Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3964
7.9.18 16:49

@Hladikovka děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
7.9.18 17:13
@WmarliesW píše:
@LuciisPuciis :mavam: :mavam: ahooooj gratuluju. Vím, že jsi měla rodit v září, ale že už? Super. Gratuluju moc. Jen jsem přehlídla - kluk nebo princezna? Už jste v baráčku? A co Mike na přírůstek? :* :*

Ahojky,

dekuji moc! Jj - uz je tady, umpalump maly :-) Prisel na svet den pred TP :-) Uz jsme dokonce od vcerejska i doma z porodnice, huraaaaa :dance:

Mike ho prijal skvele. Kdyz zavrni, tak hned jde k nemu, sedne si a vrti ocasem a porad ho nufe a ocichava.

V baracku uz jsme take a je to parada, nemuzu si to vynachvalit! My jsme si tim vlastne splnili sen - vzdycky jsme si oba prali barak, zahradu, psa… (krom ditete, samozrejme)

Doufam, ze si doma brzo zajedeme rezim. Zatim me priserne boli zada a nalita prsa a bradavky, jinak se citim pomerne dobre, ikdyz porod nebyl uplne jednodussi. Ale musim rict, ze jsem mela u porodu naprosto skveleho dr. (i sestricky).

A co noveho u vas?

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
7.9.18 17:14
@Lucikg píše:
@LuciisPuciis napsala jsem SZ ;) a gratuluji k miminku :srdce:

O.K. a dekuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
7.9.18 17:14
@Ladka02 píše:
Moc gratuluji k andílkovi! :potlesk:

Jeee, dekuji moc, jsi hodna! :andel:

• Citovat
  • Upravit
638
7.9.18 18:37

Holky, nejdete některá v pondeli 10.9. na opu? Bohuzel tam bude na sale Roznickova tak mam trochu strach aby to nepoto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 19:47

@NeferetNefertari Ahoj, když jsem byli 2× u Jarošové, zaučovala se tam nová mladá doktorka a vypadala sympaticky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.9.18 09:09

@LuciisPuciis gratuluji k miminku a přeji vám hlavně zdravíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
8.9.18 10:14
@barevnakvetinka píše:
@NeferetNefertari Ahoj, když jsem byli 2× u Jarošové, zaučovala se tam nová mladá doktorka a vypadala sympaticky. :mavam:

Jj ja ji taky viděla u Langerové.
Taková mladičká subtilní blondýnka
@Lucka-26 no z té mám taky obavy abych ji tam nepotkala
Já čekám na ms a jdu pro léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.18 12:28

@Lucka-26 byla jsem u ní na OPU 2016 a vše proběhlo dobře, mám jedno miminko a ještě jednoho sněhuláka. Takže klid…

• Citovat
  • Upravit
8.9.18 12:30
@Anonymní píše:
@Lucka-26 byla jsem u ní na OPU 2016 a vše proběhlo dobře, mám jedno miminko a ještě jednoho sněhuláka. Takže klid…

Tak ta nová se bude jmenovat jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
8.9.18 14:00
@Lucka-26 píše:
Holky, nejdete některá v pondeli 10.9. na opu? Bohuzel tam bude na sale Roznickova tak mam trochu strach aby to nepoto :,(

Mam k ni velke vyhrady ale OPU probehlo v poradku a to dokonce 2× ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 08:07

Holky, budu poustet pristi tyden termin v Gennetu, tak pokud by to nekoho zajimalo, muzu sem hodit konkretni den.

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
9.9.18 14:08
@Hladikovka píše:
@LuciisPuciis gratuluji k miminku a přeji vám hlavně zdravíčko :D

Moc ti děkuji! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
9.9.18 14:12
@Kamilaa7 píše:
ahoj luci,kdys rodila? A co mate? Asi jsem to prehlidla.jak se mate? :D

Ahoj Kamčo,

rodila jsem 3.9.2018 v benešovské nemocnici (po dlouhých 31 hod. po odtoku plodovky) a nemůžu si vynachválit dr. Čecha, který mě nakonec rodil. Lepšího jsme si nemohli přát, i vzhledem k menším komplikacím, které nastaly. Od ČT jsme doma. Malej je moc hodnej (snad mu to vydrží, chi chi) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5331
9.9.18 22:31

Zítra držte holky palce, druhý pokus IUI. Pak možná ještě jeden a pak už asi IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.