Gennet Liberec

739
6.11.21 19:12

Gennet Lbc

Ahojky!!!
S manželem od léta chodíme do Gennetu v Lbc k mudr. Bydzovske… mohu se zeptat, jaké máte a tímto Gennetem a třeba i touto doktorkou zkušenosti??
Jinak my budeme po Novém roce absolvovat IUI, jelikož ma hlavně problém manžel a mně jen zjistili hranicne pozitivní protilatky proti spermiím a ureaplasmu, kterou jsme teď zalecili a čekám na kontrolní odběr, tak proto až v lednu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4349
4.1.22 07:42

@Majdasss Ahoj :mavam: ted se mi tu ukázal tvůj dotaz z listopadu :-D píšeš i do skupiny IUI vid :-).. my chodíme do Liberce ale k Dr. Mokré. U Bydžovské jsem byla jednou na ultrazvuku s ovulací. Působila na mě mile :).. jinak mě přijde, že tam jsou všichni celkem příjemní. Zvažovala jsem, zda jezdit do Prahy a nebo zkusit Liberec, ale zatím jsem spokojená :-) a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
4.1.22 15:40

@Linusren ahojky, my už máme naštěstí všechny výsledky v pořádku, napsala mi Clostilbegyt a jdeme na to :D
Jinak my jsme byli v Praze na imunologii a v pohodě, ale bydlíme v Liberci, takže tu zůstaneme, kdyz už máme velkou část za sebou ;)
Jinak my máme Bydzovskou a zrovna dneska byla úplně v pohodě, minule byla trochu od rány :D, ale já jsem cíťa, takže si to asi moc beru, Jinak jsme tu taky spokojený :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
5.1.22 07:47

@Majdasss já už zase taková cíťa nejsem :mrgreen: a potřebuju si vždy k tomu říct i to svoje :lol: ale myslím, že tam jsou většinou asi všechny doktorky příjemné.
a všechny výsledky máte v pořádku? takže zkoušíte sami nebo to IUI bude? :mrgreen:
my jsme taky práve z Liberce, takže proto jsme řekli, že to zkusíme tady nejdřív a uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.1.22 12:45

@Linusren to je dobre :lol:
My už máme vše v pořádku a v lednu jdeme na IUI :andel:
Jaký máte problém vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
5.1.22 13:46

@Majdasss my máme dle výsledků vše v pořádku, takže nevědí, proč nám to nejde :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.1.22 16:57

@Linusren jo aha…No to se prý může stát, že se nenajde příčina… a na vyšetření průběhu vejcovodu si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
6.1.22 07:29

@Majdasss jojo, mam vše za sebou právě a vše v pořádku. Vejcovody průchozí budou, mám po jednom biochemku :) no je mi to fakt záhada.. příští týden mám jít na utz kvůli ovulaci, ale nejdu k mojí doktorce, tak jsem zvědavá u koho skončím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.1.22 12:34

@Linusren aha, tak přeji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.1.22 09:37

@Majdasss děkuji, tobě taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.1.22 21:05

Ahoj, pokud se k vám můžu přidat, chodím také do libereckého Gennetu k dr. Mokré. Mám za sebou už OPU a zatím jsem byla od recepce až po sál naprosto spokojená. Všichni jsou milý a trpělivý i s blondýnou jako jsem já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.1.22 07:14

@Catherine22 ahojky, tak paráda, to jsem ráda :srdce:
Já jsem také spokojená, tento týden jsem si tam byla pro Clostilbegyt, tak jsem zvědavá, jak se povede inseminace :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.22 00:31

Přechod na jinou kliniku

Ahoj děvčata,
Chtěla jsem se zeptat zda jste někdo řešil přechod z gennetu na kliniku v Teplicích? Potřebovala bych poradit co a jak… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
20.12.22 09:49

Ahojik holky v novém roce se budeme objednávat do gennetu Liberec…jaké jsou vase zkušenosti na první vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
20.12.22 09:57

@Nikoosha ahojky, taky jsme byli v Gennetu v Lbc a první návštěvu jsme tam byli asi hodinku, kdy jsme s Dr. probrali náš problém, výsledky spermia a vše okolo. Jelikož jsem zrovna měla MS tak UTZ nedělala, ale jinak chtěla pak nám akorát nabrali krev na genetiku, imuno objednali mě na průchodnost a tím to končilo, další návštěva byla až s výsledkama, kde už se rovnou začalo probírat jak to bude dál. Byla jsem u paní doktorky Bydžovské a ted jsem 33tt díky všem v Gennetu, nemůžu si stěžovat že by byl někdo extra nepříjemný nebo nějak hnusný. Paní doktorka občas byla trochu ráznější, ale vždy v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.