Galaxy S3 - kontakty, gmail

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.11.13 13:45

galalaxy s3-kontakty gmail

Ahoj vsem.
Prosim vas o radu.mam ted samsung galaxy s 3.zalozila jsem si ale novy gmail, protoze k tomu predchozimu jsem zapomela heslo a i nick jsem si nevzpomela.ted se mi ale z predchoziho gmailu ukazuji v seznamu(kdyz chci dat prijemce zpravy)dva lide co jsem mela v pratelich. v normalnich kontaktech nejsou.ale v smskach kdyz zadavam prijemce ano. nevite nekdo jak je odtamtud odstranit? dekuji mockrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
1.11.13 14:19
Stejný problém řeší sestra! Takže budu taky ráda za odpovědi.
@little things píše:
Ahoj vsem.
Prosim vas o radu.mam ted samsung galaxy s 3.zalozila jsem si ale novy gmail, protoze k tomu predchozimu jsem zapomela heslo a i nick jsem si nevzpomela.ted se mi ale z predchoziho gmailu ukazuji v seznamu(kdyz chci dat prijemce zpravy)dva lide co jsem mela v pratelich. v normalnich kontaktech nejsou.ale v smskach kdyz zadavam prijemce ano. nevite nekdo jak je odtamtud odstranit? dekuji mockrat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
1.11.13 14:59

Mam galaxy s 4 a mam stejny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 15:30

Holky tak hura:-).prisla jsem na to, ale musela jsem si vzpomenout na ten nick.pak jsem vlezla na google a zrusila jsem ten gmail ucet. a jak jsem ho zrusila, tak to zmizelo:-)mam radost ze jsem na to prisla.ty dva lidi mi silene lezly na nervy a nechtela jsem na ne cucet jeste v seznamu:-)tyhle jejivh aplikace jsou vazne na vite co. nechapu jak se tam mohli zkopirovat, kdyz synchronizaci veskerou mam vypnutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák