Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, jak Ti je? Co to špinění, je to lepší? Šetři se, rozhodně nic nedělej, nech se opatrovat partnerem! Napis brzy, držím moc palce!!!![]()
Ahojky Peti, spineni porad stejne, neni moc. Ja kromě vaření nic nedělám po ET, ani prace nemam. Tak se dost šetřim. Vařit musim, manzel maximálně udela polévku ze sáčku
ja ted bílkoviny potrebuji tak se snažím vařit pestře
od stimulaci do ted jsem nabrala 3kila, tak at to stoji za to
co ty? Chřipka uz lepsi?
@Linda Li Díky za reakci a ten Gonal ti doktorka doporučila? Nebo dává na výběr? Mě vyhovuje spíš takhle krátká stimulace. V Heliosu byla 12 dní a už byly vajíčka špatný… ![]()
@barevnakvetinka píše:
@Linda Li Díky za reakci a ten Gonal ti doktorka doporučila? Nebo dává na výběr? Mě vyhovuje spíš takhle krátká stimulace. V Heliosu byla 12 dní a už byly vajíčka špatný…
Ahojky, Gonal me rovno napsala Jarošova, nedala me na výběr. 10/01/18 jsem začala Gonalem 187,5 15/01/18 jsem byla na UT a přidala ten den vecer Luveris a Citrodite a Gonal zvyseno na 200, 17/01/18 zase UT rikala jeste vecer ty tri inejkci a 18/01/18 vecer jenom Ovitrelle, 19/01/18 nic a 20/01/2018 OPU, pěti dení kultivace a 25/01/2018 zavedeno jedno embryo a tři zmaražené. Ted cekam az uplyne 14 dny a na krev. ![]()
Ahoj holky. Je mi 30 a zjistili mi, že mám PCO. Bohužel drilling ani clostilbegyt nepomohl, tak si jdu v pondělí pro zadanku ke gynekologovi. Na sestrencino doporučení asi zvolíme Gennet. Sice to máme dál, ale určitě se to vyplatí. Prý jsou v Praze dva, potřebovala bych ten blíž směr Slaný/Chomutov. Ale co mě zajímá. Vaše dojmy a rady, na kolik vyjde IVF, jestli dělají třeba i víkendy, když vám vyjde cyklus (když to bude možné, chtěla bych nejprve zkusit iui). A nevíte, jestli mají smlouvu se ZPMVČR? Nikde to nemohu najít. Četla jsem, ze by meli mít smlouvu se všemi českými pojišťovnami. Moc děkuji za reakc
@ Dannnylinka Ahoj, taky je mi 30, Gennet je na Praze 7-Letná a na Praze 1-Archa, tak si to hoď na mapy a uvidíš
Na víkendy jsem se ptala také kdyby to vyšlo a bylo mi řečeno že není problém, ale to už je cca rok zpět. Mě 1× IVF vyšlo přes 60 tisíc… Ale protože máme darovaná vajíčka, se svými vajíčky to bude mnohem nižší cena ![]()
@Dannylinka ahoj, gennet je tusim na praze 1 a praze 7, vetsina recenzi na lekare je spis z toho na praze 7, mozna bys mela i lepsi spojeni. Take tam chodim, uzasna je dr Jarosova a Vykysala. Celkove jsem spokojena a mohu jen doporucit. Tento gennet ma i v sobotu, pokud vyjde stimulace.da se tam i dovolat, vcera jsem potrebovala se s necim poradit.
@Timanfaya děkuji. Tak to měla i sestrenka. A jak jsi jinak spokojená? A vyšlo to?
@Dannylinka V Gennetu dělají odběry vajíček a zavedení i v sobotu, v neděli ne. Ale umějí si to načasovat, takže to není problém. Já mám VZP a třeba poslední IVF vyšlo na 3,5 injekce, 7 ICIS a 2,5 prodloužená kultivace. U prvního jsem nic navíc nedávali a platila jsem asi 3t za injekce. Je to hodně individuální.
@Linda Li ahoj, tak jak jsi to napsala, tak mi vychází stimulace jen na 8 dní s Gonalem 150, pak 200. Když jsou nižší dávky hormonů, kolik ti nakonec odebírali vajíček? A nevíš, jaká je cena Gonalu pro samoplátce? Díky a moc držim pěsti, ať se mimi udrží ![]()
@Dannylinka Ahojky, ja jsem byla v sobotu na OPU, 20/01/18 byla sobota. Me to ted IVF vyšlo kolem 23tis. Zalezi co budes mit za léky a jak dlouho budes stimulovat i jake metody budes mit. Koukni na jejich stránky maji tam ceník ![]()
@barevnakvetinka píše:
@Linda Li ahoj, tak jak jsi to napsala, tak mi vychází stimulace jen na 8 dní s Gonalem 150, pak 200. Když jsou nižší dávky hormonů, kolik ti nakonec odebírali vajíček? A nevíš, jaká je cena Gonalu pro samoplátce? Díky a moc držim pěsti, ať se mimi udrží
Ahojky, mela jsem sest vajíček a vse se oplodnili pres ICSI. Paty den me zůstali 4, jeden zavedli a tri Zamrazili. Ja mam VZP, nevim kolik bys platila jsko samopltce. Zkus tam zavolat oni by to meli vedet. ![]()
Ahojky, tak dnesni rani testik
muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved ![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Je mi 30 a zjistili mi, že mám PCO. Bohužel drilling ani clostilbegyt nepomohl, tak si jdu v pondělí pro zadanku ke gynekologovi. Na sestrencino doporučení asi zvolíme Gennet. Sice to máme dál, ale určitě se to vyplatí. Prý jsou v Praze dva, potřebovala bych ten blíž směr Slaný/Chomutov. Ale co mě zajímá. Vaše dojmy a rady, na kolik vyjde IVF, jestli dělají třeba i víkendy, když vám vyjde cyklus (když to bude možné, chtěla bych nejprve zkusit iui). A nevíte, jestli mají smlouvu se ZPMVČR? Nikde to nemohu najít. Četla jsem, ze by meli mít smlouvu se všemi českými pojišťovnami. Moc děkuji za reakc
Na Letne v sobotu ano, v nedeli bohuzel ne.
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testikmuze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved
Ta čárka jasně sílí! Bohužel s účinky Ovitrellu nemám zkušenosti ale logicky by ho mělo s časem ubývat, to by čárka nesílila ![]()
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testikmuze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI!
Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!!
Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď