Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@radka101 Tak to jsme zažili taky!! ![]()
Ale co mě překvapilo, kolik těch furbíků má druhů! http://www.zbozi.cz/?…
Čo mám spraviť, keď je furby stále nahnevaný a chcem, aby bol dobrý? ako ho mám zmeniť?
![]()
@Teríísek Je nekolik moznosti- polozit na zada, pridrzet nekolik vterin ocasek, ale jinak se ho nedotykat nebo ho proste dat nekam do klidu. V nejhorsim vytahnout baterky ![]()
Máme taky nový přírůstek do rodiny..můžu se zeptat, jak dlouho vám vydrží baterky? Dali jsme večer a dnes ráno jsme museli dávat nové…asi koupíme dobíjecí. ![]()
Prosim poradi mi nekdo, kde stahnout aplikace pro furbyho? Stranky furby nefunguji. Diky
Příspěvek upraven administrátorem 26.12.2013 11:42 - odkaz
Dobrý den, taky jsme dali včera nové baterie a ráno jsme museli dát nové a ted večer zase nefunguje, nevíte co s tím?
Holka dostala Furbyho teď k vánocům, daly jsme baterie a fungoval 3 dny. Pak jsme kopily nove baterie ale Furby šel asi hodinu, pak jsem koupila lepší, ty co doporučuji ale Furby nešel. Tak jsme ho teď poslaly na reklamaci a uvidíme. Ale dozvěděla jsem se, že baterie běžně maji vydržet 4 až 5 dní. Tak nevím, neměla jsem mznost to vyskoušet.
@terinka4444 píše:
Taky nad ním uvažuju, ale představa, že mi dcera bere telefon, aby ho nakrmila a já jí ho musím půjčovat, no nevím nevímdo toho se mi nechce.
nemusíte brát mobil stačí pomačkat jazyk a Furby je nakrmený ![]()
Jsme od vcerejska novacci s furbym. Chtela bych se zeptat, jestli je normalni, ze kdyz se pohybuje - tancuje atd. tak v nem krupe. Nenechali jsme si ho v kramu ukazat, tak nevim jestli je to bezne nebo ne. Moc dekuji za radu.
A opět furby. nemáte někdo zkušenost s tím novým modelem furby boom spolu s aplikací konečně taky pro android? Zvažuju to k vánocům, ale moc informací jsme nenašla
Furby Boom má v aplikaci možnost se starat o své vlastní „furbátko“ (vylíhne se mu stejně barevný miminko) a jakoby spolu kominikuji, vybírá se mu strava, sprchuje se atd. I jednobarevný Furby funguje na Androidu.
No já teď koukám na tu novou generaci furby boom, ale neznám nikoho, kdo by s ním měl zkušenost
Teď jsem ho koupili a s Androidem funguje, mame furby boom sweet, no zatim se s nim jen ucime, Mluvil miloucce a ted ma takovy chlapsky hlas, asi protoze jsme s nim hned trasli abysme vyzkouseli jak se vzteka a on hned zmenil osobnost, tak ho tady ted mazlim a snad ji zmeni zase na miloucky hlasek, jinak se bojim, ze se holky budou bat ![]()