Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tera 78
14.2.13 20:43

@Jana6 taky ty kecy nesnáším a nejlíp od někoho, komu se mimčo podařilo ani neví jak a ani ho moc vlastně nechtěl (mám takový kolem sebe) :x

• Citovat
  • Upravit
964

@FairPlay :-) to je dobře, mít v příteli oporu je moc důležité :hug: jo co se týká věcí tak já jich už hrozně moooooooooooooooooc mám, co mi kdo nosí po svých, ale nemám to u sebe, v tomhle jsem pověrčivá, nechci tu miminkovskýho nic aby se to povedlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
@Tera 78 píše:
@Jana6 taky ty kecy nesnáším a nejlíp od někoho, komu se mimčo podařilo ani neví jak a ani ho moc vlastně nechtěl (mám takový kolem sebe) :x

přesně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
@Tera 78 píše:
To je super, že to takhle bere :)

Je to úžasný chlap, škoda že nepřišel dřív, třeba bych mohla mít ještě svoje vlastní. No ale prostě to tak je, hlavně že přišel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 20:44

@FairPlay ale nic teda nekupuju< to taky raději nechám až těsně před porodem :-D
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tera 78
14.2.13 20:45

@FairPlay já se snažím moc nekoukat, abych to nezakřikla, i když občas bych už něco i koupila, ale radši ne. Kdyby to zas nevyšlo, tak budu doma brečet ještě nad těma oblečkama o to víc :roll:

• Citovat
  • Upravit
964
14.2.13 20:45

Holky já dneska mizím, půjčila jsem si nějaký knížky v knihovně tak jdu číst a vzdělávat se, našla jsem oblibu v ruským zpěvákovi a ruštinu jsem neměla tak se učím rusky te´d :-D abych mu rozumněla :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 20:46
@Jana6 píše:
@FairPlay :-) to je dobře, mít v příteli oporu je moc důležité :hug: jo co se týká věcí tak já jich už hrozně moooooooooooooooooc mám, co mi kdo nosí po svých, ale nemám to u sebe, v tomhle jsem pověrčivá, nechci tu miminkovskýho nic aby se to povedlo :srdce:

Tak to mně zatím nikdo nic nenosí, ani bych nechtěla. Kdyby to nedopadlo, nedokázala bych se na ty věci dívat. Ale maminka už mi ukazovala, co všechno má po mně a bráchovi. Už nedoufala, že to někdy ještě použije. Než jsem se seznámila s přítelem, byla jsem smířená s tím, že děti nikdy mít nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.2.13 20:48
@FairPlay píše:
Ahoj holky, netušíte, jestli se dá u Archy někde zaparkovat? Čeká nás tam zítra konzultace s koordinátorkou. Snad se i dozvíme, kdy pro nás bude ta správná dárkyně. Trochu se bojím, aby nám neřekli termín někde za půl roku. To čekání je strašný. :?

Ahojky, obávám se, že u Archy nezaparkujete, jedině na Florenci je placené parkoviště, ale doporučuju, pokud máte možnost, tam dojet MHD - je to rychlejší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.13 20:49
@Tera 78 píše:
Ahoj holky Asi budu mít hloupý dotaz.. ale jak je možné při tomhle typu oplodnění, že se stane mimoděložní těhotenství? Vždyť přeci to embryo šoupnou do dělohy. Ono se pak rozhodne odputovat do vajcovodu? :nevim: Omlouvám se předem za blbou otázku. :oops:

Naopak při umělém je riziko mimoděložního vyšší, ale neptej se mě proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.2.13 20:52
@FairPlay píše:
Když mluvíme o těch hormonech, taky už koukáte po miminkovských věcičkách, nebo jsem takový mag.or jen já? :lol:

Já už mám plnou půdu věcí, zásobujou mě dvě kamarádky, co mají malé děti…Mám to teda u rodičů, doma bych to mít nechtěla…
Ale je fakt, že jsme s manželem koupili dvě bodýčka, protože na nich byli nádherní sloni a manžel se slony pracuje, tak jsme neodolali… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 20:55

@hlozi Ahojky, děkuju za radu. Taky už jsme přemýšleli o tom, že teď dojedeme MHD. Ale až by došlo k ET, tak bych MHD jela nerada. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.13 20:56
@FairPlay píše:
Mám taky jeden asi hloupý dotaz. Četla jsem, že při ET má být močový měchíř z poloviny naplněný. Netuším, jestli je to pravda a proč to tak je, ale jak to má člověk poznat?

Nemusí to být přesně z poloviny, mě teda řekli plný. Je to z důvodu zavádění embrya, nějak se podle toho orientují. Viděla jsem to trochu při ET na obrazovce s ultrazvukem, močový měchýř tam dělá takový tmavý flek a oblast dělohy byla naopak světlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tera 78
14.2.13 20:57

@FairPlay ono by tohle všechno absolvovat bez opory asi moc stejně nešlo, nebo neumím si představit, že by do toho ten druhý šel, kdyby taky moc nechtěl
já si taky na chlapa nemůžu stěžovat, ale prostě chceme mimčo oba dva moc 8)
u nás je problém tedy ale u něj :,(

• Citovat
  • Upravit
957
14.2.13 20:57

@hlozi Já se bojím, že neodolám, pokud uvidím něco s kočičákama a přítel pro změnu něco s motorkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.