Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Greisy,
pokud elektricke snury prekazeji, vymen ji. Ja uprednostnuji baterie (mne vydrzi dost dlouho).
Vsimla jsem si, ze ta firma, od ktere jsi zehlicku zakoupila, nabizi ruzne druhy kolagenu.
Kolagen a elastin jsou velmi dulezite strukturalne bilkoviny v nasi kuzi, diky nim je v mladosti nase kuze pevna a udrzuje si elasticnost (kdyz se stipnete/natahnete kuzi na hrbetu ruky, tak by se mela rychle vratit do puvodniho stavu).
Je dobre si u nakupu kosmetickych produktu jako je kolagen v kremech, uvedomit, ze kolagenove molekuly jsou prilis velke na to, aby pronikli pres povrch pokozky az do treti vrstvy nasi kuze (kde se za normalnich okolnostech tvori).
Nesplni tak svuj ukol a maximalne docasne na kratkou dobu trosku hydratuji plet, cimz mozna jen lehce zamaskuji, ale neresi problem vrasek ve zdroji.
Pokud hodlate plet jenom hydratovat, pak se zminovany kolagen mozna oplati koupit. Pokud potrebujete adresovat konkretni problem vrasek, stoji za zvazeni investice do peptidu, aby jste zbytecne neutratili penizky na neco, co vypada slibne, ale slib neslpni. Peptidove molekuly jsou mensi, vstrebou se do kuze lip, kde primo stimuluji tvorbu kolagenu.
Doufam, ze to nekterym z vas pomuze pri rozhodovani investice do kvalitni kosmetiky. ![]()
Galvanicky pristroj, ktery napr. pouzivam ja ma prislusny nastavec s polarizaci, k dostani je taky peptidovy krem, ktery sa da bud nanaset na plet prstama a nebo diky polarizaci taky pristrojem, ktery ho do hloubky kuze a do vrasky samotne zatlaci, coz je taky nekolikanasobne ucinnejsi.
@Greisy píše:@Greisy píše:
Dnes mi dorazila tato žehlička, ale není dobíjecí, musí být neustále v síti…což se mi nezdá úplně pohodlné..Prosím o radu, nechat nenechat???
http://www.galvanickazehlicka.cz/…azvukem.html
píše: Více
@pegalle píše:
Ja mam kvalitu kosmetickeho salonu a profesionalniho hloubkoveho cisteni a osetreni obliceje doma. Setri more casu (i penez).Příspěvek upraven 17.12.12 v 05:07
Dobrý deň, Pegalle chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi nevedeli napísať typ galvanickej žehličky a gél aký používate a kde sa to dá kúpiť.
Ďakujem veľmi pekne
Klára
Děkuji za názor. Ještě se zeptám na Vámi zmiňovaný peptid, kde se dá koupit??
Dlouho jsem zvažovala, jakou galv. žehličku na pleť si koupit. Nakonec jsem se rohodla a to i díky příspěvkům na těchto stránkách, pro Nu Skin. Žehličku používám něco přes měsíc a jsem nadšená. Pravda, kosmetika a gely ke galvanizaci jsou sice dražší, ale výsledek stojí za to a o to mi šlo. Jsem ráda, že jsem objevila produkty, které dokáží pleť „omladit“ a je to skutečně vidět.
Tak já taky momentálně čekám na svůj balíček a moc se těším.. Kamarádka se žehlí 3 měsíce a změna je teda hodně viditelná
Nikdy neměla nijak velké vrásky, ale byla celkově taková zašedlá a působila v obličeji unaveně a to je teď teda fakt pryč
Tak snad se to takhle pozitivně projeví i na mně
A jinak si myslím, že každý kdo dělá pro nějakou firmu, tak jí obhajuje, o tom to je.. A vsadím se, že kdyby člověk hledal recenze i na běžně propagovanou kosmetiku, taky by našel spoustu negativních zkušeností..
Ahoj, chtela bych se zeptat, zda u me bude mit gal. zehlicka viditelny efekt - mam mastnou / aknozni plet a dost se mi delaji cerne tecky. Nebo zda nevite o jine, vhodnejsi metode na akne, nez je zehlicka? Dekuji
@Raďula77 Dobrý den, doporučuji galvanik od Nuskin, k tomu AgeLoc gel a minimálně peptidový krém.. Celé to vyjde na necelých 9500, pokud byste měla zájem, kontaktujte mě ![]()
@Merule píše:
@Raďula77 Dobrý den, doporučuji galvanik od Nuskin, k tomu AgeLoc gel a minimálně peptidový krém.. Celé to vyjde na necelých 9500, pokud byste měla zájem, kontaktujte mě
Skoro deset tisíc jo? ![]()
Jsem moc rada, ze mnohym z vas moje informace o pouziti spravnych galvanickych gelu pomohly
.
Co se tyce volby galvanickych pristroju (zehlicek):Na trhu je jich spousta od tech levnejsich az po ty luxusni. Vyuziti galvanickych proudu na omlazeni pleti je znamo jiz od 50-tych let minuleho stoleti a nekdy muze byt slozite se orientovat v te zaplave produktu na trhu.
Ja mela svou prvni zkusenots s galvanikem v kosmetickem salonu (velky pristroj) a kdyz jsem se rozhodovala pro pristroj na doma, tak jsem hodne davala na kvalitu jak gelu tak i pristroje.
Polarizace je zakladni funkce, na ktere galvanik funguje, ale neni jedina, na co by se melo u jeji vyberu prihlizet.
Mnoho lidi o vyhodach galvanickeho pristroje od Nu Skin nevi nebo jim nerozumi.
Nu Skin galvanik ma vymenitelne nastavce, takze s jednim pristrojem se da vyslovene osetrit od hlavy az po paty (s prislusnymi produkty na casti tela:
Kdyz si spocitam kolik by me to vyslo na dalsi pristroje a kolik muzu vyuzit z jednoho, tak cena za multifunkcni zehlicku mne osobne neprijde jako predrazena.
Na rozdil od jinych pristroju ma taky v sobe zabudovany mikrocip, ktery u doteku s kuzi precte jak je hydratovana a navoli si prislusnou optimalni silu proudu, takze nehrozi riziko pripadneho popaleni nebo naopak, nedostatecne sily a nedoruceni vsech zivin z gelu.
Automaticke nacasovani. Cistici faze je nastavena na 2 minuty, vyzivovaci na 3. 5 minut vcelku.
Ryhovany nastavec na pouziti gelu - zapravi 5× vice aktivnych latek do kuze nez hladky povrch. Mozna jsem trochu narocnejsi spotrebitel, ale pokud investuji do kvalitnich gelu, chci z nich taky maximum pro svou plet.
Pokud se skombinuji gely s kompatibilnim pristrojem, kuze se za to taky nalezite odvdeci.
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat zda někdo znáte žehličku BYAS SENSATION Face Lifter, slyšela jsem, že je to nejlepší žehlička na trhu,, je od firmy wellstar, máte s tim někdo zkušenosti? Prý se nedá srovnávat s Nuskinem. Předem děkuji za odpověď
Žehličku BYAS Sensatio Face Lifter používám půl roku, je naprosto fantastická. Má více funkcí než od Nuskunu a přípavky jsou nesrovnatelně levnější. Vřele doporučuji, já bych do jiné nešla.
![]()
Jen jsem chtěla napsat že žehličku mám doma a předtím jsem chodila pravidelně ke kosmetičce na ultrazvukovou špachtli. Mám kardiostimulátor, prý je to kontraindikace, ale v IKEMu mi moje Dr. řekla, že se tím pouze raději kryjou, ale že mi to rozhodně nemůže ublížit a tak vesele používám dál, to kdyby někdo váhal, zda to se stimul. může mít
![]()
@pegalle ahoj, kde to seženu a kolik stojí žehlička a pak ty gely? Jak často se to používá? Děkuji za odpovědi.