Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kl.ad vstupní schůzku i odběry a vyšetření platí většinou pojišťovna
pak až zjistí co a jak řeknou co bude nejlepší a cenu
@Kerol1996 díky moc za odpověď:)Jdeme tam za 14dni tak ať sme popřípadě připraveny…:-))
K “Lechymu” cili MUDr Leahomschi (cte se to Lechomský). Neboj, umi uplne normalne cesky a je fajn
Prvni IVF se bohuzel nepodaril, KET s PGD a z toho zamlkle tehotenstvi. Chceme zmenit CAR, nevite je problem, aby mi dali veskera vysetreni? Dekuji
Jedne nejmenovane uzivatelce odsud problemy delali, i s prevozem zmrazeneho embrya, ale mas na to pravo
Nam pred dvema lety delali problemy pri zadosti o historicky vypis manzela, ze pry bychom museli mit souhlas tehdejsi manzelky, tak nam radeji dala sve kopie dokumentace nez se doprosovat nekde, kde to dat nechteji (chteli uredne overeny souhlas a manzelova ex byla tou dobou mimo CR) a z dulezitych veci vzdy chci zpravu, kterou mam u sebe…
Ahoj
Chtela jsem se zeptat na zkusenosti s Gennetem Letna. Jsem objednana k pani doktorce Roznickove - mate s ni nekdo zkusenosti? A jak pristupuje CAR k odberum ci transferum pres vikend?
Dekuji za nasdileni vasich zkusenosti
![]()
@PetraPor Ahooooj, my chodili k paní doktorce Mokré, ale transfer nám dělala paní doktorka Rožníčková, byla moc milá, vše vysvětlila a transfer vyšel, tak věřím, že je i sikovna. 😀 🍀 Bohužel nevím, jak to chodí o víkendu, ale mám pocit, že jsou víkendy mimo provoz, protože vždy když mi vycházel ultrazvuk na víkend, dělali mi jej nejbližší pracovní den, ale opravdu netuším…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď