Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dannylinka Držím moc palce, určitě to dopadne na výbornou!!! ![]()
@mzk jsem z celé procedury mile překvapena. Hrozně jsem se bála ale je mi jak při ms opravdu pohoda tak snad ok
A z devíti folikulu je devět vajíček
Já jsem spokojená na to že se nevědělo zda vůbec dvě ještě dojdou.
Zítra zavolaj kolik oplodnili a uvidíme. Pak bude Pgd pokud to dojde do pátého dne pokud to odpadá nebude nic
Takže bud.a nebo.. no uvidíme s tím naším hrozným spermiemi
Každopádně já myslím že mne nastimulovala Dr skvele
@Dannylinka
Tak to taky moc držím palečky určitě to bude ok ![]()
Ahoj holky
Jsem uuuuplnej novacek a vsechno me teprve ceka, takze se rozkoukavam a hlavne se ucim TRPELIVOSTI. Chci se proto zeptat - jak dlouho u vas trvalo, nez jste sly od prvni konzultace na nejakou “proceduru” (IVF, KET, IUI atd)? Ja jsem uplne zdrava (aspon to tak vzdycky bylo, ikdyz buhvi, jak dopadnou vsechny testy), problem je primarne v priteli, kteremu je rovnou doporuceno IVF, tak nas to ceka. Kdyz ale koukam do kalendare, prijde mi, ze v nejlepsim pripade od prvni konzultace k necemu nedojde driv nez za 3 mesice… to je asi normalni, co?
To ta ma netrpelivost… diky za nazory
@Lestram Ahoj
Mě loni po LPS řekli, že mám PCOS. Nakonec mi v Caru z HP a podle utz řekli, že to na to teda vůbec nevypadá. Přítel měl kradny spg, takže u nás příčina nezjištěna. Poprvé jsme tam byli v dubnu, květen nezsatne IUI, mezitím nějaké domácí pokusy s Ovitrelle a nic. V létě brzka ovu, pak cysta, rozhazeny cyklus… v září druhý pokus IUI, kde zjistili špatný spg (najednou po 18 měsících). Další iui na nedoporuceno, již schválené IVF a doporučili ISCI. Takže jsme se smířili s IVF. … A v pondělí mi potvrdili, že jsem těhu. Pořád tomu nevěřím a je to moc rané. Na utz au 15.10.
Držím ti palce, ať se brzy dockas. Dlouho jsme čekali, stali mě to moc trápení a slz. Snad teď bude vše v pořádku ![]()
@Dannylinka Dekuju za odpoved
Ja jsem nejake tve prispevky cetla, takze trosicku “vim”, co se kolem tebe deje. A moc gratuluju!! ![]()
Ahoj holky.
Včera jsem byla na kontrolní krvi. V pondělí hcg 176 a včera už 529!!
Už mám lepší pocit, už jen vydržet na utz ![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj holky.
Včera jsem byla na kontrolní krvi. V pondělí hcg 176 a včera už 529!!Už mám lepší pocit, už jen vydržet na utz
To je krasa! Moc gratuluji ![]()
@Virgina123 @lolitaska Děkuji. Pomalu se vzpamatovávám
akorát je těžké si námět s kým o tom moc povídat. Zatím to ví jen přítel a šéfka. Většina rodiny a kamarádek má totiž narozeniny v listopadu, takže dostanou dárkem fotecku a ostatní k Vánocům info . ![]()
@Dannylinka Moc moc gratuluju!
Krasna zprava
At jde vsechno dobre, at jsi zdrava a mrne roste ![]()
@Pohora Moc děkuji. Pořád tomu nemohu uvěřit. Už se těším, až to budu moct oznámit a tím mi to každý bude připomínat, snad už tomu pak uverim
![]()
Ahoj holky, jsem zde také uplne nová, i kdyz diskuze sleduji uz cca rok.Od chvile, co jsme zjistili, ze u nas malé normalni cestou nepujde. Pritel azoospermie, na mesa/tese se nastesti naslo. Rada bych trochu podporila ty, co se snazi..
a hlavne, ze i s takovou diagnozou se to da zvladnout, byl to pro nas oba na zacatku hrozný šok. Jsme s pritelem po nasem prvnim IVF, na Letné. Minuly tyden potvrzeno 7+1 a srdicko bylo videt. Doufame, ze se prcek bude dal drzet..nema to s nama moc jednoduchy
Kazdopadne od hormonalni lecby, operace partnera, stimulace, odberu vajicek..kontroly i pristup jsme byli oba spokojení. Vsem drzim palce a za nas muzeme dál jen doporucit ![]()
@Carolk gratuluji a držím palce ať je vše v pořádku. Já jsem 5+5 a utz mě čeká 15.10.
@Carolk naše cesta k miminku byla velmi podobná. První ivf nedopadlo kvůli partnerovo OAT Gravis. Při druhem ivf byl partner na TESE a dnes jsem 8+6tt
a k tomu máme ještě 3 naše mrazacky ![]()
Jinak moc gratuluji, ze se to u vás také podařilo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď