Kde v Polsku nakupovat?

4780
22.2.11 11:57

Kde v Polsku nakupovat?

Ahojky. Chtěla bych se zeptat těch maminek, které jezdí nakupovat do Polska. Chystáme se jet s manželem jet navštívit jeho příbuzné do Polska a při té příležitosti jsem si říkala, že bych si tam pořídila jídelní židličku pro malýho. Potřebuji poradit kde se to tam dá koupit a jestli to opravdu vyjde levněji než u nás. O kočárkách vím, že jsou tam levnější, ale tady tu židličku zrovna nevím. Koukala jsem na Aukro a tam je hodně prodejců co mají židličky právě z Polska a jestli to tam vychází ještě levněji než za co to nabízí, tak by se to mohlo vyplatit. Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
22.2.11 12:02

Záleží kam jedete? :)

My jezdíme nakupovat do Polského Těšína (na trhy) anebo do Bialska Biela do nákupního centra Auchan (či jak se to jmenuje) - ale je pravda že jsem nakupovala zatím jen UM, kaše a zeleninu a ovoce ve skleničkách + oblečení. Židličku nebo kočárek jen vím že je to tam levnější ale nekupovala jsem tam.

• Citovat
  • Upravit
3307
22.2.11 12:09

Já byla na trhách v Polském Těšíně je to asi měsíc-a nikdy více.Nekoupila jsem nic.Bylo tam draho a stánků polovina. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.2.11 12:15
Marka76 píše:
Já byla na trhách v Polském Těšíně je to asi měsíc-a nikdy více.Nekoupila jsem nic.Bylo tam draho a stánků polovina. :-(

Já tam nebyla tak půl roku, a taky jsem slyšela že se ty trhy dost zhoršily :nevim: - plánujeme tam jet v sobotu, manželovi na kabát :think:

• Citovat
  • Upravit
10048
22.2.11 12:23

Ahoj, tak my sme byli na trhách v polsém těšíně, před Vánoce a nemůžu si to vynachválit, naprosto perfektni, hrozne me to prekvapilo. Chystáme se tam na jare kupovat letni veci…Já za sebe to doporucuju, a co se tyka veci na miminka- oblecky atd. naprosto bezkonkurencni. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.2.11 12:30

Tak jsem kdysi byla v Auchanu, ale s benzínem se to nevyplatilo.
Normálně bych koukla do obchodu, protože i v tom obchodě je to levnější.(já kupuji v Rossmannu kaše, plínky, v akci i skleničky)
Jestli jedeš do Těšína, tak kolem řeky je trh a zaparkovat můžeš na naší straně.Na straně PL všude vybírají parkovné a je dost narváno. To je malý trh. Na velkém jsem nebyla nepamatuji, protože je to daleko a sortinemt stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
22.2.11 12:34

na kaše,mlíko, ubrousky na zadek atd. jezdíme do Auchanu do Bialsko Biela nebo Ratiborze.
Na trhy jezdíme před Vánoci,nebo na dušičky do Těšína - pro věnce a kvitka na hrob. A stánků je tam hromada…

Ale minulý týden byli naši v Těšíně v sobotu na burze a stánky tam skoro nebyly (nebo vůbec nebyly,ted nevím jak mi to říkali… :think: ) - asi jsou jen v předvánočním čase tak na plno otevřené burzy.

Jinak na burze v Zabelkowě mají taky dost věcí - je to tam malé,ale koupíš tam jídlo,kabáty,šaty,boty i kočárky,hračky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.2.11 12:47

kacenkoK- a kde jste na trhu byli? U řeky nebo až za mostem-kousek od Kauflandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.2.11 12:48

Holky kolik vyjde v tom Auchanu UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.2.11 12:55

Ahoj.My jezdíme do Kudowy Zdroje a pokud bys nechtěla opravdu něco na mimi,tak fakt nedoporučuji.Já mám dva kluky a celá tržnice byla skoro růžová,takže na…! :pocitac: Boty drahé,resp.skoro žádné a polovinu věcí jsem našla u Číňanů.Dětský svetr 500 Kč,nejlevnější,rifličky 700 Kč atd.To si už opravdu můžu zajít do značkové prodejny.Kočáry vyšly levněji,třeba i o 500 Kč. :kytka: Teď mají pauzu,navážejí zboží.Ale myslím,že od poloviny března už by mohli mít otevřeno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.2.11 12:55

Ahoj.My jezdíme do Kudowy Zdroje a pokud bys nechtěla opravdu něco na mimi,tak fakt nedoporučuji.Já mám dva kluky a celá tržnice byla skoro růžová,takže na…! :pocitac: Boty drahé,resp.skoro žádné a polovinu věcí jsem našla u Číňanů.Dětský svetr 500 Kč,nejlevnější,rifličky 700 Kč atd.To si už opravdu můžu zajít do značkové prodejny.Kočáry vyšly levněji,třeba i o 500 Kč. :kytka: Teď mají pauzu,navážejí zboží.Ale myslím,že od poloviny března už by mohli mít otevřeno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.2.11 12:57

My jsme jezdívali na kaše, šťávičky a příkrmy do kaufu ve Wlodislavi. Jinak na trhu v Zabelkově koupíš opravdu všechno. Záleží kam jedete. Ale brzo se už nejspíš neoplatí nakupovat v PL, vím, že tam má jít nahoru dph, hlavně všeho co se dětí týče, tak už to tak výhodné nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.2.11 12:58
Kac píše:
Tak jsem kdysi byla v Auchanu, ale s benzínem se to nevyplatilo.
Normálně bych koukla do obchodu, protože i v tom obchodě je to levnější.(já kupuji v Rossmannu kaše, plínky, v akci i skleničky)
Jestli jedeš do Těšína, tak kolem řeky je trh a zaparkovat můžeš na naší straně.Na straně PL všude vybírají parkovné a je dost narváno. To je malý trh. Na velkém jsem nebyla nepamatuji, protože je to daleko a sortinemt stejný. :nevim:

Jak co, pro něco se vyplatí jít až na velký trh, třeba pro proutěné věci, aspoň dříve to tak bylo :think:

• Citovat
  • Upravit
4257
22.2.11 13:14
Kac píše:
kacenkoK- a kde jste na trhu byli? U řeky nebo až za mostem-kousek od Kauflandu?

byli na té velké - za Kauflandem. ALe mamka si i přes to dovezla lodičky, ale fakt už nevím jak to říkali - jestli tam nebyl nikdo,nebo jenom někdo. to by si ty boty pak koupila na té malé u řeky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.2.11 13:18
KacenkaK píše:
na kaše,mlíko, ubrousky na zadek atd. jezdíme do Auchanu do Bialsko Biela nebo Ratiborze.
Na trhy jezdíme před Vánoci,nebo na dušičky do Těšína - pro věnce a kvitka na hrob. A stánků je tam hromada…

Ale minulý týden byli naši v Těšíně v sobotu na burze a stánky tam skoro nebyly (nebo vůbec nebyly,ted nevím jak mi to říkali… :think: ) - asi jsou jen v předvánočním čase tak na plno otevřené burzy.

Jinak na burze v Zabelkowě mají taky dost věcí - je to tam malé,ale koupíš tam jídlo,kabáty,šaty,boty i kočárky,hračky a tak.

Neměli Poláci nějaký svátek? Oni jak jsou hodně nábožensky založení, tak to dodržujou a v ty dny je na tržnicích fakt pusto.
Jinak my jezdíme taky do Těšína většinou. Kukuřičné křupky jsou tam jednoznačně nejlevnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák