Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikoosha zalezi, v jake fazi cykku budes. Jinak ti muzou udelat kontrolni utz, vezmou vam s partnerem krev na genetiku a imuno, pak te objednaji na hormonalni profil a pruchodnost pravdepodobne a partnera na spermio… dalsi konzultace uz s vysledkama a probere se dalsi postup. Plus jeste schuzka u pani geneticky na vysledky genetiky co a jak vyslo
@Linusren tak super moc děkuji, a jaké bylo vaše doporučení?
Nebo to nakonec přišlo přirozeně…?četla jsem že plno holkam se povedlo pak po caru normálně otěhotnění…tak zda je to váš případ..my se budeme objednávat na celkové vyšetření…mě na gyndu řekla že u mě je to v pořádku, a po roce snažení že nás bude řešit..ale přítelovi se to zdá už dlouho že se snažíme a chce abych nas objednala do gennetu..protože jsi myslí že chyba bude u něj…
@Nikoosha a co třeba si zatím zkusit domluvit jen žádanku na spermio a až podle toho jít do CARu?? My teda jinou možnost neměli, jelikož nemám vejcovody ale jako první jsem objednávala spermio a pak rovnou konzultaci
@Nikoosha my mame vsechny v poradku, coz je na jednu stranu super, ale tu druhou se teda nenasel duvod, proc by to neslo.. v lednu nas melo cekat ivf, ale doufam, ze to nedopadne
.. objednejte se oba dva tam, jsou to profici a at vas prohlednou. I tebe, i kdyz tvoje doktorka tvrdi; ze jsi ok ![]()
@Linusren přeji hodně štěstí at se podaří i bez IVF a nebo výjde hned první pokus
![]()
@Linusren já si na toto těhotenství počkala 17 let
První dceři bude příští rok 20,takže zázraky se dějí
![]()
@Linusren děkuji jasný že nás objednám oba…když už přítel musí podstoupit spermiogran tak já sem zas ochotná se dát taky vyšetřit čím dřív tím lépe..pro nás…
@Zavka ahojky páni tak nejsem sama já už čekám 16 let ale u nás se ještě ani jednou nepovedlo 😟
Ahoj, my jsme byli včera u paní Bydzovske. Naprosta spokojenost
vsichni byli moc mili
máme za sebou akorat odber na genetiku a imuno, jsme objednany na spermiogram, pruchodnost vajecniku. ![]()
@AnnaTucci ahoj, my jsme taky chodili k Bydzovske a díky ní máme přes inseminaci skoro 3mesicni princeznu ![]()
Přeji hodně štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.