Galvanická žehlička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
30.11.14 10:46

Reklamní příspěvky a příspěvky nabízející služby byly vymazány.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.15 16:35

Ahoj k vánocům jsem si koupila galvanickou žehličku, ale dostala jsem k tomu nějaký návod, který je v čínštině takže vůbec nevím jak se zapína atd…
Prosím mohl by mi někdo zvás vysvětlit jak ze galvanická žehlička používá. Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.2.15 11:23

Děvčata a pomůže žehlička i na akné?, bude mě za pár dní 26 a stále trpím na akne, mám třeba 14dní klid a pak týden hrůza a nebo 3týdny akné a týden klid, prostě bych to chtěla pořešit i vysazení sladkého nepomáhá. Myslíte že by to mohlo pomoci, popř. jakou doporučíte + jaké k tou masti či gely… a četla jsem že prý i na celulitidu a strie, je to tak? budu ráda za radu, dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.15 15:21

@zancaa Zehlicka samotna neresi akne, ale pomuze zapravit nebo zatlacit dovnitr pleti gely, ktere ve vrstvach kuze, kde se tvori maz, ji vycisti, navazou na sebe necistoty a prebytecny maz, pak je zehlicka vytahne ven a dalsi gel plet vyzivi, zklidni, rozzari a zpevni.
Pracuje jeste lip s denni kosmetikou, ktera je urcena na aknozni plet, nema vedlejsi ucinky, plet jemne cisti, tonizuje, pres den chrani a v noci vyzivi. Je to ale system, cili cela pece vyzaduje systematicnost, problem se nevyresi o tyden, nebo o dva, vetsinou trva 3 mesice
nez se dostavi optimalni vysledky.
Zehlicka, kterou pouzivam ja, ma vymenitelne nastavce na plet a telo, takze s prislusnym gelem se da s tim jistym pristrojem resit i celulitida.
Pokud chces blize poradit pisni mi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
6.2.15 20:57

Ahoj holky! Prosím, kdo má žehličku NU SKIN (nebo vlastně i jinou) cítíte při žehlení něco? Já mám právě půjčenou NU SKIN od kamarádky, ale nic při tom na pleti necítím? Ona říkala, že je to normální, tak se ptám jen pro jistotu. Gely mám od NU SKINu také.
Moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.15 21:09

Nekdy je u galvanizace citit jemne pichani (jakoby mikrojehlicka) bud na obliceji nebo vlhke dlani, kterou se pristroj drzi, nekdy neni citit vubec nic. Pokud pristroj pocas osetreni periodicky zapipne a na konci programu to ukonci dlouhym pipnutim, je vse v poradku. Pokud displej vyhazuje nulu, znaci to slabou baterii a je treba ji vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
6.2.15 22:17

Děkuji za odpověď, pípá po půl minutě a na konci zapípá dlouze. Já jsem si myslela, že ucítím hřátí nebo něco podobného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.5.15 21:14

Zdravim, moje kamaradka ji ma, zehli se 3krat tydne a ja myslela, ze ma vyplne..ucinek(na ni )skvely..je blazen do bio, tak vim, ze na vyplne by nesla :) :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.6.15 21:37

Nez tim vsim prokousu, tak dam radsi dotaz.. Mate nektera zkusenost s galvanickou zehlickou na brisek po porodu? (cs) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
29.6.15 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.9.15 18:34

Může být galvanická žehlička zdraví škodlivá? přece jen asi vyzařuje nějaké paprsky, tak by mě to dost zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
5.11.15 21:16

Nějaké nové zkušenosti? Ať vím o co si napsat Ježíškovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.15 21:00

Galvanická žehlička na tělo Nu Skin

Ahojky chci se zeptat, nesháníte někdo náhodou galvanickou žehličku na tělo od Nu skin? Mám ji doma skoro nepoužitou. Dostala jsem ji k narozkám a používala asi měsíc, dopoužívala jsem gely, které jsem k tomu dostala a teď mi leží ve skříni. Je fajn a pomáhá, ale já se zatím nedostala do bodu, že bych tyto věci nějak vyhledávala, tak pokud by se někomu hodila a nevadilo by mu že není 100% nová, ale asi měsíc používaná (ale fungující bez závady), tak ať klidně písne a můžeme se domluvit… Mám k tomu i český návod, stojánek, cestovní pouzdro a zdarma bych věnovala ještě přípravek na čištění žehličky a zvlhčující sprej s kyselinou hyaluronovou také od Nu skin. Díky

AKTUALIZACE K PŘÍZPĚVKU: ŽEHLIČKU SE MI PODAŘILO PRODAT JEŠTĚ PŘED VÁNOCEMI 2015, JIŽ MI KVŮLI NÍ PROSÍM NIKDO NEPIŠTE. (I PO 4 LETECH SE MI TOTIŽ ČAS OD ČASU NĚKDO SE ZÁJMEM O NI OZVE). DÍKY.

Příspěvek upraven 24.11.19 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.12.15 22:02
@hvězdička-lila píše:
Ahojky chci se zeptat, nesháníte někdo náhodou galvanickou žehličku na tělo od Nu skin? Mám ji doma skoro nepoužitou. Dostala jsem ji k narozkám a používala asi měsíc, dopoužívala jsem gely, které jsem k tomu dostala a teď mi leží ve skříni. Je fajn a pomáhá, ale já se zatím nedostala do bodu, že bych tyto věci nějak vyhledávala, tak pokud by se někomu hodila a nevadilo by mu že není 100% nová, ale asi měsíc používaná (ale fungující bez závady), tak ať klidně písne a můžeme se domluvit… Mám k tomu i český návod, stojánek, cestovní pouzdro a zdarma bych věnovala ještě přípravek na čištění žehličky a zvlhčující sprej s kyselinou hyaluronovou také od Nu skin. Díky

A za kolik by jsi ji prodala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.15 22:26

Ahoj Miryam, dívala jsem se na webu Nu Skin, kolik vlastně stojí. V sadě s těma gelama stojí nová přes 10000 Kč a když jsem odečetla ty gely, tak by samotná nová vycházela za 7000 Kč. Používala jsem ji asi měsíc, funguje bez problému, tak bych ji nabídla za 4900 Kč a k tomu zdarma nový nenačatý přípravek na čištění a údržbu žehličky (co jsem dostala náhradní a zbyl mi) od Nu skin a víc jak půlku zvlhčovače s kysel. hyaluronovou také od Nu Skin, který pomáhá při galvanizování. Součástí je taky, jak jsem psala, český návod brožura a DVD, stojánek a cestovní pouzdro. Přidávám i fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí