Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4882
10.9.18 10:10

@Dannylinka
Držím co to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.18 10:17

V patek 14.9. volny termin v Gennetu.

• Citovat
  • Upravit
5331
10.9.18 10:24

@kiwiovka Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.9.18 10:44

@Dannylinka taky moc držím… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
10.9.18 10:51

@LuciisPuciis Lucko, moc gratuluju, ještě jednou. Užívej si miminko, hrozně rychle vyroste. My jdeme dneska kupovat první botičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
10.9.18 11:04
@Kamilaa7 píše:
@LuciisPuciis Lucko, moc gratuluju, ještě jednou. Užívej si miminko, hrozně rychle vyroste. My jdeme dneska kupovat první botičky:-)

No, je to neskutečný frkot! Jako dneska je mu týden - jak se to stalo? Nestihla jsem si ani všimnout! :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
10.9.18 11:19

Děkuju moc všem za info :-) A jak to v Gennetu probíhá? Další objednání na kontroly a vyšetření jsou rychlejší než ty vstupní, kde je to skoro 3 měsíce? :-) Asi jsem z toho fakt nervozní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.9.18 11:21

@NeferetNefertari jasně že jo pak je to jak je třeba tak objednaji jinak to ani nejde… A teď je volný termín na 14.9 jestli čekáte tak zavolejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 11:34

@kakaramelka Děkuju :-) na vstupní už jsme objednaní na 17.9. zrovna jim tam jedna paní vypadla, tak nás tam sestra hned napsala. Na to, že jsem se tam snažila dovolat hodinu, se mi to nakonec vyplatilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.9.18 11:37

@NeferetNefertari tak super… :mavam: ať jste tam spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
10.9.18 12:17

@LuciisPuciis Ahoj Luci, taky moc gratuluji. Ano, utíká to :-) Tý naší prdelce budou ani ne za dva měsíce dva roky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.9.18 15:40

Tak je to za námi. Spermijky jsou tam a uvidí se. Akorát se zhoršil spg (množství a pohyblivost) - asi to není tragicky, ale zřejmě se projevuje stres, jaký má teď 2 měsíce na nové pozici :( má ozvat vitamíny, tak snad bude, když to slyšel od doktorky. Koupím mu selzink a ode mne mu budu dávat listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.9.18 20:41
@Dannylinka píše:
Tak je to za námi. Spermijky jsou tam a uvidí se. Akorát se zhoršil spg (množství a pohyblivost) - asi to není tragicky, ale zřejmě se projevuje stres, jaký má teď 2 měsíce na nové pozici :( má ozvat vitamíny, tak snad bude, když to slyšel od doktorky. Koupím mu selzink a ode mne mu budu dávat listovku.

Za nas vyborny je fertilmen, manzel mel azo a diky tomu je na normalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
11.9.18 10:33
@Petruš Z. píše:
@LuciisPuciis Ahoj Luci, taky moc gratuluji. Ano, utíká to :-) Tý naší prdelce budou ani ne za dva měsíce dva roky 8o

Vždycky jsem to brala jako klišé, že na dětech člověk nejvíc vidí, jak čas letí, ale je to opravdu tak.

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
mzk
501
11.9.18 15:58

Ahoj holky, tak dnes jsme byli u Jarošový a v říjnu začínáme dlouhý protokol. 1.10 tam jdu na depotní injekci a od 14týho snad stimulace :) Kdo bude válčit se mnou? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.