Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maja25 tak v tom doporučení nebude problém musím tam jít stejně pro kopii cytologie jen jsem nevěděla jaký je v tom rozdíl když ho donesu nebo ne. Jinak děkuji za zkušenost
![]()
Ja byla u Vykysale jednou na konzultaci a byla kysela jak zadel. Nomen omen.
Začínala jsem u paní doktorky Vykysalé
je úžasná. Neboj se
jen dám radu, paní doktorka se někde divné tváří ( nebo jak bych to řekla) ale je neskutečně milá
takže hlavně nedej na svůj první pocit ![]()
Ahoj, za me tuto pani doktorku ne, jeji prijmeni odpovida, je “nemastna-neslana” (podle me vyhorela). Tomu odpovida jednani s ni, nic moc nerekne, pred dvema lety mi ani nedavala zpravy, nic moc nevysvetlila, zatimco jini doktori ano, nad vsim protacela oci
Nekomu to ale vyhovuje.
Doporuceni je jen proto, ze za nej ten vystavujici doktor dostane penize od pojistovny a asi je to lepsi i pro CAR z hlediska uhrad, ale ze by to nejak ovlivnovalo prino vas, to asi ne.
Je tu diskuse o Gennetu, najdi si ji kdyztak ![]()
ona je trochu studený čumák no. Kor většinou na tý první konzultaci. Ale špatná zase nebude, už je tam hrozně moc dlouho. A furt lepší jí, než nějakýho nováčka co nemá zkušenosti.
Hehe tak jak to tady ctu, tak ma asi pani doktorka nekdy i “milejsi” pristup nez ten, co jsem zazila ja ![]()
@KamisB píše:
ona je trochu studený čumák no. Kor většinou na tý první konzultaci. Ale špatná zase nebude, už je tam hrozně moc dlouho. A furt lepší jí, než nějakýho nováčka co nemá zkušenosti.
Souhlas s novacky, ale jestli je dobry posuzovat kvalitu lekare jen podle toho, jak dlouho pusobi v soukr.CARu kde se asi ma lip nez v bezne nemocnici, tot otazka
Neslysela jsem, ze by od ni nekdy nekdo byl tehotny, jak se to tradovavalo o Jarosove a Langerove, ale asi nejake spokojene pacienty mit musi ![]()
@Helca83 píše:
Hehe tak jak to tady ctu, tak ma asi pani doktorka nekdy i “milejsi” pristup nez ten, co jsem zazila ja
Tak nejak. Jako vyvraceni oci v sloup (nekolikrat za tu pulhodinovou konzultaci) od doktora, zejmena v CAR, neni prilis profesionalni pristup.
My tedy chodili k Jarošové a ta je super. Projížděla jsem tehdy hodně diskuze (tak jsem se taky dostala sem) a nezdálo se mi dávkování hormonů, přišlo mi hrozně nízké, všichni v diskuzích měly trojnásobné dávky. No ještěže jsem měla tak nízké, i tak jsem měla 19 vajíček. Takže paní doktorka je vážně borec, co se vyzná. Celkově ten přístup tam byl fajn, nikdo na nás nebyl nepříjemný, všechno nám bylo vysvětleno, netlačili nás do ničeho navíc, neměli jsme pocit že by z nás tahali peníze jak se tu člověk o CARech kolikrát dočte. A klaplo nám to na první dobrou, každým dnem budeme tři ![]()
@histep Taky jste zazili? To uz mi i ta tolik obavana MUDr Roznickova pripadala na jednani prijemnejsi ![]()
@Helca83 píše:
@histep Taky jste zazili? To uz mi i ta tolik obavana MUDr Roznickova pripadala na jednani prijemnejsi
Jo, zažili. Od Vykysalé jsem odcházela se slzami v očích a pocitem, že dítě nikdy mít nebudu.
@histep Ja taky! Chtela mi odebirat naprosto zdravy vejcovod! ![]()
@Kerol1996 Zakladatelko, nenech se ale nami vyplasit - uvodni konzultace se neda pokazit, krev apod Ti nabrat necha a to zakladni s Vami probere.. kdyz se Ti nebude zdat lidsky, domluvis se na dalsi schuzku u jineho doktora, oni jsou na to celkem zvykli
Hodne stesti ![]()
@Helca83 +- tuhle někdo psal, že CAR má svojí statistiku a div se ona má největší úspěšnost.
Jen se o tom asi moc nemluví.
Ale já mám teda prcka od jiné ![]()
@Kerol1996 - hlavně se ale neděs dopředu. Vstupní konzultace je nakonec jedno u koho se absolvuje, udělají se testy probere jak co může být eventuálně varianty.
Hlavně se nebojte a ptejte se. Ona když se rozmluví je fajn.
Každej doktor je nějakej a pak kdyby se vám nezamlouvala, můžete se další konzultaci objednat k jinému doktorovi.
@KamisB No neke, tomu nemuzu uverit
Proc ma teda neustale volno a prijima pacientky? Ze by Jarosova a Langerova nebyly az takove hvezdy?
Asi jde o jejich interni statistiku, verejne nedostupnou, ze? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď