Fusak a roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.10 13:37

Ba naopak nedoporučuje se dýchat ledový vzduch a šála nenamrzá, to by mě za těch 30 let co to praktikuju umrzla huba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.1.10 09:18

Taky jsem někde četla, že se nemá dávat šála přes pusu. Sama ji tam nesnesu, protože mě pak strašně studí ten vysrážený vzduch. Takže ani dětem to dělat nebudu. To jen tak na okraj.
Jinak - k tématu - taky jsem nemyslela jen po ránu, ale tento týden jsme i v Brně naměřili přes poledne -15. ALe i kdyby bylo „jen“ -5, nebo i O, tak děcko do fusaku dávat prostě budu. Taky se vzteká (a taky už chodí ;) ), ale zvykne si. Musí. Nenechám ji zmrznout. Sice má teplou kombinézu a boty s goretexovou membránou atd… Ale i tak - když jen tak sedí nebo usne, tak to bych fakt bez fusaku neriskla. My ho budeme mít ve sporťáku až do jara a vůbec neuvažuju o tom, že bych ho někdy vyndala. Jo, jinak- nejsem nijak úzkostlivá matka a s otužováním taky nemám problém (chodíme do sauny od malička, plavat atd.), ale bez fusaku bych do mrazů nevyšla. Ale to je fakt na každém. Jo, a taky máme Emitex - ten super teplý - a spokojenost největší. Vůbec nehrozí, že by byl malý a určitě i 2leté dítě se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
29.1.10 12:46

Taky bych dítě do fusaku dala, ať chce nebo nechce. ROční dítě u nás doma nevelí.:-)))
Při nejhorším, ale opravdu při nejhorším (pro starší dítě, které chvíli sedí, chvíli chodí) bych dítě podložila teplou dekou, přes něj taky dala teplou deku a ještě přes to nánožník. Ale pro dítě, které jen sedí, bych volila ten fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
31.1.10 23:38

Do fusaku dávám,nějak si to bez něj nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí