Furby - máte někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
10.11.15 10:11

Moje děti to bavilo týden po Vánocích a pak jsme s manželem běžně nacházeli ty dvě uječený potvory (výjmečně nemyslím děti :mrgreen:) v ložnici zahrabané v peřinách, protože je děti nechtěly poslouchat. Takže prima věc, když si jdete o půlnoci lehnout a tam dvě chlupatý koule, které hned začnou reagovat a celkem nahlas.

Takže za mě vyhozený peníze. Ale taky jsem podlehla škemrání, jak moc si je přejí, je to těžké, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.11.15 10:15

@Loll :mrgreen: :mrgreen: Jooo, obcas kolem nej chodime po spickach, at ho nevzbudime, protoze kdyz si s nim dyl nehrajeme, tak se premeni na toho zleho morouse :lol:

Dcera si ho nastesti koupila ze svych penez… Ale nakonec bych asi taky podlehla… Nestava se u nas casto, ze by neco tak moc chtela a skemrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.11.15 15:15

@Klarindas Ségra ho dostala minulý rok, vydržela si s ním hrát asi 2 dny :D

• Citovat
  • Upravit
28.12.15 20:43

Rada

@Barus56 píše:
Co jsem se tak dočetla, tak zatím je tahle aplikace jenom pro jablíčkáře, takže na iPhone a další věci od Applu…později by měla být i na ostatní, ale je otázkou, kdy to bude :nevim:
ahoj píšu ti z iphonu furbyho má můj bratranec a aplikaci furby boom je i pro androidy akorát je lepší stáhnout aplikaci předem než se koupí furby! :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 20:48
@Matessa píše:
@Loll :mrgreen: :mrgreen: Jooo, obcas kolem nej chodime po spickach, at ho nevzbudime, protoze kdyz si s nim dyl nehrajeme, tak se premeni na toho zleho morouse :lol:Dcera si ho nastesti koupila ze svych penez… Ale nakonec bych asi taky podlehla… Nestava se u nas casto, ze by neco tak moc chtela a skemrala.

Ahoj pokud furby reaguje na podmětu i ty velmi tiché stačí ho dát do krabice nebo přes něj hodit deku (nebo něco tomu podobnému) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.12.15 11:13

Dobrý den, máme furby furblings, ale nemůžeme vylíhnout vajíčko. Oskenovali jsme našeho furblings v UNLOCK ITEMS (krabice a zámek s červenou šipkou) a nyní máme vajíčko v krabici s vajíčky, ale nejde vylíhnout. Můžete prosím někdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 16:35

Furby lekvar

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by jste mi neporadili co dělat když jsem dala Furbymu(boom)v aplikaci jakýsi lektvar(který byl v nějakém kufříku)díky kterému teď mluví nesrozumitelně rychle.Chci aby mluvil zase normálně, ani jsem mu to nechtěla dávat jenom jsem se překlikla. Zkoušela jsem ho restartovat, vyndat baterky, dát i ten druhý lektvar ale nic :( Máte někdo zkušenosti? Vyprchá to nějak? Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.16 17:31

Mělo by to jít

Dejte to blíž k tabletu a měl by to být Android nebo Apple jinak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.16 17:36
@Klarisarus píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by jste mi neporadili co dělat když jsem dala Furbymu(boom)v aplikaci jakýsi lektvar(který byl v nějakém kufříku)díky kterému teď mluví nesrozumitelně rychle.Chci aby mluvil zase normálně, ani jsem mu to nechtěla dávat jenom jsem se překlikla. Zkoušela jsem ho restartovat, vyndat baterky, dát i ten druhý lektvar ale nic :( Máte někdo zkušenosti? Vyprchá to nějak? Předem děkuji za odpověď.

Zkuste ho skenovat a dát mu něco jiného nevim co stim jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.16 18:18

Poustej mu hudbu 15 minut a in se zmneni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.3.17 20:11
@lennow píše:
Dobrý večer chci se jen zeptat jak vám ve furbym vydrží dlouho baterky..nám totiž tak dva dny a to si myslim že je malo..děkuji za odpověd

To je málo a měli jste nové baterie? :) jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.3.17 20:13
@Klarisarus píše:

Nebojte je to jen změna osobnosti… Nebo zkuste dát ještě jednolu lektvar… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.3.18 09:43

Chtěla bych své 4 leté dceři udělat radost a koupit jí Furbyho, který je lepší? Boom nebo Conect? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.18 14:41

Jo je dobrej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat