Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dannylinka já se překoukla, já jdu na opu ve čtvrtek hned ráno, tak třeba jindy ![]()
Ahoj, tak si tu dřepím u compu a přemýšlím na svým ketem, jenž bude až v lednu či únoru 2019…mám zamražené 2 blastocysty…přemýšlím jak je podpořit…koupit embyoglue, připlatit si asistovaný hatching…nebo to nechat na přírodě. Chtěla bych pro to udělat vše…nevím jestli budou v zimě čerstvý ananasy, ale deckou červeného je podpořím určitě. ![]()
@Dannylinka držím palce, aby folikul vyrostl do správně velikosti ![]()
@štítovka také budu držet palce, ať je hodně krásných a zralych vajíček ![]()
@kakaramelka @Lucikg @Dannylinka holky díky ![]()
@anezkaop to chápu, všechny se to snažíme podpořit jak to jde ![]()
Dnes jsem byla na UZ ve 13. týdnu, výsledky špatné, dr mě ihned na zítra objednal na tuto kliniku na podrobnější vyšetření k Mudr. Smetanovy, tak doufám, že bude vše v pořádku, jedeme z Vysočiny.
@anezkaop píše:
Ahoj, tak si tu dřepím u compu a přemýšlím na svým ketem, jenž bude až v lednu či únoru 2019…mám zamražené 2 blastocysty…přemýšlím jak je podpořit…koupit embyoglue, připlatit si asistovaný hatching…nebo to nechat na přírodě. Chtěla bych pro to udělat vše…nevím jestli budou v zimě čerstvý ananasy, ale deckou červeného je podpořím určitě.
Já měla KET v únoru a manžel sháněl ananasy, kde se dalo
a sehnal. A ještě jsem to teda podpořila akupunkturou. Povedlo se ![]()
@Petruš Z. Jak pomáhá ananas? Slyšela jsem, že snad dělá lepší cervikalni hlen.
Ahoj kocky. Tak jsem volala abych se ujistila že zítra opravdu na utz k Langerové objednavala jsem se min týden a oni mě tam prostě neměli??
To je fakt zlej sen tak mně dali na ČT tak doufám pevně že opravdu k ní a že to napsali ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď