Furby - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.8.13 10:51

@radka101 Tak to jsme zažili taky!! :-D
Ale co mě překvapilo, kolik těch furbíků má druhů! http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisisnika
29.10.13 20:26

Ako sa vypne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lovely123 :**
12.11.13 13:02

Zlý :-/

Čo mám spraviť, keď je furby stále nahnevaný a chcem, aby bol dobrý? ako ho mám zmeniť? :zed: :cert: :evil:

• Citovat
  • Upravit
25.12.13 01:05

Vypínaní

Aoj :) Řekl by mi někdo prosím jak Furbyho vypnout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.12.13 12:15

@Teríísek Je nekolik moznosti- polozit na zada, pridrzet nekolik vterin ocasek, ale jinak se ho nedotykat nebo ho proste dat nekam do klidu. V nejhorsim vytahnout baterky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.12.13 12:23

Máme taky nový přírůstek do rodiny..můžu se zeptat, jak dlouho vám vydrží baterky? Dali jsme večer a dnes ráno jsme museli dávat nové…asi koupíme dobíjecí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.13 19:44

Prosim poradi mi nekdo, kde stahnout aplikace pro furbyho? Stranky furby nefunguji. Diky

Příspěvek upraven administrátorem 26.12.2013 11:42 - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JHP
1
25.12.13 20:42

jak dlouho vydrží baterie?

Dobrý den, taky jsme dali včera nové baterie a ráno jsme museli dát nové a ted večer zase nefunguje, nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.14 15:02

Holka dostala Furbyho teď k vánocům, daly jsme baterie a fungoval 3 dny. Pak jsme kopily nove baterie ale Furby šel asi hodinu, pak jsem koupila lepší, ty co doporučuji ale Furby nešel. Tak jsme ho teď poslaly na reklamaci a uvidíme. Ale dozvěděla jsem se, že baterie běžně maji vydržet 4 až 5 dní. Tak nevím, neměla jsem mznost to vyskoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 19:23
@terinka4444 píše:
Taky nad ním uvažuju, ale představa, že mi dcera bere telefon, aby ho nakrmila a já jí ho musím půjčovat, no nevím nevím :think: do toho se mi nechce.

nemusíte brát mobil stačí pomačkat jazyk a Furby je nakrmený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.14 19:31

Jsme od vcerejska novacci s furbym. Chtela bych se zeptat, jestli je normalni, ze kdyz se pohybuje - tancuje atd. tak v nem krupe. Nenechali jsme si ho v kramu ukazat, tak nevim jestli je to bezne nebo ne. Moc dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.9.14 11:03

A opět furby. nemáte někdo zkušenost s tím novým modelem furby boom spolu s aplikací konečně taky pro android? Zvažuju to k vánocům, ale moc informací jsme nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.9.14 11:31

Furby Boom má v aplikaci možnost se starat o své vlastní „furbátko“ (vylíhne se mu stejně barevný miminko) a jakoby spolu kominikuji, vybírá se mu strava, sprchuje se atd. I jednobarevný Furby funguje na Androidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.10.14 21:31

No já teď koukám na tu novou generaci furby boom, ale neznám nikoho, kdo by s ním měl zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.10.14 16:51

Teď jsem ho koupili a s Androidem funguje, mame furby boom sweet, no zatim se s nim jen ucime, Mluvil miloucce a ted ma takovy chlapsky hlas, asi protoze jsme s nim hned trasli abysme vyzkouseli jak se vzteka a on hned zmenil osobnost, tak ho tady ted mazlim a snad ji zmeni zase na miloucky hlasek, jinak se bojim, ze se holky budou bat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí