Genetika ano nebo ne

26.7.17 15:53

genetika ano nebo ne

Ahoj jsem tehotna 17tt a posilaji mne na genetiku do usti kvuly vysledku z triple testu na dawnuv syndrom je mi pomalu uz 36 let chci se zeptat mate někdo skusenost z usteckou nemocnici kde to je a jestli nemate tel. cislo na genetiku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3587
26.7.17 16:51

@Monca hrbku Myslela jsem, že triple testy se už nedělají. Ty si nebyla na screeningu ve 12.-14.tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.7.17 16:59

Vzdy jsem byla ve 13tt a i kolem 22tt.
Ani by me nenapadlo uvazovat, ze nepujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
26.7.17 19:01

@Kelsey Já právě byla také na screeningu ve 13.tt, ale myslela jsem že triple testy se už ani nedělají? :think: Nebo je dělají když těhotná nejde v tom 13.tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 21:42

Triple testy nejsou moc spolehlive. Co mas delat, Ti netroufam radit. Muzu Ti rict, co bych delala ja. Pokud by me to nezatizilo vyrazne financne, nechala bych si udelat neinvazivni - tedy zcela bezpecny - test typu Prenascan/Harmony. Pokud by se mi cena zdala prilis vysoka, tak bych zvazila amniocentezu, ale ta s sebou nese riziko potratu, cca 1%, v zavislosti na pracovosti. Toho bych se bala. Take je mozne se zeptat sama sebe, zda by sis dite s DS nechala. Pokud ano, tak bych amniocentezu neriskovala. Muzes pak pockat na velky ultrazvuk ve 20. tydnu, ten DS vetsinou odhali na zaklade pritomnosti nosni kustky a sijoveho projasneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.17 13:48

Ne nebyla jsem az ted jak mi delali triple test tak mne posilaji na genetiku dawnuv syndrom mi vysel 1z210 napsali ze to je vekem matky tak proto se ptam ohledene genetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí