Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Emitex Coocon?
Přidejte zkušenost s Emitex CooconNavic si myslim, ze ( nevim jak mas stare dite ), ale kolik casu v nem stravi, mozna na nejake delsi trate do mesta a tak, ale jak ti zacne chodit a bude rust, tak nebude chtit byt zamuchlane nekde ve fusaku, mit malo mista atp…
takze bych volila ten, kde je vic mista a asi i nizsi cena
ale jak jsem rikala Combi je dobrej!
Děkuji všem za rady ![]()
Našla jsem ještě tento a do něj teda jdeme, mě se moc líbí.
Kebinka píše:
Děkuji všem za rady![]()
Našla jsem ještě tento a do něj teda jdeme, mě se moc líbí.
http://www.e-broucek.cz/…hermo-fleece
Je moc krásný,dobrá volba,jen by mě odradila ta délka fusaku,do toho roku dítěte je akorád. ![]()
Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hrozné
je krásnej protože je růžovej
![]()
Ahoj,
já měla fusak od firmy AESTHETIC a byla jsem spokojená.Je krásně teplý a mají velký výběr barevných kombinací.Martina
MArti děkuji za typ mě se líbí taky ale ta cena už méně
ale děkuji ![]()
Kebinka píše:
Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hroznéje krásnej protože je růžovej
![]()
![]()
My ten náš máme 115cm,delší jsem nenašla,malýmu je 14 měsíců,příští zimu mu nebude si myslím,jedině odepnout spodek,aby koukaly nohy.
myslím že si vybrala moc krásnej,tak hodně štěstí Tobě i miminku. ![]()
kecačka píše:Kebinka píše:My ten náš máme 115cm,delší jsem nenašla,malýmu je 14 měsíců,příští zimu mu nebude si myslím,jedině odepnout spodek,aby koukaly nohy.
Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hroznéje krásnej protože je růžovej
![]()
![]()
myslím že si vybrala moc krásnej,tak hodně štěstí Tobě i miminku.
Delší snada ani nedělají
ale je fajn že můžeš ten spodek oddělat
děkuji za rady
také hodně štěstí s prckem
delice píše:
Ten Kaiser se mi taky moc líbí, dobrá volba
děkuji moc
Zdravím, právě řeším koupi fusaku, jak jste spokojená s tím Kaisrem Iglu Termo Fleece? Váhám mezi Emitexem combi 3v1 a Kaisrem. Malé je 7 měsíců a brzy budeme přecházet do sporťáku.
@Mumi píše:
Tak ten je super, hlavně do začátku , když je miminko malécena skvělá
já ho mám půjčený od kamarádky, dceři jsou skoro 2 měsíce, je docela velká a ten fusak je jí obří, zatím absolutně nemůžu použít!
Já jsem v pátek koupila Emitex Combi a jsem maximálně spokojená, ta nová letošní kolekce je hodně povedená, hlavně fusak ve sporťáku neklouže, což je pro mě asi nejdůležitější ![]()