Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dannylinka Ahoj, s Gennet mám jen ty nejlepší zkušenosti. Udělali mi veškeré testy které existují na neplodnost. Dokonce i genetické vyšetření. Je pravda že jsem si o nějaké vyšetření řekla ale nic nebyl problém narozdíl od jiných CAR.
Praha 1 pracuje i v sobotu na Letné nevím. Ale zase Letná má delší pracovní dobu.
Klasické IVF s pojišťovnou vyšlo 25 tisíc. Doplatek na léky, PK, PISCI, Embryoscope. Záleží také kolik potřebuješ léků takže se cena může měnit. A další věc že se od ledna změnil ceník takže to bude o něco víc.
@MartinaCV píše:
@PPetruska Napiš mi, kolik máš AMH, kolik FSH, jestli těch 150 j Gonalu máš píchat v této dávce beze změny, kdy máš připichovat Luveris (kolikátý den) a kolikátý den Cetrotide ![]()
Ahojky Marti, AMH jsem mela v létě 2017 - 4,5, pak mi po potratu v lednu kleslo na 3,2. Takze jede to dolů, nevím jestli potratem, ale urcite věkem (bude mi v dubnu 40)
. FSH 3,62. Dr. Jarošová v pátek rikala, že budu stimulovat 10-12 dni, záleží jak dlouho to vydržím. Marti, Luveris a Cetrotide jsi měla od kolikateho dne? Moc dekuji za odpověď, jsi zlatá
. Dej sem brzy fotku Laurinky ať vím jaké fesandy dělá Dr. Jarošová
, moc rada se na Laurinku koukám, nějak mi ty deti chybí čím dal víc po potratu… ![]()
@Ladka02 píše:
Ta čárka jasně sílí! Bohužel s účinky Ovitrellu nemám zkušenosti ale logicky by ho mělo s časem ubývat, to by čárka nesílila
Dekuji
![]()
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI!![]()
![]()
Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!!
![]()
Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne.
Ahojky Peti, citim se docela fajin, dneska jsem jeste nevidela spineni
partner zatim taky v pohode, kromě vaření dela vsechno doma. Ja ani necítím únavu jenom furt mam hlad
Do března se urcite vyléčiš a budeš moct stimulovat, to tělo možná po chřipce bude jeste silnější.
![]()
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI!![]()
![]()
![]()
Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne.
Přes 38 teplota hmm… Ještě že jsi to odložila.. byl by ti vyhozený pokus.
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testikmuze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved
Lindi to je miminko ne Ovittrele
možná i dvě vzhledem k síle čárky
![]()
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI!
Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. ![]()
Přes 38 teplota hmm… Ještě že jsi to odložila.. byl by ti vyhozený pokus.
Ahojky, jj asi je to lepší, i když to čekání ve 40 na první dítě je hrozné a čas běží…
Jak jsi na tom Ty? Jak je tady hodně příspěvků, už se v tom ztrácím, kdo je těhotný a kdo čeká na IVF, tak se omlouvám, že se ptám
A moc díky za podporu! ![]()
@Linda Li píše:
Ahojky Peti, citim se docela fajin, dneska jsem jeste nevidela spinenipartner zatim taky v pohode, kromě vaření dela vsechno doma. Ja ani necítím únavu jenom furt mam hlad
Do března se urcite vyléčiš a budeš moct stimulovat, to tělo možná po chřipce bude jeste silnější.
![]()
Ahojky Lindi, jj nic nedělej, první 3 měsíce jsou nejdůležítější, partner se musí o Tebe postarat od A do Z!
Ty jen odpočívej, bašti, čti si, koukej na TV - v pátek začne Olympiáda, jupíí!
Kolik jsi měla AMH a FSH před začátkem IVF stimulace? Jen tak dál a opatruj se!!!
![]()
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testikmuze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved
Je to jasný!! Gratuluji a opravdu se teď hooodně šetři! Mám radost s tebou
![]()
@Hladikovka píše:
Lindi to je miminko ne Ovittrelemožná i dvě vzhledem k síle čárky
![]()
![]()
Ahojky, dekuji
dve snad ne, zavedli me jedno embrylko ![]()
@MartinaCV píše:
Je to jasný!! Gratuluji a opravdu se teď hooodně šetři! Mám radost s tebou![]()
Dekuji Marti, moc moc jsi me pomohla ze začátku jak jsi me psala ten soukromny dopis, malém jsem se zpochybnila o Gennetu a chtela menit. Ted jsem moc rada, ze jsem tam zůstala a zůstala u Jarosove.
![]()
@PPetruska
Peti, ja nevim kolik jsem mela AMH a FSH jak jsem ti psala me nikdo nic neřekl k těm hodnotám ani jsem se neptala pac bych tomu stejne nerozumela ![]()
@Linda Li píše:
Ahojky, dekujidve snad ne, zavedli me jedno embrylko
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.