Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
4.2.18 13:10

@Dannylinka Ahoj, s Gennet mám jen ty nejlepší zkušenosti. Udělali mi veškeré testy které existují na neplodnost. Dokonce i genetické vyšetření. Je pravda že jsem si o nějaké vyšetření řekla ale nic nebyl problém narozdíl od jiných CAR.
Praha 1 pracuje i v sobotu na Letné nevím. Ale zase Letná má delší pracovní dobu.
Klasické IVF s pojišťovnou vyšlo 25 tisíc. Doplatek na léky, PK, PISCI, Embryoscope. Záleží také kolik potřebuješ léků takže se cena může měnit. A další věc že se od ledna změnil ceník takže to bude o něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.2.18 13:16

@MartinaCV píše:
@PPetruska Napiš mi, kolik máš AMH, kolik FSH, jestli těch 150 j Gonalu máš píchat v této dávce beze změny, kdy máš připichovat Luveris (kolikátý den) a kolikátý den Cetrotide :)

Ahojky Marti, AMH jsem mela v létě 2017 - 4,5, pak mi po potratu v lednu kleslo na 3,2. Takze jede to dolů, nevím jestli potratem, ale urcite věkem (bude mi v dubnu 40) :think:. FSH 3,62. Dr. Jarošová v pátek rikala, že budu stimulovat 10-12 dni, záleží jak dlouho to vydržím. Marti, Luveris a Cetrotide jsi měla od kolikateho dne? Moc dekuji za odpověď, jsi zlatá :hug: :srdce:. Dej sem brzy fotku Laurinky ať vím jaké fesandy dělá Dr. Jarošová :andel:, moc rada se na Laurinku koukám, nějak mi ty deti chybí čím dal víc po potratu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.2.18 13:22

@Linda Li Jsi těhulka :) gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 13:26
@Ladka02 píše:
Ta čárka jasně sílí! Bohužel s účinky Ovitrellu nemám zkušenosti ale logicky by ho mělo s časem ubývat, to by čárka nesílila :)

Dekuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 13:33
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!! :hug: :srdce: Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. :dance:

Ahojky Peti, citim se docela fajin, dneska jsem jeste nevidela spineni :dance: partner zatim taky v pohode, kromě vaření dela vsechno doma. Ja ani necítím únavu jenom furt mam hlad :lol: Do března se urcite vyléčiš a budeš moct stimulovat, to tělo možná po chřipce bude jeste silnější. :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.2.18 14:04
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!! :hug: :srdce: Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. :dance:

Přes 38 teplota hmm… Ještě že jsi to odložila.. byl by ti vyhozený pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.2.18 14:06
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testik :jazyk: muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved :kytka:

Lindi to je miminko ne Ovittrele :lol: možná i dvě vzhledem k síle čárky :P :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
4.2.18 14:13

@luciferka100 děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.2.18 14:42

@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, wow je to tam, MOC GRATULUJI! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Žádný Ovittrele, jsi těhotná, moc Ti to přeji!!! :hug: :srdce: Jak se cítíš a co na to partner? Já chřipka trochu lepší, pořád ale přes 38 C, tak doufám, že budu ready na stimulaci za 3,75 týdne. :dance:

Přes 38 teplota hmm… Ještě že jsi to odložila.. byl by ti vyhozený pokus.

Ahojky, jj asi je to lepší, i když to čekání ve 40 na první dítě je hrozné a čas běží… :dance: Jak jsi na tom Ty? Jak je tady hodně příspěvků, už se v tom ztrácím, kdo je těhotný a kdo čeká na IVF, tak se omlouvám, že se ptám :mrgreen: A moc díky za podporu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.2.18 14:48
@Linda Li píše:
Ahojky Peti, citim se docela fajin, dneska jsem jeste nevidela spineni :dance: partner zatim taky v pohode, kromě vaření dela vsechno doma. Ja ani necítím únavu jenom furt mam hlad :lol: Do března se urcite vyléčiš a budeš moct stimulovat, to tělo možná po chřipce bude jeste silnější. :hug: :dance:

Ahojky Lindi, jj nic nedělej, první 3 měsíce jsou nejdůležítější, partner se musí o Tebe postarat od A do Z! :palec: Ty jen odpočívej, bašti, čti si, koukej na TV - v pátek začne Olympiáda, jupíí! :mrgreen: Kolik jsi měla AMH a FSH před začátkem IVF stimulace? Jen tak dál a opatruj se!!! :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
4.2.18 14:59
@Linda Li píše:
Ahojky, tak dnesni rani testik :jazyk: muze to byt jeste Ovittrele? Píchla jsem Ovittrele 18/01/2018. Dekuji za odpoved :kytka:

Je to jasný!! Gratuluji a opravdu se teď hooodně šetři! Mám radost s tebou :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 16:16
@Hladikovka píše:
Lindi to je miminko ne Ovittrele :lol: možná i dvě vzhledem k síle čárky :P :lol: :dance:

Ahojky, dekuji :kytka: dve snad ne, zavedli me jedno embrylko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 16:19
@MartinaCV píše:
Je to jasný!! Gratuluji a opravdu se teď hooodně šetři! Mám radost s tebou :dance: :kytka:

Dekuji Marti, moc moc jsi me pomohla ze začátku jak jsi me psala ten soukromny dopis, malém jsem se zpochybnila o Gennetu a chtela menit. Ted jsem moc rada, ze jsem tam zůstala a zůstala u Jarosove. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.2.18 16:21

@PPetruska
Peti, ja nevim kolik jsem mela AMH a FSH jak jsem ti psala me nikdo nic neřekl k těm hodnotám ani jsem se neptala pac bych tomu stejne nerozumela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.2.18 18:42
@Linda Li píše:
Ahojky, dekuji :kytka: dve snad ne, zavedli me jedno embrylko :)
:lol: :lol: neboj :lol: jen ta čárka je opravdu moc pěkná :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.