Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kl.ad vstupní schůzku i odběry a vyšetření platí většinou pojišťovna
pak až zjistí co a jak řeknou co bude nejlepší a cenu
@Kerol1996 díky moc za odpověď:)Jdeme tam za 14dni tak ať sme popřípadě připraveny…:-))
K “Lechymu” cili MUDr Leahomschi (cte se to Lechomský). Neboj, umi uplne normalne cesky a je fajn
Prvni IVF se bohuzel nepodaril, KET s PGD a z toho zamlkle tehotenstvi. Chceme zmenit CAR, nevite je problem, aby mi dali veskera vysetreni? Dekuji
Jedne nejmenovane uzivatelce odsud problemy delali, i s prevozem zmrazeneho embrya, ale mas na to pravo
Nam pred dvema lety delali problemy pri zadosti o historicky vypis manzela, ze pry bychom museli mit souhlas tehdejsi manzelky, tak nam radeji dala sve kopie dokumentace nez se doprosovat nekde, kde to dat nechteji (chteli uredne overeny souhlas a manzelova ex byla tou dobou mimo CR) a z dulezitych veci vzdy chci zpravu, kterou mam u sebe…
Ahoj
Chtela jsem se zeptat na zkusenosti s Gennetem Letna. Jsem objednana k pani doktorce Roznickove - mate s ni nekdo zkusenosti? A jak pristupuje CAR k odberum ci transferum pres vikend?
Dekuji za nasdileni vasich zkusenosti
![]()
@PetraPor Ahooooj, my chodili k paní doktorce Mokré, ale transfer nám dělala paní doktorka Rožníčková, byla moc milá, vše vysvětlila a transfer vyšel, tak věřím, že je i sikovna. 😀 🍀 Bohužel nevím, jak to chodí o víkendu, ale mám pocit, že jsou víkendy mimo provoz, protože vždy když mi vycházel ultrazvuk na víkend, dělali mi jej nejbližší pracovní den, ale opravdu netuším…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.