Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Virgina123 moc děkuji, samozřejmě teď je tu strach, aby bylo vše v pořádku .
A ty jsi na tom jak? Je vás moc, už se mi to motá ![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj tety. Bulim jako želva, nevěřím tomu. Vypadá to, že IVF nebude.
Obrovska gratulace! A ted uz jen pozitivni mysleni a usmev
![]()
@lolitaska moc děkuji. Pořád tomu nevěřím. Po 15h volam pro výsledky krve a pak se objednat do Gennetu. Do té doby se zblázním.
@Virgina123 tak to moooc držím palce
to pak budeme přibližně spolu ve skupince tehulek
@Dannylinka Gratuluju a držím palce ![]()
@Virgina123 Držím palce!!! ![]()
@Dannylinka píše:
Holky, HCG 176není to málo
Ja mela 17. den po IUI mezi 600-700, uz nevim presne, a bylo to ok. Bohuzel nevim, jake maji byt hodnoty, asi bych si jeste zasla ve stredu znovu na krev a uvidis, jak roste.
@Dannylinka hodnota není zas tak důležitá jako růst… Za dva až tři dny by se hodnota měla zdvojnásobit… Takže za 3 dny jdi znova na krev a budeš mít jistotu že je vše ok…
držím moc moc moc palečky… Ale vypadá to nadějně… ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jake mate zkusenosti s dr. Vokrojem? Meli jsme naplanovanou konzultaci u dr. Valachovice, ale prvni nam kvuli nejakym neplanovanym zmenam zrusili a nakonec nemuze ani v ten nahradni termin a nabizeji nam konzultaci u dr. Vokroje.
@Dannylinka píše:
@Pukrle ani jednoho neznám. Jsou na Letné?
Ne, oba pracuí na Arše.
@mzk píše:
@Virgina123 Ahojky, jak dopadlo OPU? Držím moc palce!!!![]()
Já taky držím. Dej vědět.
držím ![]()
Já byla dnes na kontrolním odběru, jestli roste hcg. Ale výsledky budou zítra. Jinak 8.10. jdu na preventivní k obvodnímu gynekologovi, tak třeba bide už něco vidět (to už bude 28 dní po iui) a 15.10. v 15:15
jsem objednana do Gennetu. Doufám , že už bude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď