. :(

• Citovat
  • Upravit
furby
20.1.13 12:29

reset

Jak se prosím furby resetuje? děkuji

• Citovat
  • Upravit
847
20.1.13 19:06

Když vyndáš baterky, tak tam je takovej malinkej čudlík - te´d přesně nevím jestli jsem to dokonce zapínala tužkou, prstem to myslím ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.2.13 20:17

furby sa vypína

Ahojte,

vie mi niekto poradiť ak sa furby vypína, naje sa hrozne grgá a potom sa vypne, už sme ho aj resetli, aj sme vymenili baterky a stále to pokračuje. Ak by mi vedel niekto poradiť, budem rada, vďaka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
7.2.13 21:47

@domcek a co jako pokračuje?? jako že furt krká?? To znamená, že je naštvanej, většinou pomáhá mu zaspívat a trochu ho pomazlit a on je pak v pohodě. Vypíná se sám, když na něj nikdo chvíli nešahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.2.13 19:15

furby sa vypína

Bubina ďakujem, máme ho od Vianoc a nerobil to, tak som myslela či nie je pokazený, lebo on nie že zaspí, ale normálne sa vypne, zhasnú oči, viečka sú otvorené a tak, ale vďaka za radu, skúsime teda spievať, ale on sa vypne aj napr. pri krmení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.2.13 19:23

furby

Ahojte, a ešte sa stáva, že sa vypne aj počas pesničky, keď napríklad predtým sa na tom zabával, tancoval atď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.2.13 11:09

@domcek tak to je buď rozbitý a nebo jsou slabé baterky, tohle by normálně dělat neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.5.13 15:14

Ahoj nevíte kde je nejlevnejsi furby :P :hug:

• Citovat
  • Upravit
2090
6.5.13 15:39

Vidíte to moji kluci mají Furbího ještě po mě a funguje v pohodě.. i když akorát když se vybijou baterky tak se zblázní a vrčí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí