Fusak Emitex Combi Exklusive

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1759
23.2.11 14:46

Fusak Emitex Combi Exklusive

Ahoj holky :-) ,
chtěla bych si pořídit tento fusak Emitex Combi Exklucive, do autosedajdy i do kočárku, prý roste s dítětem, je jakoby 2v1 a dá se použít až do třetího roku dítěte :palec:
než ho ale pořídím (cena je docela vysoká :roll: ) tak bych chtěla znát vaše zkušenosti s ním a nebo zda-li víte i o nějakém jiném dobrém fusaku, který je na delší a různá použití :wink:
Díky za rady :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
23.2.11 14:53

Ahoj máme ho a je super :palec: Můžu jen doporučit. Řekla bych že stačí jedna vrstva oblečení - alespoň pro naší malou, je v něm pak dost zpocená když je navlečená. Takže oblíkám jen punčocháče, bodýčko, mikinu čepici a rukavice.

Dávám ho i do autosedačky.

• Citovat
  • Upravit
1759
23.2.11 14:56

Peťko díky :palec:
a myslíš teda ten co se dá použít na podzim (bez té vrchní vrstvy) a pak na zimu za cca 2000,–… :think:
jsem ted totiž četla, že je i jen Combi za cca 1200,– a tam zase nepíšou nic o tom podzimu… tak v tom mám hokej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.2.11 14:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.2.11 15:08

Katko, tak to jsem tě mystifikovala, my máme jen ten zimní combi , to se omlouvám :oops: :oops: Ale ten combi opravdu není na podzim, je fakt teplý :)

Malá je narozená v sprnu, září-říjen jezdila v kombinéze, od listopadu v tom fusáku, předpokládám že bude ještě tak měsíc měsíc a půl jezdit ve fusáku, pak zase kombinéza.

My ho kupovali ve slevě loni v květnu model z roku 2009 a stál nás nový 750Kč :)

• Citovat
  • Upravit
1759
23.2.11 15:15

Ajo :think: no já jsem to sem zapomněla naspat, že je to ten 2v1, takže se omlouvám já :oops: :wink:

No já přemýšlím, že bych si ho přála od rodiny, stejně každej k narození mimča chce něco donést a já porád tvrdím, že než hromadu oblečení a hraček radši plínky a nebo něco, na co se mi složí a bude mi to sloužit nějakou dobu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.2.11 16:48

Fakt nemá nikdo ten 2v 1? :think: no asi do něj nakonec půjdu i tak…líbí se mi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 17:03
Katka_LEE píše:
Peťko díky :palec:
a myslíš teda ten co se dá použít na podzim (bez té vrchní vrstvy) a pak na zimu za cca 2000,–… :think:
jsem ted totiž četla, že je i jen Combi za cca 1200,– a tam zase nepíšou nic o tom podzimu… tak v tom mám hokej :nevim:

Já mám ten zimní. 3v1, za 1200, tam se právě nedá vytáhnout ta teplá vložka,jinak je super, teplej a krásnej.Mám černorůžovej :srdce:

• Citovat
  • Upravit
ditrych
23.2.11 17:06

Tenhle dražší by měl bát lepši v tom, že se dá použít i na podzim, na jaře , v létě když prší-a je to taky ta prodlužovací délka.Já jsme to zvažovala, nakonec jsme zvolila jen ten zimní, ale pokud ti ho bude někdo kupovat- tak jdi do toho dražšího, je to víc využití

• Citovat
  • Upravit
243
26.9.11 17:15

Ahojky :-) tak máte už někdo zkušenosti s tímto fusakem? :-)
 http://www.malvik.cz/…ve-2011-2012

A jak velké děti se Vám tam vejdou? Dcera má teď rok a půl, tak nevím, jestli by to zas nebylo jen na tuto zimu :think:

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.1.12 09:03

Emitex Combi Exclusive nebo Cocoon?

Dobrý den, potřebuju radu. Máme starý fusak a malou do něj musím oblékat do bundy nebo kombinézy, jinak jí táhne na krk a ramena… Chtěla bych nějaký fusak, co se dá stáhnout kolem hlavičky, aby stačilo třeba jen body a čepice. Myslíte, že to Emitex Combi Exclusive splňuje? Kamarádka mi doporučila Lodger Bunker, ten že je kolem hlavy super, ale 3000 za fusak s vložkou nedám :(

Podle obrázku moc nepoznám, jestli to umí ten Emitex :( Jinak jsem ještě koukala na Emitex Cocoon, ale přijdou mi divné ty oddělené nožičky, že by se tam dítě blbě dávalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.1.12 09:23

ahoj,
mám Emitex Combi Exclusive a osobně si myslím, že to, co žádáš, nesplňuje. Jako dá se poměrně dobře stáhnout kolem hlavy, ale kolem tělíčka ho tak, abys mimčo mohla mít bez vrchní vrstvy oblečení (bunda, kombinéza), nestáhneš nebo neupravíš. Je poměrně bytelný - má tam tu vkladnou teplou vložku a ty zipy, kterými se přidělává, jsou velké, silné, takže se moc přizpůsobit nedá. S vrchní vrstvou ho ale doporučuju.
Ještě k Emitex Cocoon - sama ho nemám, ale mám od Emitexu zimní autozavinovačku, která se zdá být na stejném principu, a do té jsem dceru dávala jen v čepičce a svetru (do auta). Takže myslím, že ten fusak Cocoon, pokud je tedy dostatečně teplý, by to splňovat mohl.
Snad jsem trochu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.1.12 09:25
inul píše:
ahoj,
mám Emitex Combi Exclusive a osobně si myslím, že to, co žádáš, nesplňuje. Jako dá se poměrně dobře stáhnout kolem hlavy, ale kolem tělíčka ho tak, abys mimčo mohla mít bez vrchní vrstvy oblečení (bunda, kombinéza), nestáhneš nebo neupravíš. Je poměrně bytelný - má tam tu vkladnou teplou vložku a ty zipy, kterými se přidělává, jsou velké, silné, takže se moc přizpůsobit nedá. S vrchní vrstvou ho ale doporučuju.
Ještě k Emitex Cocoon - sama ho nemám, ale mám od Emitexu zimní autozavinovačku, která se zdá být na stejném principu, a do té jsem dceru dávala jen v čepičce a svetru (do auta). Takže myslím, že ten fusak Cocoon, pokud je tedy dostatečně teplý, by to splňovat mohl.
Snad jsem trochu pomohla.

Díky, tak já to promyslím s tím Cocoonem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.1.12 19:29

ahoj,
souhlasím s inul, taky ho máme, podle popisu jsem myslela že malou do něj budu dávat jen v tom co nosí doma, ale musím navlíkat bundičku, protože se to nedá utáhnout kolem hlavičky a ramínek. My nedáváme ani do autosedačky, přijde mi takový neforemný ten fusak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák