Gennet Letná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
7.4.19 22:35

@Kl.ad vstupní schůzku i odběry a vyšetření platí většinou pojišťovna :palec: pak až zjistí co a jak řeknou co bude nejlepší a cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.4.19 14:02

@Kerol1996 díky moc za odpověď:)Jdeme tam za 14dni tak ať sme popřípadě připraveny…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
9.4.19 07:46

K “Lechymu” cili MUDr Leahomschi (cte se to Lechomský). Neboj, umi uplne normalne cesky a je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 21:09

Prvni IVF se bohuzel nepodaril, KET s PGD a z toho zamlkle tehotenstvi. Chceme zmenit CAR, nevite je problem, aby mi dali veskera vysetreni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
5006
30.4.19 08:34

Jedne nejmenovane uzivatelce odsud problemy delali, i s prevozem zmrazeneho embrya, ale mas na to pravo :think: Nam pred dvema lety delali problemy pri zadosti o historicky vypis manzela, ze pry bychom museli mit souhlas tehdejsi manzelky, tak nam radeji dala sve kopie dokumentace nez se doprosovat nekde, kde to dat nechteji (chteli uredne overeny souhlas a manzelova ex byla tou dobou mimo CR) a z dulezitych veci vzdy chci zpravu, kterou mam u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.5.23 14:14

Ahoj :kytka: Chtela jsem se zeptat na zkusenosti s Gennetem Letna. Jsem objednana k pani doktorce Roznickove - mate s ni nekdo zkusenosti? A jak pristupuje CAR k odberum ci transferum pres vikend? :think: Dekuji za nasdileni vasich zkusenosti ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.5.23 16:27

@PetraPor Ahooooj, my chodili k paní doktorce Mokré, ale transfer nám dělala paní doktorka Rožníčková, byla moc milá, vše vysvětlila a transfer vyšel, tak věřím, že je i sikovna. 😀 🍀 Bohužel nevím, jak to chodí o víkendu, ale mám pocit, že jsou víkendy mimo provoz, protože vždy když mi vycházel ultrazvuk na víkend, dělali mi jej nejbližší pracovní den, ale opravdu netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.