Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
14.2.13 19:33

@Jana6 : Přiznám se, že ta vlastní trošku závidím, u nás to už bohužel nejde. Dnes jsem ale nervózní jako p,,, vůbec nevím, co mě čeká, myslím tím hormony a tak. Jediné co vím je, že mimi chceme a uděláme pro to vše. No tak jako všichni tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 19:36

@Sariele děkuju. Přeju, ať je vše v pořádku a brzy se těšíš z rostoucího bříška. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 19:40

@FairPlay no nám nakonec taky asi nic jiného nezbude, ale říkala jsem si že ten třetí pokus jim chci ještě dát šanci :-) no a pak na čtvrtý poslední půjdeme na dárkyni… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.13 19:45
@Sariele píše:
@Prit Kéž bys měla pravdu :hug: Na vedlejší účinky kašlu, vydržím všechno, jen aby se drobeček udržel :srdce: :andel:
V pondělí budu držet všechny palce :hug: :hug: A jak ti je? :srdce:

No kromě téměř permanentní nevolnosti to jde. Fakt nevím, jestli to je nebo není z toho utrouše. Taky jsem četla, že při mimoděložním jbývá nevolnost už takhle na začátku a taky píchání na jedné straně, což mi taky dělá. Děsím se, aby mě to nepotkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 19:49

@Prit držím ti pěsti, doufám že to nebude mimoděložní…ale je divné že by ti bylo z utrouše takhle blbě, mě bylo ale já ho polikala :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 19:50

@Jana6 Vůbec se nedivím, taky bych to určitě zkusila, kdyby ta možnost byla. Jsem vděčná, že se najdou holky, které nám chtějí pomoci a darují vajíčka, kéž by takových bylo víc. :) Kdy vás čeká třetí pokus? Vím, že jsi to tu určitě psala, ale jsem tu krátce a trošku se mi plete, kdo co psal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
14.2.13 19:50

@Prit Určitě tě to nepotká :hug: Nevolnosti bývají kolikrát ještě před MS a není to mimoděložní :kytka: Určitě to bude v pořádku :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 19:53

@FairPlay napíšu znovu, chápu to taky občas nevím kdo tu co píše, a musím číst znovu, je toho moc kort když tu chvilku nejsi :-) Na třetí pokus se svýma a PGD jdeme ted…tedy v březnu začínám stimulovat a v dubnu snad by mohl být OPU a ET :-) jestli se můžu zeptat, proč nemůžete jít s tvýma? :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.2.13 19:59

@Jana6 @Sariele Děkuju holky za podporu. Už je mi to taky divné, že od neděle je mi pořád blbě, ale třeba je to nějaká shoda náhod a je to úplně z něčeho jiného. I když jsem koupala do diskuzí a někomu bylo tady blbě i při zavádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 20:01

@Prit ono teď už hrajou roli i nervíkyzlatí, bude to určitě v pohodě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 20:03

@Jana6 už žádné nejsou, jsem po 4 LPSK, při poslední mi vzali už i ty poslední zbytky vajíčníků. Cysty jsou prostě potvory. A pak přišel předčasný přechod se všemi příznaky. Musím říct, že to těm ženským mezi 50 a 60 lety vážně nezávidím, já si to užívám „plnými doušky“. Tak se těším, že si od toho při těhu na chvilku odpočinu. :D Nebavili jste se s doktory, jaká je příprava na ET s DV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.2.13 20:06

@FairPlay ne ne já řekla že ted ještě nechci že to nechci ani řešit abych to neměla v hlavě…ale hodně se tu o tom dočtech…oni ti srovnají cyklus s dárkyní, při jejím OPU jede tvůj manža aby oplodnili vajíčka a pak je transfer. Kolik ti je? že si užíváš už přechod? já mám zase genetickou vadu a s tou zmůže něco jen příroda když se rozhodne :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tera 78
14.2.13 20:14

Ahoj holky Asi budu mít hloupý dotaz.. ale jak je možné při tomhle typu oplodnění, že se stane mimoděložní těhotenství? Vždyť přeci to embryo šoupnou do dělohy. Ono se pak rozhodne odputovat do vajcovodu? :nevim: Omlouvám se předem za blbou otázku. :oops:

• Citovat
  • Upravit
964
14.2.13 20:16
@Tera 78 píše:
Ahoj holky Asi budu mít hloupý dotaz.. ale jak je možné při tomhle typu oplodnění, že se stane mimoděložní těhotenství? Vždyť přeci to embryo šoupnou do dělohy. Ono se pak rozhodne odputovat do vajcovodu? :nevim: Omlouvám se předem za blbou otázku. :oops:

Ahoj neomlouvej se :kytka: jj už jsem četla pár případů, takže myslím že to jde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.2.13 20:16

@Jana6 Tak s přítelem problém nebude, od výsledků spermiogramu se chlubí, že by mohl být dárce - mu to řekla sestřička. :) Akorát věkově už nevyhovuje. Mně je 34. No jsem zvědavá, co nám zítra řeknou, já už totiž žádný cyklus díky přechodu nemám. Příroda je občas pěkná potvora, dává těm, co nechtějí a ti co chtějí, mají smůlu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.