Galvanická žehlička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
19.4.13 16:19

Ono je lepsi, predtim, nez si zehlicku zakoupite, zjistit informace o kvalitnich gelech. Od GELU zalezi, jak bude vase plet vypadat. Od GELU, se kterymi je zehlicka kompatibilni, to znaci, ze je dokaze do kuze hloubkove zatlacit, protoze prstama je hluboko do poru nedostanete.

Ale SONO GEL TO NENI. Ten slouzi na diagnosticke testy jako vodivy lubrikant, aby jsme mohli videt tkane a organy na obrazovce. NENI to ani aloe vera gel, olivovy olej, vajecne zloutky a pod. Pokud je chcete zatlacit do pleti zehlickou, tak se vam to nepodari, jsou to vyhozene penizky.

GELY, s aktivnimy slozkami, ktere maji - a + nabiti svou ulohu splni, dokazi navazat na sebe necistoty v pleti (a kompatibilni zehlicka je vytahne ven), regenerovat plet, minimalizovat jizvicky napr. po akne, uzavrit pory, hydratovat, zjemnit, rozzarit ji, zpevnit a zredukovat vrasky. Pokud chcete dosahnout takovyhle ucinek a vysledky, tak se investice do ageLOC gelu urcite vyplati. Sono gel a ostatni slozky spomenuty vyse to nedokazou. Kdyby ano, tak by uz temer vsichni chodili po svete s bezchybnou mladistve vypadajici pleti.

Kvalitni galvanicky pristroj (zehlicka) je potrebny taky, ale primarni ulohu sehravaji GELY. Pristroj je az druhorady. V marketingu se zauzival pojem zehlicka na vrasky, takze si mnoho zen mysli, ze pristroj je to, co jich zbavi vrasek.

Zehlicka (kvalitni) JENOM asistuje omlazujicim gelum, NE vraskam samotnym. Pokud znate nekoho, kdo by se chtel dovedet vic, dejte ji/mu vedet, at mi pisne do posty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
19.4.13 23:34
@majdalenk píše:
Děkuji, Hani, za rychlou reakci, ale domnívám se, že tento přístroj, který jsem zakoupila za 1299,–Kč patrně nebude od firmy Nu Skin :(
http://beautydepot.cz/…iracle-2013/

Ahoj Majdalenko, tak to je škoda, asi jsi tak trochu vyhodila peníze z kapsy… :,(
Je to totiž přesně, jak píše Pegalle.

• Citovat
  • Upravit
8
22.4.13 08:13
@Hankas3 píše:
Ahoj Majdalenko, tak to je škoda, asi jsi tak trochu vyhodila peníze z kapsy… :,(
Je to totiž přesně, jak píše Pegalle.

Vidím, že jsem byla hloupá :roll: Takže závěrečná rada zní: Pokud chci výsledky, nejlepší je koupit galvanickou žehličku od Nu Skin (od 8000,– Kč nahoru) plus gel k tomuto přístroji přímo určený?

Na to asi nemám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
22.4.13 09:46

@majdalenk Já si nemyslím, že bys byla hloupá :hug:
Já si koupila galvanickou žehličku, už je to cca 4 roky. Tenkrát stála okolo 2 a půl tisíce, dostala jsem k ní univerzální gel od Ryoru, a paní mi tehdy říkala, že nemusím kupovat originál přípravky, že stačí můj oblíbený krém smíchat s tím gelem od ryoru a funguje to také. Dělám to tak a jsem spokojená :pankac:.
Nemyslím si, že vždycky platí, že jedině drahé je funkční… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.13 10:10
@tterka píše:
@majdalenk Já si nemyslím, že bys byla hloupá :hug:
Já si koupila galvanickou žehličku, už je to cca 4 roky. Tenkrát stála okolo 2 a půl tisíce, dostala jsem k ní univerzální gel od Ryoru, a paní mi tehdy říkala, že nemusím kupovat originál přípravky, že stačí můj oblíbený krém smíchat s tím gelem od ryoru a funguje to také. Dělám to tak a jsem spokojená :pankac:.
Nemyslím si, že vždycky platí, že jedině drahé je funkční… :think:

Terko, ale jakou sis koupila? Jsem zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.13 09:28

@Tajaja Ahoj Andreo, já byla několikrát na kosmetice na ošetření galvanickou žehličkou, tak vím, jak to probíhá a jaké to má účinky na pleť. Ovšem teprve nyní se zajímám o koupi výrobku domů a zjišťuji, že to není jen tak. S cenou vycházím samozřejmě z nabídky internetu. Pokud mi poradíš, kde koupit levněji, budu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
2.5.13 09:49
@majdalenk píše:

Mám už pár let tuto, a jsem s ní spokojená:

http://www.galvanickazehlicka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
2.5.13 22:57
@majdalenk píše:

Myslím, že je podstatné, co od výrobku očekáváš!!! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8
6.5.13 13:03
@Hankas3 píše:
Myslím, že je podstatné, co od výrobku očekáváš!!! :nevim:

Samozřejmě nechci, aby čas strávený s přístojem byl marný, ale aby se pleť ve všech ohledech zlepšila, to snad každá ženská ;) Hani, takže ty na základě osobní zkušenosti doporučuješ Nu Skin a gely k tomu prodávané, chápu dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
8.5.13 16:03
@majdalenk píše:
Samozřejmě nechci, aby čas strávený s přístojem byl marný, ale aby se pleť ve všech ohledech zlepšila, to snad každá ženská ;) Hani, takže ty na základě osobní zkušenosti doporučuješ Nu Skin a gely k tomu prodávané, chápu dobře?

Ahoj Majdi, to rozhodně. Pravidelně chodím od mládí na kosmetiku a opravdu se o věci s tím spojené zajímám. Chápu, že paní, co tu píše, že je spokojená i s jinou žehličkou, má takovou zkušenost. Určitě se o pleť stará a tak je to rozhodně lepší, než kdyby nic nedělala. Ale nemůže z vlastní zkušenosti posoudit, jaký rozdíl je v používání galvaniku a gelů od Nu Skinu. Obzvláště pak dlouhodobém… Já ano, protože to každodenně vidím v zrcadle. :lol: A vidí to i okolí. :potlesk: Dokonce i paní, co mi dělá řasy, si všimla, že mám horní víčka nějak méně povislá… Takže já jsem prostě nadšená! ;)

• Citovat
  • Upravit
5
22.5.13 18:06

Ahojte holky, dnes sem koupila zehlicku golden miracle a jak to tak ctu, tak sem udelala blbost, mate ji nekdo a je dobra? Nevim zda ji mam pouzivat nebo vratit :roll: :mavam: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
22.5.13 22:54
@Adloara píše:
Ahojte holky, dnes sem koupila zehlicku golden miracle a jak to tak ctu, tak sem udelala blbost, mate ji nekdo a je dobra? Nevim zda ji mam pouzivat nebo vratit :roll: :mavam: diky

Ahoj Adlo;-)
píše se to tu stále dokola…:-) V případě, že chceš dlouhodobě řešit kvalitu pleti a vrásky (ať už preventivně, nebo už stávající), je potřeba zapracovávat látky, co ne jenom dodávají do pokožky to, co si myslíme, že je vhodné (protože když začneš hluboko do pleti dodávat např. kyselinu hyaluronovou, tak jí pleť, prostě přestane sama produkovat…) A je úžasné, že je u nás už konečně k dostání produkt, který brání poškozovat buňky v pokožce škodlivým volným radikálům. A zároveň tím podporuje samotvorbu elastinu a kolagenu! Jsou to, již dříve zmiňované, gely. A k nim je právě TA galvanická žehlička, která dokáže načíst hydrataci pokožky a podle toho určit sílu proudu a pracuje s nastavenými programy, přímo určenými na jednotlivé kroky ošetření…
Tak přeji příjemné rozhodování…:-)

• Citovat
  • Upravit
5
23.5.13 21:32

Dekuji za radu, ale zarazi me ze vibruje madlo na drzeni pouze. A k tehle zehlicce jsem nenasla zadne original sera nebo kremy.Nebo muze byt i jina znacka, sem s toho blazen. Neznam nikoho kdo ji ma tak nevim :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.5.13 22:47

Ahoj tterko, uvazuji o koupi tehle zehlicky co mas. doufam ze udelam dobre a jake prostredky na ni pouzivas? diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
24.5.13 02:16
@Adloara píše:
Dekuji za radu, ale zarazi me ze vibruje madlo na drzeni pouze. A k tehle zehlicce jsem nenasla zadne original sera nebo kremy.Nebo muze byt i jina znacka, sem s toho blazen. Neznam nikoho kdo ji ma tak nevim :,( :lol:

K této také žádné gely nejsou. Musela by jsi si koupit značku Nu Skin. Oni mají i gely, které přinášejí potřebný efekt… :dance: :potlesk:
S normální g. žehličkou si budeš pouze jemnou masáží prokrvovat pleť. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí