Galvanická žehlička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
24.5.13 22:50

Takze nevim zda to chapu dobre? Muzu mit jakoukoli zehlicku a gely od nu skin nebo i zehlicku od nu skin abych dosahla vysledu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankas3
25.5.13 02:11
@Adloara píše:
Takze nevim zda to chapu dobre? Muzu mit jakoukoli zehlicku a gely od nu skin nebo i zehlicku od nu skin abych dosahla vysledu??? :nevim:
Žehličku i gely od Nu Skin. :dance: ;)
  • Citovat
  • Upravit
5
25.5.13 14:25

Aha :) a je jich vic tipu nebo vsechny nu skin jsou dobre? Jsou i cenove rozdilne? Diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.5.13 14:07

@pegalle píše:
Ono je lepsi, predtim, nez si zehlicku zakoupite, zjistit informace o kvalitnich gelech. Od GELU zalezi, jak bude vase plet vypadat. Od GELU, se kterymi je zehlicka kompatibilni, to znaci, ze je dokaze do kuze hloubkove zatlacit, protoze prstama je hluboko do poru nedostanete.

Ale SONO GEL TO NENI. Ten slouzi na diagnosticke testy jako vodivy lubrikant, aby jsme mohli videt tkane a organy na obrazovce. NENI to ani aloe vera gel, olivovy olej, vajecne zloutky a pod. Pokud je chcete zatlacit do pleti zehlickou, tak se vam to nepodari, jsou to vyhozene penizky.

GELY, s aktivnimy slozkami, ktere maji - a + nabiti svou ulohu splni, dokazi navazat na sebe necistoty v pleti (a kompatibilni zehlicka je vytahne ven), regenerovat plet, minimalizovat jizvicky napr. po akne, uzavrit pory, hydratovat, zjemnit, rozzarit ji, zpevnit a zredukovat vrasky. Pokud chcete dosahnout takovyhle ucinek a vysledky, tak se investice do ageLOC gelu urcite vyplati. Sono gel a ostatni slozky spomenuty vyse to nedokazou. Kdyby ano, tak by uz temer vsichni chodili po svete s bezchybnou mladistve vypadajici pleti.

Kvalitni galvanicky pristroj (zehlicka) je potrebny taky, ale primarni ulohu sehravaji GELY. Pristroj je az druhorady. V marketingu se zauzival pojem zehlicka na vrasky, takze si mnoho zen mysli, ze pristroj je to, co jich zbavi vrasek.

Zehlicka (kvalitni) JENOM asistuje omlazujicim gelum, NE vraskam samotnym. Pokud znate nekoho, kdo by se chtel dovedet vic, dejte ji/mu vedet, at mi pisne do posty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.13 14:23

Galvanická žehlička

Prosím, mohl by mi někdo poradit, chtěla bych si koupit galvanickou žehličku za rozumnou cenu, našla jsem tuto http://www.vykupto.cz/…-edition,ale nejsem si jistá vzhledem k ceně zda je kvalitní…máte jí někdo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.13 20:59
@Lenka Rr
@Lenka Rr píše:
Prosím, mohl by mi někdo poradit, chtěla bych si koupit galvanickou žehličku za rozumnou cenu, našla jsem tuto http://www.vykupto.cz/…-edition,ale nejsem si jistá vzhledem k ceně zda je kvalitní…máte jí někdo doma?

Kdyz si prectes predchozi prispevky, tak zjistis, ze je doporučován přístroj a gely od firmy Nu Skin. Jinak to jsou vyhozené penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.13 12:53

@Lenka Rr Mohu doporučit galvanik od Nu Skin a další její kosmetiku. Hlavně je to kompletní péče o pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleanor007
12.6.13 04:15

galvanická žehličkaxrosacea

Dobrý den, prosím, mám dotaz. Lze galvanickou žehličku použít na obličej když mám počínající růžovku-rosacea.
Děkuji
Už jsem dost zoufalá :(

• Citovat
  • Upravit
sondatra
14.8.13 13:06

Vodivé gely

Zdravím Vás všechny,
a mám na Vás dotaz: Poradíte mi někdo prosím, zda musím používat drahé gely ke gal. žeh. nebo jestli stačí nějaké jiné, popř. jaké.
Prosím o Vaše zkušenosti a rady, děkuji Soňa :)

• Citovat
  • Upravit
Hankas3
3.9.13 23:19

Zdravím Sandro.
Pokud chcete ty výsledky, o kterých se zde mluví, pak musíte použít gely NuSkin. V jiném případě, je to jen masáž pokožky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
26.9.13 15:30

Dotaz

Dnes mi dorazila tato žehlička, ale není dobíjecí, musí být neustále v síti…což se mi nezdá úplně pohodlné..

Prosím o radu, nechat nenechat???

Příspěvek upraven 26.09.13 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.13 15:36
@Greisy píše:
Dnes mi dorazila tato žehlička, ale není dobíjecí, musí být neustále v síti…což se mi nezdá úplně pohodlné..

http://www.galvanickazehlicka.cz/…azvukem.html
608467646

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.9.13 01:04

Greisy,

pokud elektricke snury prekazeji, vymen ji. Ja uprednostnuji baterie (mne vydrzi dost dlouho).

Vsimla jsem si, ze ta firma, od ktere jsi zehlicku zakoupila, nabizi ruzne druhy kolagenu.

Kolagen a elastin jsou velmi dulezite strukturalne bilkoviny v nasi kuzi, diky nim je v mladosti nase kuze pevna a udrzuje si elasticnost (kdyz se stipnete/natahnete kuzi na hrbetu ruky, tak by se mela rychle vratit do puvodniho stavu).

Je dobre si u nakupu kosmetickych produktu jako je kolagen v kremech, uvedomit, ze kolagenove molekuly jsou prilis velke na to, aby pronikli pres povrch pokozky az do treti vrstvy nasi kuze (kde se za normalnich okolnostech tvori).
Nesplni tak svuj ukol a maximalne docasne na kratkou dobu trosku hydratuji plet, cimz mozna jen lehce zamaskuji, ale neresi problem vrasek ve zdroji.

Pokud hodlate plet jenom hydratovat, pak se zminovany kolagen mozna oplati koupit. Pokud potrebujete adresovat konkretni problem vrasek, stoji za zvazeni investice do peptidu, aby jste zbytecne neutratili penizky na neco, co vypada slibne, ale slib neslpni. Peptidove molekuly jsou mensi, vstrebou se do kuze lip, kde primo stimuluji tvorbu kolagenu.

Doufam, ze to nekterym z vas pomuze pri rozhodovani investice do kvalitni kosmetiky. :)

Galvanicky pristroj, ktery napr. pouzivam ja ma prislusny nastavec s polarizaci, k dostani je taky peptidovy krem, ktery sa da bud nanaset na plet prstama a nebo diky polarizaci taky pristrojem, ktery ho do hloubky kuze a do vrasky samotne zatlaci, coz je taky nekolikanasobne ucinnejsi.

@Greisy píše:
@Greisy píše:

http://www.galvanickazehlicka.cz/…azvukem.html
píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.13 13:28

galvanická žehlička

@pegalle píše:
Ja mam kvalitu kosmetickeho salonu a profesionalniho hloubkoveho cisteni a osetreni obliceje doma. Setri more casu (i penez) :palec:.Příspěvek upraven 17.12.12 v 05:07

@pegalle @pegalle

Dobrý deň, Pegalle chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi nevedeli napísať typ galvanickej žehličky a gél aký používate a kde sa to dá kúpiť.

Ďakujem veľmi pekne

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.9.13 13:23

Peptid

Děkuji za názor. Ještě se zeptám na Vámi zmiňovaný peptid, kde se dá koupit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí