Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,máte někdo tento zastřihávač vlasů http://www.tvproducts.cz/…ihavac-vlasu Stříhá dobře?Potřebuji pro manžela,já stříhat neumím a s tímto mě to přijde jednoduché,co myslíte ![]()
Odkaz nehodí na příslušný produkt, ale myslíš ten, co vypadá jako hřeben a jako,že se s ním češeš?
Pokud ano, tak mi to přijde na houby, já to koupila kvůli malému, dítě neposedí u stříhání, možná na první jemné vlásky by to ještě šlo, ale manžela bych tím určitě neostříhala, to by zastřihávač nedal, vlasy má dost husté a myslím, že by to nebylo ani pořádně ostříhané.
Investovala jsem a koupila jsem zastřihávač za necelých 1000 korun od Philipse a ten je suprovní.
Já bych už ten z tv products neobjednala.....
Mahja píše:
Odkaz nehodí na příslušný produkt, ale myslíš ten, co vypadá jako hřeben a jako,že se s ním češeš?
Pokud ano, tak mi to přijde na houby, já to koupila kvůli malému, dítě neposedí u stříhání, možná na první jemné vlásky by to ještě šlo, ale manžela bych tím určitě neostříhala, to by zastřihávač nedal, vlasy má dost husté a myslím, že by to nebylo ani pořádně ostříhané.
Investovala jsem a koupila jsem zastřihávač za necelých 1000 korun od Philipse a ten je suprovní.
Já bych už ten z tv products neobjednala.....
Ano,myslím,nechápu proč ten odkaz neukázal přímo zastřihávač.Díky za názor.Raději se na něj vykašlu,prostě manža bude dál chodit k holiči.