Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 píše:
Ahoj holky , přemýšlím o změně caru . Doporučili by jste Gennet ? Kolik když tak stojí IVF
ahoj,ja gennet ústy sve sestry a kamarádky taky doporucuju,obe otehotnely hned pri 1.ivf.jsou tam spokojene .
@kakaramelka Za mě černý ne
K němu mam fakt výhrady a už i němu jít nechci po poslední návštěvě. Měla jsem vaječníky 10cm a on je nenajde na utz? Doktorka Krajciova je videla hned..
@potvurka89 Ahoj, nemám porovnání s jiným CAR, ale já byla v Gennetu spokojená. Nyní jsem v 34tt
přeji hodně štěstí
@potvurka89 píše:
Ahoj holky , přemýšlím o změně caru . Doporučili by jste Gennet ? Kolik když tak stojí IVF
Ahoj,
za mě Gennet ano, ale s vaší participací na celém procesu (nenechat to jen na dr., zajímat se, ptát se a spolurozhodovat o tom, co a jak se bude dít). My uspěli až na 3. pokus. Každé IVF nás stálo cca. 13 tis. (ICSI, prodloužená kultivace, max. embryoskop). Hodně štěstí.
Tak jsem podle faktury zjistila, že nám neudelali MACS a to nam ho sami doporucovali a my ho chteli
To by me zajimalo proc..
@Lucka-26 a vám neříkal dokrot když byl n spokojí že vám to udělají semnou to prošli min. 3krat jak, sestra tak doktor když přišel…
@kakaramelka nam rekl, ze nevi, jestli to provedli. Docela me to nastvalo..
@Lucka-26 to chápu jak neví má to v papírech ne?? To je děs… ![]()
@kakaramelka Muzu byt rada za to co nam zbylo
on furt neco hledal a ze nevi a ted prisla faktura a v ni ten macs neni ![]()
@Lucka-26 asi bych jim to napsala… Je to docela velká chyba jejich… A měli by ti dát nějakou slevu že to podelali a ani nezkontrolovali…
@kakaramelka Pojedu tam ted hned 1dc na kotrolu tak to budu chtit nejak resit. Meli to jasne napsane v tom formulari kde se zaskrtavaly metody. Milionkrat se to kontrolovalo.
@Lucka-26 to mne mrzí
A neudělali to třeba proto že bylo momentálně spatne spermmio? Mně Dr řekla že když je bidne nadělá to víc škody jak užitku a raději jen isci ![]()
Ty už tedy výsledek znáš že tam jdeš 1 DC?
@Virgina123 prave ze bylo docela dobre, hen spatny pohyb, tak nevim. Mame zamrazeno a bude az ket ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď