Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@hvězdička-lila
Aha, ale jak se teď dívám na tu fotografii, tak to není ta Nu-Skin, kterou jsem chtěla já. Ale děkuji za nabídku. ![]()
@Miryam
Tato je na tělo, na stránkách jsem viděla ještě jednu, ta je na obličej, jak jsem pochopila, tak jsi asi myslela tu druhou…
Holky, není někde podrobný video návod v češtině jak žehličku používat? Jsem ji dostala k vánocům a na přiloženém CD jsou návody pouze v pdf. To mě fakt nakrkli ![]()
Ahoj, prosím o radu ty, které mají zubní korunku - nevadí při použití galvanické žehlicky? ![]()
Holky, doporučuji galvanickou žehličku z ***, už po týdnu vidět výsledek, speciální gely urychlují viditelnost výsledků. Je za pár korun /ja sem vyuzila možného nákupu se slevou a cena je opravdu mala
/. *****…Jana
Edit admin: nepovolená reklama/prodej
Korunku citim, ale nic strasneho. Gely musi byt vodive i na srie jinak to nema cenu.
Hankas3 a jaká je to firma a typ galvanické žehličky? Děkuji za tipy ![]()
@Romys884 Prosím, kde tuto žehličku koupím? neumím na internetu najít nikde k prodeji
děkuji
mám namysli tuto : BYAS SENSATION Face Lifter
Zdravím
máte prosím někdo zkušenosti s gal. žehl. od firmy LR? mamča ji chce na narozky, ale já uvažuji o jiné, kvalitnější, ale nevím, možná je také dobrá…zajímalo by mne zda ji někdo znáte prosím? děkuji
@yyyPavluska píše:
Připojuji se k diskuzi - já mám zkušenost s používáním originál Nuskin - všechny ostatní jsou dle mého levnější náhražky - používala jsem v salonu moji sestry… Pokud by měl někdo zájem - sestra si koupila výkonnější profi přístroj a dva tyto kusy jsou k mání. (Jeden jsem si odkoupila já…) PC. byla 10.000 - nyní nechává za 2.500. Jsou tři roky staré. Originál Nuskin, bohužel již bez záručního listu.
Prosim o blizsi info