Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Telik Řekli
ale taky mi pan doktor řekl, ať vydržím ještě na 20.týden, kde to bude vidět líp, aby jsme ho nevláčeli po modrém koníkovi, že nám to řekl blbě
ale trefil se ![]()
@martina289 a u koho jste prosil byla?
pan doktor je vtipálek ![]()
@Telik píše:
@jary1 u pana doktora Petra Lošana 🙂. Budu tomu tedy verit, dekuju.🙂
U něj jsem byla taky, je skvělej.
Ve 12. týdnu nám řekl, že to bude kluk. A nemýlil se. ![]()
@Adrasteia jo, je opravdu moc hodny, příjemny a je videt, ze sve praci rozumí
. Tak uvidim a snad se taky trefil ![]()
@Telik píše:
Super, dekuju za vas názor 🙂 mne pan doktor rekl na 80 %, tak doufam, ze to tak bude😀
Mně na genetice v Plzni řekl pan primář ve 12.tt., ze podle utz holka a ze to fakt je na 70%. A bude to holka-dělali mi pak i plodovku. ![]()
Já tam jdu v půlce května na prvotrimestriální screening, tak jsem zvědavá
to budu 12+5 tt
U prvního mi řekli holka a byl to kluk. Teď mi Lošan ve 13+ řekl, že to takhle brzo poznat nejde, že si může akorát tak tipnout a že je 50% že se trefí 😄
@Telik Děkuji
bohužel se mnou kvůli této situaci nejspíš nebude moci jít partner, mají na stránkách napsáno, že umožňují vstup jen vyšetřovaným osobám..
@Lůca1774 píše:
@Telik Děkujibohužel se mnou kvůli této situaci nejspíš nebude moci jít partner, mají na stránkách napsáno, že umožňují vstup jen vyšetřovaným osobám..
Uvidíte, ja tam byla teď a bohuzel to je opravdu bez doprovodu. Ale za mesic se toho muze jeste hodne zmenit 🙂
@Telik Před návštěvou si zavolám, ať vím aktuální info.
A cena screeningu je 1500,–, nevíte, jestli je k tomu třeba i nějaké foto? Nebo nic nedostanu. ![]()
Tak jsem se právě vrátila z Genetiky Plzeň z 1. screeningu. Miminko nechtělo moc spolupracovat, tak ho paní doktorka snažila trošku poškádlit, ale chvílema jsem myslela, že mi tou sondou udělá díru do břicha
Důležité je, že podle USG vše v naprostém pořádku. A měli jsme štěstí, že od včera začali pouštět i doprovod, takže tam partner se mnou mohl být, moc si to užil.
Kdybych měla zhodnotit Genetiku Plzeň - krásné prostředí a milý přístup personálu, nemohu nic vytknout. ![]()