Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@WmarliesW píše:
@LuciisPuciis![]()
ahooooj gratuluju. Vím, že jsi měla rodit v září, ale že už? Super. Gratuluju moc. Jen jsem přehlídla - kluk nebo princezna? Už jste v baráčku? A co Mike na přírůstek?
![]()
Ahojky,
dekuji moc! Jj - uz je tady, umpalump maly
Prisel na svet den pred TP
Uz jsme dokonce od vcerejska i doma z porodnice, huraaaaa ![]()
Mike ho prijal skvele. Kdyz zavrni, tak hned jde k nemu, sedne si a vrti ocasem a porad ho nufe a ocichava.
V baracku uz jsme take a je to parada, nemuzu si to vynachvalit! My jsme si tim vlastne splnili sen - vzdycky jsme si oba prali barak, zahradu, psa… (krom ditete, samozrejme)
Doufam, ze si doma brzo zajedeme rezim. Zatim me priserne boli zada a nalita prsa a bradavky, jinak se citim pomerne dobre, ikdyz porod nebyl uplne jednodussi. Ale musim rict, ze jsem mela u porodu naprosto skveleho dr. (i sestricky).
A co noveho u vas?
@Lucikg píše:
@LuciisPuciis napsala jsem SZa gratuluji k miminku
O.K. a dekuji ![]()
Holky, nejdete některá v pondeli 10.9. na opu? Bohuzel tam bude na sale Roznickova tak mam trochu strach aby to nepoto ![]()
@NeferetNefertari Ahoj, když jsem byli 2× u Jarošové, zaučovala se tam nová mladá doktorka a vypadala sympaticky. ![]()
@LuciisPuciis gratuluji k miminku a přeji vám hlavně zdravíčko ![]()
@barevnakvetinka píše:
@NeferetNefertari Ahoj, když jsem byli 2× u Jarošové, zaučovala se tam nová mladá doktorka a vypadala sympaticky.
Jj ja ji taky viděla u Langerové.
Taková mladičká subtilní blondýnka
@Lucka-26 no z té mám taky obavy abych ji tam nepotkala
Já čekám na ms a jdu pro léky.
@Lucka-26 byla jsem u ní na OPU 2016 a vše proběhlo dobře, mám jedno miminko a ještě jednoho sněhuláka. Takže klid…
@Anonymní píše:
@Lucka-26 byla jsem u ní na OPU 2016 a vše proběhlo dobře, mám jedno miminko a ještě jednoho sněhuláka. Takže klid…
Tak ta nová se bude jmenovat jinak ![]()
@Lucka-26 píše:
Holky, nejdete některá v pondeli 10.9. na opu? Bohuzel tam bude na sale Roznickova tak mam trochu strach aby to nepoto
Mam k ni velke vyhrady ale OPU probehlo v poradku a to dokonce 2× ![]()
Holky, budu poustet pristi tyden termin v Gennetu, tak pokud by to nekoho zajimalo, muzu sem hodit konkretni den.
@Hladikovka píše:
@LuciisPuciis gratuluji k miminku a přeji vám hlavně zdravíčko
Moc ti děkuji! ![]()
@Kamilaa7 píše:
ahoj luci,kdys rodila? A co mate? Asi jsem to prehlidla.jak se mate?
Ahoj Kamčo,
rodila jsem 3.9.2018 v benešovské nemocnici (po dlouhých 31 hod. po odtoku plodovky) a nemůžu si vynachválit dr. Čecha, který mě nakonec rodil. Lepšího jsme si nemohli přát, i vzhledem k menším komplikacím, které nastaly. Od ČT jsme doma. Malej je moc hodnej (snad mu to vydrží, chi chi) ![]()
Zítra držte holky palce, druhý pokus IUI. Pak možná ještě jeden a pak už asi IVF.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď