Elektrický zastřihávač vlasů z TV Products

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
14.2.11 14:41

Elektrický zastřihávač vlasů

Ahoj,máte někdo tento zastřihávač vlasů http://www.tvproducts.cz/…ihavac-vlasu Stříhá dobře?Potřebuji pro manžela,já stříhat neumím a s tímto mě to přijde jednoduché,co myslíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
14.2.11 14:48

Odkaz nehodí na příslušný produkt, ale myslíš ten, co vypadá jako hřeben a jako,že se s ním češeš?
Pokud ano, tak mi to přijde na houby, já to koupila kvůli malému, dítě neposedí u stříhání, možná na první jemné vlásky by to ještě šlo, ale manžela bych tím určitě neostříhala, to by zastřihávač nedal, vlasy má dost husté a myslím, že by to nebylo ani pořádně ostříhané.
Investovala jsem a koupila jsem zastřihávač za necelých 1000 korun od Philipse a ten je suprovní.
Já bych už ten z tv products neobjednala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 15:25

Taky mame doma Phillips :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
15.2.11 09:18
Mahja píše:
Odkaz nehodí na příslušný produkt, ale myslíš ten, co vypadá jako hřeben a jako,že se s ním češeš?
Pokud ano, tak mi to přijde na houby, já to koupila kvůli malému, dítě neposedí u stříhání, možná na první jemné vlásky by to ještě šlo, ale manžela bych tím určitě neostříhala, to by zastřihávač nedal, vlasy má dost husté a myslím, že by to nebylo ani pořádně ostříhané.
Investovala jsem a koupila jsem zastřihávač za necelých 1000 korun od Philipse a ten je suprovní.
Já bych už ten z tv products neobjednala.....

Ano,myslím,nechápu proč ten odkaz neukázal přímo zastřihávač.Díky za názor.Raději se na něj vykašlu,prostě manža bude dál chodit k holiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák