Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lolitaska Díky, už jsem si o tom i něco načetla a ptala se sestřičky v gennetu, no a asi to bude mírný náběh na hyperstimulák
. Mela jsem poměrně vysoké dávky a celkem to trvalo 14 dni, tak se není moc co divit…proti 1. IVF jsem do sebe narvala vice než dvojnásobek hormonů, přesáhla jsem i limit od pojišťovny…no, cítím, že se z toho budu dávat ještě pěknou chvilku dohromady. Kdyby se aspoň embryjka vyvíjela…
@Synekdoche7 píše:
@lolitaska Díky, už jsem si o tom i něco načetla a ptala se sestřičky v gennetu, no a asi to bude mírný náběh na hyperstimulák. Mela jsem poměrně vysoké dávky a celkem to trvalo 14 dni, tak se není moc co divit…proti 1. IVF jsem do sebe narvala vice než dvojnásobek hormonů, přesáhla jsem i limit od pojišťovny…no, cítím, že se z toho budu dávat ještě pěknou chvilku dohromady. Kdyby se aspoň embryjka vyvíjela…
To věřím ty hormony jsou záhul. Tak máš pět embryjek, tak je z ceho vybirat
a ty sis platila PGS nebo ti to slo na pojistovnu? Ceka me to take, ale aspon si telo odpocine a transfer bude az dalsi cyklus. Me jeste pred 3 IVF ceka 3 IUI, hysteroskopie a pak konecne snad ![]()
Mam to na pojišťovnu, jsem už 35+ a mám za sebou 4 neúspěšně transfery. No doufám, že embryjka vydrží a bude z čeho vybirat. Taky si ted říkám, že je dobře, že si ten měsíc odpočinu.
@Synekdoche7 já nevím ale snad ano každé zvlášť jinak by to byl přece úbytek
Ty jo tak držím palce ať tě ohss mine
@Virgina123 Díky, radši jsem volala a opravdu v případě PGS mrazi každé zvlášť, tak je to OK. No nezhoršuje se to, tak snad to do týdne odezní. Ale teda, doufám, že už další stimulaci nebudu muset v nejbližší době podstupovat.
Ahoj holky. Tak zítra iui nebude. V pondělí jsem měla 11mm, dnes teprve 15mm. Takže máme naplánováno v pondělí. Bohužel zase ne Jarosova, protože to má po dovolené narvané. IVF už mám pojišťovny schválené, tak když to teď nevyjde, tak chci aby mi ještě jedno iui udělala přímo Jarosova, než spolu půjdeme do IVF. Ať je na to vše čas. Snad teď do té doby mít dovolenou nebude (ne že bych ji to nepřála
) Dá se ještě nějak do pondělka přispět k růstu folikulu?
Všechny zdravím a přeji hezký den. Včera jsem se objednala do Gennetu v Praze 7 a díky tomu, že jim vypadla jedna klientka, tak jdeme s manželem na vstupní prohlídku už 17.9.2018. Nemáte některá zkušenost s MUDR. Hokerovou? Díky za info ![]()
@NeferetNefertari tak tu vůbec neznám, ani nevím, že tam taková je. Na Praze 7?
@Dannylinka Ano na Praze 7, ale je možný, že je tam třeba nová. Nemá ještě hotový medailonek, ale to nevím jak často aktualizují ![]()
Ahoj holky,
před časem jsem byla v této diskusi aktivní (v době, kdy se nás týkal proces IVF) - s novějšími se už neznám, ale stálice mě určitě znají ![]()
Než to dám na bazarové servery, nabízím i tady ANGELSOUNDS na prodej (vč. gelu pro přenos signálu) - já už ho nepotřebuji (náš malý andílek už je mezi námi).
V případě zájmu mi napište zprávu ![]()
Luc.
@LuciisPuciis píše:
Ahoj holky,před časem jsem byla v této diskusi aktivní (v době, kdy se nás týkal proces IVF) - s novějšími se už neznám, ale stálice mě určitě znají
Než to dám na bazarové servery, nabízím i tady ANGELSOUNDS na prodej (vč. gelu pro přenos signálu) - já už ho nepotřebuji (náš malý andílek už je mezi námi).
V případě zájmu mi napište zprávu
Luc.
ahoj luci,kdys rodila? A co mate? Asi jsem to prehlidla.jak se mate? ![]()
@LuciisPuciis
ahooooj gratuluju. Vím, že jsi měla rodit v září, ale že už? Super. Gratuluju moc. Jen jsem přehlídla - kluk nebo princezna? Už jste v baráčku? A co Mike na přírůstek?
![]()
@LuciisPuciis píše:
Ahoj holky,před časem jsem byla v této diskusi aktivní (v době, kdy se nás týkal proces IVF) - s novějšími se už neznám, ale stálice mě určitě znají
V případě zájmu mi napište zprávu
Luc.
Moc gratuluji k andílkovi! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď