Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky nemate nekdo zkusenost s vystrenim na genetiku ve 20tt v CB ale v nemocnici? me poslal doktor tam, tk nevim… vsichnikolem chodi do Novohradske.
diky za info
pudl tak to nevím, já byla taky u čutky. Měla jsi se zeptat proč tě tam poslal, neznám nikoho ko by šel do nemocnice
me to vubec nanapadlo, se zeptat. hlavne sem si v te chvili nebyla jista tim kam ostatni chodili. Ptala sem se ted zname a ta rikala ze je to prej jedno … me je jen divny proc ja jako jedina jdu tam.
no devcata … asi zavolam nasemu panu doktorovi a zeptam se ho. Sice zase budu za trotla ale coz
já taky byla u Čutky.Do nemocnice se chodilo dřív ještě když nebylo to gen.centrum na novohradské.
tak si tam zavolej ke svymu dr a zeptej se ho, ale nekdo jeste posila do nemocnice tam to jeste delaji taky..
pudl píše:
proc zase ja … proc zase ja musim mitneco nejak jinak
tak se zeptej doktora ![]()
asi si mu fakt zavolam. no v celkuje mi ukradeny kam pujdu … hlavne aby tam meli vybaveni a personal…
pudl píše:
asi si mu fakt zavolam. no v celkuje mi ukradeny kam pujdu … hlavne aby tam meli vybaveni a personal…
Přesně tak ![]()
si můžeš snad vybrat pracoviště sama, né ![]()
V tom centru se mi líbilo a je to na úrovni.
Jak to chodí v nemocnici nevím
.
Já byla na velkém UTZ v nemocnici a nenpadlo mě zkoumat, proč zrovna tam. Můj doktor tam má asi nějaké vazby, vychvaloval mi jejich přístroj. Byla tam příjemná doktorka, sestřička a nepřišlo mi na tom nic zvláštního ![]()
jeee tak konecne nekdo. tak super. diky moc. me jen proste trosku vyvedlo z miry ze vsichni kolem sli do toho centra a nechapala sem proc ja jdu jinam. prece jen se clovek trosku boji aby mrnousek byl opravdu v pořádku. MOC DEKUJU ZA INFO ![]()
Do nemocnice určitě neposílají proto, že by něco nebylo v pořádku! Prostě to tak někteří gyndové dělají. Ta vyšetřovna je moderní, ultrazvukový přístroj taky, přijemný personál. Cítila jsem se tam dobře, normálně jsme dostali obrázek, pohoda. Neboj nic ![]()