Furby - máte někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
6.5.13 15:43

Tak nevím jestli si neděláte legraci… to je teda divná doba. Kdo vymýšlí hračky, který musíš hladit, aby nekrkaly?? Sousedka stahovala synkovi do telefonu nějakou aplikaci My dog.. nebo tak nějak. Ale psa měli doma živýho a když ho měl jít vyvenčit, tak měl plnou hubu keců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gogl
15.5.13 16:41

furby

A mluví česky nebo jen anglicky a furbsky? díky za radu
:?

• Citovat
  • Upravit
gogl
15.5.13 16:50

furby

A mluví česky nebo jen anglicky a furbsky? díky za radu
:?

• Citovat
  • Upravit
aninim
21.5.13 19:43

Furby

Nas furby se nám zbláznil, segra hi zatahala za ocas a on tet porad rve. prosim pomoc :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
847
21.5.13 20:57

Zkuste mu zpívat, ale fakt hezky a dlouho, my jsme museli přezpívat všechny koledy než se o vánocích uklidnil a jindy zase pomohlo mu dát najíst z mobilu :D Pak byl milounkej a dělal miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajinka1234
25.5.13 11:55

Mam furbyho a je nadherny.

• Citovat
  • Upravit
Elizabethík
27.5.13 20:58

Nevím

Ahoj Furbyho si moc přeju ale jak z něj udělat hodného nevím. Zkus vyndat baterie třeba ti to přijde vhod. :) :lol: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Elizabethík
28.5.13 17:23

Ahoj Bubina. Můžu se jen zeptat kde se dá sehnat v obchodě Furby? Předem díky za odpověd :pankac: :roll:

• Citovat
  • Upravit
847
28.5.13 19:47

Podívej se na Internetu nebo ho určitě mají v jakémkoliv větším hračkářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megyna11
7.6.13 15:59

dá se naučit jenom česky??

Ahojky prosim poradte jestli se dá furby naučit jenom česky v angličtině by to bylo celkem složitý.
díky za odpověd ;)

• Citovat
  • Upravit
megyna11
7.6.13 16:06

rozumí mi?

Ahojky prosím ještě o jednu radu jestli když mám nového furba tak jestli mi rozumí česky když on mluví nejdřív furbštinou. a dá se naučit na nějaké jméno.

dík za odpověd :hug:

• Citovat
  • Upravit
7257
2.8.13 13:26

Ahojky, máte doma někdo tuto hračku? Jak dlouho vaše děti bavila? Neomrzí za chvíli? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
2.8.13 14:10

@jannina1 Ahoj já jsem jako malá ho měla taky a hrála jsem si s ním minimálne 2 roky pak byl čas už běhat za klukama :D. Teď ho má už 1 rokem moje neteř a je z něho unešená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.13 15:57

Furby vypnutie

Dobry den, dcerke sme kupili Furbyho a ked sme ho skusali, tak sme zistili ze nema nikde tlacitko off. Da sa niekde vypnut, alebo to bude cely den pusteny? A v noci?
Vypli sme ho vytiahnutim bateriek, ale musi sa dat nejak uspat. prosim poradte mi. Dakujem, Mata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Furby
28.8.13 09:38

Nejlevnějšího jsem našla tady : http://interaktivni-hracky. heureka. cz/furby-14cm/#1185166832-plysovy-furby-14-cm-svetle-modry

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino