Svatební šaty - web goweddingdress.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3412
18.2.11 14:47

svatební šaty - web

ahoj holky
kamarádka se v červnu vdává a objevila web pro objednávání kopií svatebních šatů, ale samozřejmě než něco objedná, tak si webík prověřuje, ale nikde o něm není moc psáno.
Takže znáte někdo, máte zkušennosti, slyšeli jste???

www.goweddingdress.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
18.2.11 14:55

S tímhle webem zkušenost nemám, ale ať počítá s tím, že tyhle kopie šatů nikdy nedosáhnou kvality originálu co je na fotkách, kor když nebude na zkouškách. Co najít tady v Čechách švadlenu a vybrat nějaký jednoduchý elegantní model, co by jí ušila na míru? Možná by to vyšlo stejně draho. :nevim: Jéje, já si kdysi jako studentka nechávala šít na míru, byly to nejlepší oděvy co jsem kdy mívala a ani drahé to nebylo, ale ty švadleny dneska snad vymřely :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.2.11 15:03

já jsem taky objednávala něco jako kopii…a skoro nic jsem o těch stránkách nevěděla..ale riskla jsem to a došly luxusní šaty… a od šatů za které chcou omračující ceny byli k nepoznání..takže za mě bych do toho šla…šaty se dají jakékoliv hodně upravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
18.2.11 16:24

Odkud je kamarádka? Mám na vysočině kamarádku a ta šije perfektní šaty. A šije dost svatebních tak ty šaty opravdu sedí. http://www.verdona.cz/…ni_saty.html. Cenově to jde taky, na stránkách najdeš šaty s paličkovanou krajkou, cena bez krajky (pouze její našití) 6500Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.2.11 20:04

ja si objednavala od tud http://www.salonvalery.cz/ , svatba byla na rychlo a tenhle salon mi je dodal do mesice. max spokojenost a ta cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.2.11 17:35

jsme ze severu
právě že ona nechce žádné jednoduché šaty, originál by ji vyšli na nějakých 1000 dolarů, kopie na 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
19.2.11 18:17

a co třeba šaty z Polska? je tam spousta svatebních salonů a mají nádherné šaty. Já jsem měla taky šaty z Polska, měly krémovou barvu a celkem se závojem a rukavičkama jsem platila 6000,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
31.3.11 15:03

ahoj,
dvě známé objednávaly přes ebay u tohoto prodejce - http://stores.ebay.com/Landybridal?… - má dobrý feedback a šaty byly ok. Jedna dokonce objednávala i jiným holkám, co neuměly na ebay nakupovat. Ale musí se fakt dopředu, protože jinak by to byl pro nevěstu docela stres - stejně jako pro mojí kamarádku :) která objednávala dvoje šaty (za tu cenu se jí to vyplatilo) a měli na ušití 3 týdny. Ale stihli to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aknedz
14.8.11 19:02

Dobry den,našla jsem tuhle stranku protoze jsem si nasla krasny svatebni saty na ebay ale taky vubec navim jak se to tam obednava ja uz teda saty mam,ale prestaly se mi nejak libit kdyz jsem tam našla tyhle.mame 34dni do svatby tak jestli by to taky ztihly usit,anglicky neumim tak je to tam pro me hrozne slozity.jsem z krumlova,tak jestli mi nejak poradite :cry:

• Citovat
  • Upravit
damik
30.10.11 14:47

saty

ahoj ,prosim te,mohla bys mi napsat spojeni na kamaradku,ktera objednavala svatebni saty?Nevime jak se objednavaji.diky moc!

• Citovat
  • Upravit
damik
30.10.11 14:49

saty

ahoj mohla bys mi dat kontakt na kamaradku jak objednava svatebni saty pres ebay?dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák