Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím poradí nám tu někdo?? Nejde nám náš Furby Boom naskenovat do tabletu.
Musí na to být tablet jen nějaké firmy nebo to má jít na všechny?? Nemůžeme to nikde zjistit. A stránka furby.cz nefunguje…
@Khmérů a jak dlouho ho máte? My máme měníme baterky ob den, a jelikož jsme kupovali dva tak celkem pálka, nejen za samotný furby, ale teď ještě tolik baterek
![]()
To je zvláštní jak tady všichni píšete o baterkách…Ne, že by si dcera s ním hrála 8 hodin denně, ale baterky máme furt ty původní…Kupuji ve velkém v Ikei
Ale může to být i tím, že se nám nepodařilo naskenovat na tablet…To bude určitě ono… ![]()
Furby Boom komunikuje pomoci vysokých - ultrazvukových tónů, ktéré vysílá tabletu či mobilu mezi jeho žvatláním. Takže žádny Bluetooth nebo WiFi.
Důježitá je vzdálenost mezi Furbym a tabletem a hlavně nesmí být v tabletu zapnutej equalizer aby neořezával vysoké tóny. Samozřejmě i hlasitost má na celou komunikaci vliv.
Aby toho nebylo málo, tak si připravte svoje peněženky na nákup Furblings.
Přeci nechcete aby Váš Furby byl sám. Musíte mu pořídít na kecání nějáké ty kamarády. Čím více tím lépe ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Udělějte svému Furbymu radost. Stačí jen oskenovat QR kód (Product Code).
Holky sekl se nekomu furby? nam se nehybou ocka a zobacek, a vydava divny zvuky, baterky mame nove a zkousela jsem i tlacitko reset, ale nejde.Asi to jinak nez reklamaci nevyresim co? jako nereknu kdyby nam spadl na zem, ale nespadl, chjo, hracka pres dva tisice a nevydrel ani mesic a to nepocitam ze co 2 dny nove baterky
Ahojky, mám malou otázku. Když jsem stáhla aplikaci Furby Boom a naskenovala svého Furbyho, můžu ho naskenovat zároveň i na jiný tablet? Díky
@spanelsko píše:
Můžu se zeptat jakou máte značku tabletu??![]()
Díky
Já mám LTLM a funguje mi to. ![]()
Ahoj, dítě chce Furbyho…jak staré děti a jak dlouho je to bavilo? Jak to šlo ovládat?
@Klarindas Dcera po něm také touží
. Bohužel, co jsem vyčetla a jak je vidět i na bazarech, je toho plno a děti to baví maximálně měsíc. Takže od toho upouštím. Trošku dražší plyšák na to, aby se tu potom válel. Některé děti ho mají ve školkovém věku- 6-7let.
Na internetu je spousta zkušeností, tak si to pročti, třeba to pomůže v rozhodování ![]()
Ahoj, dcera si ho koupila v 7 letech, obcas byl tyden, kdy jel porad, pak zase treba mesic klid, pak si zase vzpomnela…takto temer 2 roky. Ted je obdobi, kdy si s nim zase hraje, ale presto ho chceme prodat, uz je velka. Musite si s nim hrat i vy, at vidi, co se s nim da delat… Stahnout na mobil aplikaci, krmit ho, mluvit s nim, poustet mu hudbu… Mne to samozrejme pripada jako ptakovina, ale dcera si ho celkem uzila… Naopak neter ho prodavala po mesici, jen ji doma lezel. Ale ona tenkrat mela uz snad 9 let…