Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
3.2.18 23:09
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, jak Ti je? Co to špinění, je to lepší? Šetři se, rozhodně nic nedělej, nech se opatrovat partnerem! Napis brzy, držím moc palce!!! :hug: :srdce:

Ahojky Peti, spineni porad stejne, neni moc. Ja kromě vaření nic nedělám po ET, ani prace nemam. Tak se dost šetřim. Vařit musim, manzel maximálně udela polévku ze sáčku :mrgreen: ja ted bílkoviny potrebuji tak se snažím vařit pestře :jazyk: od stimulaci do ted jsem nabrala 3kila, tak at to stoji za to :zed: co ty? Chřipka uz lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.18 23:15

@Linda Li Díky za reakci a ten Gonal ti doktorka doporučila? Nebo dává na výběr? Mě vyhovuje spíš takhle krátká stimulace. V Heliosu byla 12 dní a už byly vajíčka špatný… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 01:16
@barevnakvetinka píše:
@Linda Li Díky za reakci a ten Gonal ti doktorka doporučila? Nebo dává na výběr? Mě vyhovuje spíš takhle krátká stimulace. V Heliosu byla 12 dní a už byly vajíčka špatný… :mavam:

Ahojky, Gonal me rovno napsala Jarošova, nedala me na výběr. 10/01/18 jsem začala Gonalem 187,5 15/01/18 jsem byla na UT a přidala ten den vecer Luveris a Citrodite a Gonal zvyseno na 200, 17/01/18 zase UT rikala jeste vecer ty tri inejkci a 18/01/18 vecer jenom Ovitrelle, 19/01/18 nic a 20/01/2018 OPU, pěti dení kultivace a 25/01/2018 zavedeno jedno embryo a tři zmaražené. Ted cekam az uplyne 14 dny a na krev. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
4.2.18 08:19

Prosím o radu

Ahoj holky. Je mi 30 a zjistili mi, že mám PCO. Bohužel drilling ani clostilbegyt nepomohl, tak si jdu v pondělí pro zadanku ke gynekologovi. Na sestrencino doporučení asi zvolíme Gennet. Sice to máme dál, ale určitě se to vyplatí. Prý jsou v Praze dva, potřebovala bych ten blíž směr Slaný/Chomutov. Ale co mě zajímá. Vaše dojmy a rady, na kolik vyjde IVF, jestli dělají třeba i víkendy, když vám vyjde cyklus (když to bude možné, chtěla bych nejprve zkusit iui). A nevíte, jestli mají smlouvu se ZPMVČR? Nikde to nemohu najít. Četla jsem, ze by meli mít smlouvu se všemi českými pojišťovnami. Moc děkuji za reakc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.2.18 10:35

@ Dannnylinka Ahoj, taky je mi 30, Gennet je na Praze 7-Letná a na Praze 1-Archa, tak si to hoď na mapy a uvidíš :) Na víkendy jsem se ptala také kdyby to vyšlo a bylo mi řečeno že není problém, ale to už je cca rok zpět. Mě 1× IVF vyšlo přes 60 tisíc… Ale protože máme darovaná vajíčka, se svými vajíčky to bude mnohem nižší cena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
4.2.18 10:36

@Dannylinka ahoj, gennet je tusim na praze 1 a praze 7, vetsina recenzi na lekare je spis z toho na praze 7, mozna bys mela i lepsi spojeni. Take tam chodim, uzasna je dr Jarosova a Vykysala. Celkove jsem spokojena a mohu jen doporucit. Tento gennet ma i v sobotu, pokud vyjde stimulace.da se tam i dovolat, vcera jsem potrebovala se s necim poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
4.2.18 11:06

@Timanfaya děkuji. Tak to měla i sestrenka. A jak jsi jinak spokojená? A vyšlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
4.2.18 11:15

@Dannylinka V Gennetu dělají odběry vajíček a zavedení i v sobotu, v neděli ne. Ale umějí si to načasovat, takže to není problém. Já mám VZP a třeba poslední IVF vyšlo na 3,5 injekce, 7 ICIS a 2,5 prodloužená kultivace. U prvního jsem nic navíc nedávali a platila jsem asi 3t za injekce. Je to hodně individuální.

• Citovat
  • Upravit
4.2.18 11:18

@Linda Li ahoj, tak jak jsi to napsala, tak mi vychází stimulace jen na 8 dní s Gonalem 150, pak 200. Když jsou nižší dávky hormonů, kolik ti nakonec odebírali vajíček? A nevíš, jaká je cena Gonalu pro samoplátce? Díky a moc držim pěsti, ať se mimi udrží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 11:58

@Dannylinka Ahojky, ja jsem byla v sobotu na OPU, 20/01/18 byla sobota. Me to ted IVF vyšlo kolem 23tis. Zalezi co budes mit za léky a jak dlouho budes stimulovat i jake metody budes mit. Koukni na jejich stránky maji tam ceník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 12:03
@barevnakvetinka píše:
@Linda Li ahoj, tak jak jsi to napsala, tak mi vychází stimulace jen na 8 dní s Gonalem 150, pak 200. Když jsou nižší dávky hormonů, kolik ti nakonec odebírali vajíček? A nevíš, jaká je cena Gonalu pro samoplátce? Díky a moc držim pěsti, ať se mimi udrží :mavam:

Ahojky, mela jsem sest vajíček a vse se oplodnili pres ICSI. Paty den me zůstali 4, jeden zavedli a tri Zamrazili. Ja mam VZP, nevim kolik bys platila jsko samopltce. Zkus tam zavolat oni by to meli vedet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 12:05

Ovittrele

Ahojky, tak dnesni rani testik :jazyk: muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.2.18 12:40
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Je mi 30 a zjistili mi, že mám PCO. Bohužel drilling ani clostilbegyt nepomohl, tak si jdu v pondělí pro zadanku ke gynekologovi. Na sestrencino doporučení asi zvolíme Gennet. Sice to máme dál, ale určitě se to vyplatí. Prý jsou v Praze dva, potřebovala bych ten blíž směr Slaný/Chomutov. Ale co mě zajímá. Vaše dojmy a rady, na kolik vyjde IVF, jestli dělají třeba i víkendy, když vám vyjde cyklus (když to bude možné, chtěla bych nejprve zkusit iui). A nevíte, jestli mají smlouvu se ZPMVČR? Nikde to nemohu najít. Četla jsem, ze by meli mít smlouvu se všemi českými pojišťovnami. Moc děkuji za reakc

Na Letne v sobotu ano, v nedeli bohuzel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.2.18 12:53
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testik :jazyk: muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved :kytka:

Ta čárka jasně sílí! Bohužel s účinky Ovitrellu nemám zkušenosti ale logicky by ho mělo s časem ubývat, to by čárka nesílila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.2.18 13:02
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testik :jazyk: muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved :kytka:

Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!! :hug: :srdce: Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.