Fusak Emitex Combi nebo Cocoon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emitex Coocon?

Přidejte zkušenost s Emitex Coocon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
8.1.11 11:00

Navic si myslim, ze ( nevim jak mas stare dite ), ale kolik casu v nem stravi, mozna na nejake delsi trate do mesta a tak, ale jak ti zacne chodit a bude rust, tak nebude chtit byt zamuchlane nekde ve fusaku, mit malo mista atp… ;)takze bych volila ten, kde je vic mista a asi i nizsi cena :) ale jak jsem rikala Combi je dobrej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.1.11 11:52

Děkuji všem za rady :hug:

Našla jsem ještě tento a do něj teda jdeme, mě se moc líbí.

http://www.e-broucek.cz/…hermo-fleece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.1.11 23:48
Kebinka píše:
Děkuji všem za rady :hug:

Našla jsem ještě tento a do něj teda jdeme, mě se moc líbí.

http://www.e-broucek.cz/…hermo-fleece

Je moc krásný,dobrá volba,jen by mě odradila ta délka fusaku,do toho roku dítěte je akorád. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.1.11 11:59

Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hrozné :wink: je krásnej protože je růžovej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.1.11 16:43

Ahoj,
já měla fusak od firmy AESTHETIC a byla jsem spokojená.Je krásně teplý a mají velký výběr barevných kombinací.Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.1.11 16:59

MArti děkuji za typ mě se líbí taky ale ta cena už méně :-? ale děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.1.11 21:49
Kebinka píše:
Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hrozné :wink: je krásnej protože je růžovej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My ten náš máme 115cm,delší jsem nenašla,malýmu je 14 měsíců,příští zimu mu nebude si myslím,jedině odepnout spodek,aby koukaly nohy. :think: myslím že si vybrala moc krásnej,tak hodně štěstí Tobě i miminku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.1.11 22:04

Ten Kaiser se mi taky moc líbí, dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
10.1.11 09:09
kecačka píše:
Kebinka píše:
Kecačko je o pět cm kratší než Emitex Combi ten má 110cm a ten co jsem vybrala je 105cm. Takže to není tak hrozné :wink: je krásnej protože je růžovej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My ten náš máme 115cm,delší jsem nenašla,malýmu je 14 měsíců,příští zimu mu nebude si myslím,jedině odepnout spodek,aby koukaly nohy. :think: myslím že si vybrala moc krásnej,tak hodně štěstí Tobě i miminku. :hug:

Delší snada ani nedělají :think: ale je fajn že můžeš ten spodek oddělat :wink: děkuji za rady :hug: také hodně štěstí s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
10.1.11 09:09
delice píše:
Ten Kaiser se mi taky moc líbí, dobrá volba :palec:

děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.10.12 10:27

Fusak Kaiser

Zdravím, právě řeším koupi fusaku, jak jste spokojená s tím Kaisrem Iglu Termo Fleece? Váhám mezi Emitexem combi 3v1 a Kaisrem. Malé je 7 měsíců a brzy budeme přecházet do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
29.10.12 10:36
@Mumi píše:
Tak ten je super, hlavně do začátku , když je miminko malé :-) cena skvělá :palec:

já ho mám půjčený od kamarádky, dceři jsou skoro 2 měsíce, je docela velká a ten fusak je jí obří, zatím absolutně nemůžu použít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
29.10.12 10:40

Já jsem v pátek koupila Emitex Combi a jsem maximálně spokojená, ta nová letošní kolekce je hodně povedená, hlavně fusak ve sporťáku neklouže, což je pro mě asi nejdůležitější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
29.10.12 11:36

Já mám Emitex 3v1 a nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie